Citati na engleskom /

cildenākā jako lijepo i umjetnost je sposobnost da upravlja zemljom i obiteljski život: ovu vještinu pozivamo na pravdu i ograničenje ili umjerenost.
osoba ima skrivene snage, koji se može ispuniti bilo koji san, da se svaki položaj - oni su jedini u mogućnosti to otkriti i koristiti.

Religija je samo jedna, ali sto oblika.
Ono što ostaje čak i nakon svega toga, da je - Kiša ili oblak nas mogu dobiti neizlijis? Tužni duša, ali svi tako živ i nesadzijis Kao vječno pitanje: I to je sve o? Da, to je bio? Rad i zabava trenuci rijetki, More snova, mašte i ponoći siluetama - Kao nedovršene krpom, koji nedostaje još nekoliko skice ...
Gotiņa ZAJEDNIČKA Psić četka Gotiņa Sviđa mi se jako, Mācēšot hraniti i brinuti se za nju - Daj mu! Ali gdje se mogu dobiti Puno dobre kravu? Mala domaćica učinkovita primjena četke Pokupila četke - Kupi veliki TUTI Delicious \"Gotiņa\" I slični kistovi za rad Imaju tendenciju da ne ismijavati najviše: Uskoro cijeli jato - Raspremiti!
Svi smo rođeni u ljubavi, to je načelo egzistencije i njezina jedina svrha.
Tko ne zna plesati, kažu, \"Kako neujednačena kat!\"
smo pogrešno doživljavaju kao potencijalno opasno, u isto vrijeme je potkopalo naš uobičajeni oprez, čak i od onoga što je stvarno opasno.
vrijeme - najbolji sudac svih stvari.
Žene mudrost - njezina se ljepota, ljepota muški - njegov um.