Citati na engleskom /

Muiznieks odvezao šest konja, siromašni čovjek da ide s dvije žbice, ali ga na grob.
Absurd - duchovná sloboda uvažovania muž, ktorý vzbúrili proti tyranii okolností.

razlog koji opravdava života osobe - što ste učinili je netko sretan. Barem na jedan dan, barem na neko vrijeme.
Zemenītes Baka sjedi na suncu kod kuće, To je duh života otputovat će u Senator vrlo noguruās noge. Ali Inara na usjeklinama trčanje okolo, Gdje prve Zemenītes već, Uz vrućine pielijušas, smiješeći se. Javi se čašu svojih ružičastih bobica I ne zaboravite koliko puta On je dao i dao baku. I uvijek je, kada je došao: - Jesti, dijete, vi ste svi - Ne sviđa mi se bobice. . . - Pa, Inara Zadovoljstvo mi je reći jednom: - Iskra - sve što trebate, baka! - I baka želi dodati nešto Od šalice kako bi dobili unuka, Ali ona ne neparko Zelio i kaže: - Ne sviđa mi se bobice. . .
za vas, na vas idite na ovaj cvijet, Za vas u ovoj cvatnje misli - Srce Sunca u vama ne postaviti! Srce od sunca ne za postavljanje, Na zahtjev mojih misli, Želite sija nebo, Imate zelenih brda i doline - Da biste svojim očima da ga želite! Za tvoje oči žele da svi Kao dio vječne poezije.
Bog i dalje krivulja na velikom puzzle i pitam gdje je lijeva i dva komada da stane zajedno, tako dobro. Dva komada mozaika. Kao stvoreni jedno za drugo.
Nova godina - Ako put otići dolje, Također, planinski prolazi. / Sadahiro Mamoru /
sunce najsjajnije, Māmuliņa favorit Najmlađi sam obitelj, Cīrulītis rano ujutro. Najsjajnije svjetlosti, Prekrasne cvjetne livade, Razmislite o svim najlakši, Ja žuri najskuplji. To je moj māmuliņa, Dio mog života, Kao cvijet sklonište, Ja sam na majčine topline. / Maris Zinbergs /
Ako je sve vrijeme govorimo sami - uvijek ćete biti istina.
Ako želite život se smijete, najprije mora donijeti dobro raspoloženje.