Citati na engleskom /

nosim sam naglasio, oštro koplje, To cjedilo smijati, jesti, spavati, razvedeni knjiga stranice. . . Koplje trpi nasilje, i povlači u to vrijeme, što nije, ne još, to me podići. . . Jutro! Jutro nakon što je jutro, ja, živoga i slobodno vrijeme, izgradnju, se zove, naredbe.
klevetnik sam nesvjesno otkriva da on zna tajnu, ali pouzdan srce, sakriti od nje.

istina veličina duše, koja daje ljudima pravo na poštovanje se, u većini slučajeva ima oblik njegove svijesti da nije ništa drugo da je do sada imao je i vlast nad vlastitim željama.
sretan brak sa sobom nosi osjećaj mira i sigurnosti, gubiti čak nestundās život. Godinama vam donosi sve više i više! Neka vam dati avanture i rizika, i miran život i zadovoljstvo.
velikodušnost znači prvenstveno ne da je mnogo dano, nego treba dati kada je to potrebno.
Latvijski ljeta Lime-žutim cvjetovima pjevanje pčele u juri (s ove strane vode ljiljanima) sjedi u rogova. Spavam i pokušao da biste dobili na nebu; oko Sunca i Bog. / Pjesma autor Richard Rigans /
. . . smiješno, mudar, oni su najbolje darove koje žena može dati čovjek.
Sretan je čovjek koji se nalazi istinsko znanje, a čovjek koji u sebi dobiva jasan um! Za to je bolje da se vježbe znanje od srebra - a plodovi su vrijedan više od Zlato. To je cildenāka od bisera, i sve što želite ne može se usporediti s njom. Dugi životni vijek je na desnoj ruci; na lijevoj ruci ima bogatstvo i čast. Te su staze lijepo ceste, i sve njegove staze mir. To je Drvo života za sve, da je po opsegu i blagoslovljen su oni koji su se zadržati.
da moralni ideali su urođena, ili su rezultat instinkta, to je isto kao reći da je čovjek u mogućnosti čitati čak i bez poznavanja abecede.
Od svih znanosti i umjetnosti je najstarija glazba.