Citati na engleskom /

Živimo na sjeveru Živimo na sjeveru. Birch uspijeva ovdje gotovo mjesec dana dugo. Zima sunce nije iznad iskrivljenog bora, pa vidimo uzorkom - kroz grane. Približno u isto vrijeme kao gospina više noći. Ali na svijetle močvare teče dugo mrtvi djed jelen hladan dah, Patke i uzeti svoju djecu plivati ​​u ledenom vodom, Tamno plava brda iza suncem ispod polarnih zvijezda mozdamās - lijeno prozračenom brusnica ružičasta listova. Normalno, grad nosi hodati ulicama leda, ali imamo zadovoljstvo koprive kolonija u parku, i kroz šumskih staza može lutati bos ako previše bojati odzēm i umišljen kamenja, koji posjeduje ovu zemlju. To je kamenit. Ali, to je također klizač preko ledenjaka Ice Age: stoga je guranje i guranje, a mnogi više nisu u starom radnom mjestu. Mi smo poštovanja kada je u pitanju servisa i žude za suncem da ih tope. Oni teže da se ispuni samo djelomično. Dakle, imamo nešto u krvi maslačak soka: jer taj dan je daleko i dugo, kada je sunce mi sjaj pienenēm jaraka, ne s neba. Prema tome, runādami na ovoj zemlji s kose ili gotovo polarnoj Ledo, nemētājieties s kamena - Kamenje isto ovdje u Gani. / Pjesma autor Andrew Irbe /
Jānītim Učitelj: \"Zašto ste opet za mame djevojke su uzimajući odjeveni?\" \"Znate, ja nemam internet kod kuće!\"

Od svih energija od najboljih na ideji. To je uistinu može reći da je ideja i svako transcendentalno. Ideja je besmrtan i živi, ​​stvarajući nove varijacije.
kuća bogata, jaka zdravlja, ugodno srcu djevojka pažljiv supruga, poslušan sin, vjerodostojno znanje - to je Šest svjetskih pogodnosti.
atzīsties ne bi trebalo biti sram da nismo točno, jer taj način mi smo radili da danas postali pametniji nego što smo bili jučer.
svi osuđen na doživotnu robiju tijelo.
Mīļam bērnam daudz vārdu.
Providnost nam je dao nadu i spavati kao naknadu zabrinutost zbog velikog broja života.
stajati za svojim stavovima može biti samo ako znate kako da se odnosi na njega.
Svaki mirisne vlastiti konj, ali žena - stranac.