Citati na engleskom /

Zarobljena sam, Zarobljena ću biti. Osjećam bol, Vi nikada nećete vidjeti. Od zida do zida, stropa do poda, Rezervirajte putem interneta s prozora nalaze se vrata. Ja vrištim, plačem Sam pao, sam umrijeti. Ja više ne boli sam otvoriti oči Netko, nešto, čuo moje vapaje. Tada svijet zapadne u tamu, a ja osjećam bol, Neću biti zarobljen! Da nije opet! Još jednom sam pao u moje noćnu moru, Zarobljena sam sada, te će tamo ostati zauvijek.
Žena razumije sve, ne samo za svoga muža.

dalekovidan ljudi su u stanju odrediti položaj svakog od njihove potrebe, a zatim ih primijeniti u nizu. Naša sebičnost ovaj postupak je često uznemirujuće i pritisne zajedno doprijeti toliko golova da težnja beznačajni smo izgubili bitno.
Večeras ću sanjati za sve što viši od tornjeva. Trg na klupi - na klupi, gdje je tramvaj hukovima prošlosti, ili osjetiti miris livada prekrasno meka moć i kiša? Sigurno drži birches u nebo plave stoji kao bijela spavaćica. Jasmini miriše. Krave uzdiše štali. Malo baca na plaće tu bi mogao potonuti u zid, skūpstošā zid. Večeras ću sanjati kao san i zaboravite da mi treba novac,
Strah nije znak kukavičluka. Dovoljno je da nas hrabri strah da različite situacije. Onaj tko osjeća strah i im odoljeti, posuđuje sama za ispit hrabrosti. Za razliku od toga, to je neozbiljno, što je riskantno ponekad nisu svjesni opasnosti.
veliki znanstveni uspjeh temelji se na visokoj smjelosti imaginacije.
ognjište i dom - zatvor djevojčica i žena u kući.
na posao, ne držite Patara.
vam hladno osmijeh, sudeći ljudi, Što su predstavljeni zlato vijeka, I hladno osmijeh, jedan znate Kako mnogi od njih plaćeni.
To se ne može pobjeći. No, sve se upoznavali.