Citati na engleskom /

Kada se pogodi nečijem obrazu, sad zapitajte se: ali da li može biti da svijet nije besraman? Ne mogu. Zatim nemojte tražiti nemoguće. Evo, ovo je jedan od najvažnijih opscene, koji trebaju biti u svijetu. Za to će uvijek biti pri ruci slučaj Faker, nevjeran, sa svim počiniteljima. Sjetit ćete se da je nemoguće da ove vrste na svim ne, te će biti prednost za svaki od njih odvojeno. Velika pomoć, ako je čak i sada, što mislite moralna priroda protivi ovu povredu. Ali, to je daje kao protuotrov protiv, recimo, kletve - miermīlīgums protiv nešto drugo - još jedna sila. I općenito, možete naučiti izgubljen na putu, jer svaki nije uspio doći u krivu za njihovu svrhu, a ona gubi na putu.
pokvarena žena je gore od korumpiranog čovjeka: njegov pad s veće visine.

poslovice svakog naroda i iskustvom izgradili kroz stoljeća zdrav razum, koji je pomaknut u formulama.
Svaka politika je uvijek bio i bit će trajna mržnja sijač.
Memorija pokazuje nam nije ono što želimo, ali ono što voli.
Nakon pobjede pijan uvijek slijedi osjećaj da smo velika Lost: naš neprijatelj - naš - mrtav! Čak i gubitak prijatelja, tako gorka, tako glasno, nemojte tugovati!
Ako smo sigurni da ćemo djelovati, mi ćemo biti pobjednici. Mi piesiesim Elephant Trunk svog repa. Samo Nemojte se bojati. Kalendar, možemo izbrisati sve riječi i napisati nove. A vukovi ćemo napraviti za kućne ljubimce, ježevi, zečevima, stirnubukus. Mi dolaze iz šume sa svojom braćom, divlja svinja, i djetlići će biti naši typesetters. Mi audzēsim mahovine njegova kosa - siva, smeđa i zelena sob lišajevima. Pozdrav, crna borovnica i brusnica crvena! Pozdrav svima koji su zapeli desni bradu! Ako idemo bosi na kukova, mi ćemo biti pobjednici. Vi ste mudar vjeverica, što lete kao kabelom između dva u krošnji. Ti si nemirna i živa - da ćete biti naš zastava. Kad idemo naprijed, vjeverice lete iznad šume, a kad rub šume ćemo izaći u svim vrhovima viļņosies vjeverice. Mi ne pretjeruje. Doista, mi smo zdraviji, i naša braća koja žive u šumi, mi ćemo im pomoći. Doista, mi smo najjači. Naši mišići su smeđe i gljive, kao i naša srca jelena protječe lijepo. S našim očima kada umremo, tu je žuto. Majka nas je učio da su oči samo da činimo dobro - nenoskaust, žuta, a ne iz mržnje. Naši očevi su učili, udarac šakom vuk u grlu, pa se ne dobiva čeljust zatvorena. Svi koji jedva velkaties, dođite, mi ćemo vam pomoći!
Mi ne razumijemo svijet i reći da nas vara.
moja nesreća na svakoga od nas prepušten paket, jedan više, drugi manje.
pažljivo proučavanje ljudskog života i uvreda na njegov misli o bogatstvu i socijalne sposobnosti i prazna volatilnost, mi, moguće širenje, samo pokušati opravdati njegova prirodna stagnira. . . .