Uj versek / Idezetek

Védje a fényt a szemedben , ne hagyja, hogy a sötétben, hogy neki több ellenőrizze vidám gyertyaláng Vairies fújja izgatott Rāt.Sargā szerelemmel a szívemben megszűnt szeretni, amit mondasz kemény szavakat , majd hagyja gyártott a szív .
Az Ön neve napján az ősz nem kényelmes , mert mint a láng Kula dolgokat švirksti.Tava nyelv és a nevetés Skil minden reménytelenség fényes őszi nap dzirksti.Tavai nevet nem lehet olyan , mint a lélek a nap ujjak, szürkés - napjának fényes ezüst rózsa iesiesi több .

LaiksŠai héj héj kis idő gondolatok, szavak és tettek. Mindenekelőtt , a szél fúj vējšnīcības . Ez az üresség az idő redundáns szavakat , halott szív, egy barát ravasz Mele . Mindenekelőtt pūstukšuma szél . Ez az idő a hiúság - V megrepedt szemek ki a űrhajós - bezzvaigžņu ég , egy hitetlen föld mindenekelőtt pūšmūžības szél . .
Az új évben ismét megkérdezi, hogy nem lesz boldogság, mit, hol? Wizard of tél még olvasni Pratnieks csoda warlock fúróval. Élj a sötétben a félelem állandó az év válaszúthoz érkezett. Minden szív vár a fény, Ki ad nekünk az élet a fény. A boldogság jön egy csillag a kezedben. Azoknak jó, meleg szív, Circle Of Life smaigā ray utak fény ragyog.
Ahogy a méh virág , akkor rosījies Ön, gazdag lelked šķiedi.Tie új fut örökké , akkor root , ők virágok.
a szél nem fújja megtagadja, vagy az emberek beszélnek.
Ha úgy teve - uzspļauj minden .
Bármilyen változtatás származó élet , a tudat összekapcsolása az új ötleteket.
Karácsonyra ale öröm egy szép lezáró régi évben, és a kezdete egy új inspiráló !
Azon a napon az eső kartupeļiemCauru vászon , akar felhők plakt. Nagyapa sár szélességű Mina -go dig burgonya . De alig pierimst eső események ritkán csökken , képtelenség , hogy maradjon a helyén ! Igen ! . Nagyapa és mazlietiņ a bár , van munka , nem a piacon! - Látod ugyanaz, mint itt , most már nincs semmi Mirko láb! . . . Amíg nem indul el az eső az eső ! Kurvi azonban megakadályozza , hogy viseljen a nagyapám , hogy segítsen , így nem lesz hidegebb , mint hogy képes a szabályokat ! - Rendelkezés norma ! . Megmutatja egy halom szabály: - Hogy vagy, baszd meg ! . A gép vágjuk a földre, de a föld - vasak rokaskartupeļus területen dobja . Pieliecamies - azonnal saujātāds az alma , hűvös és szép . Lido fájdalom, repül gyorsabban , gyorsabban , a margin növekedni fog ! Pieliecamies - ezerszer ! Pieliecamies - valami őrült ! Vissza kezdődik šķiebties rossz krumpli , ahogy nehéz! . . . .