Uj versek / Idezetek

Szenvedés éhség - a buja .
Crane megy el, hogy egy másik tavasz , elveszett valahol a sötétben szerető szem túllépése Fokozatosan az életemet neked és a madarak tömeg - Fogsz látni, hogy újra , amikor a kenőcsök RAS ?

élt zárt. Mi egy nagy és hatalmas élet , a munkálatok benőtt és nehéz tölgyfa makkot , amelyek nem liecies semmilyen szél fúj erős gyökerekkel stiegrodams a mélyben a föld . .
Ez a dal , az iskola , akkor énekelni tevi_Ik név egy virág , akkor sodrott hálaadással. Ez az életerő , amit adott nekünk , mi volt a valaha . Nem lesz sok évvel azelőtt . Jöjjön és hagyja újra . Az új TALEMA hívni minden reggel . De drága iskola maiziMēs a közúti vizsgálat az egész életét, hogy . Lesz néhány életét egy másik nehezebb lesz a szilárdság és a makacsság, de a megfelelő fény , te éves tapasztalattal , mi lesz a valaha . / Ziedonis Swamp / .
időről időre, emlékszem, a jó napot csendben és szomorúan bezárja a nyitott ablakhoz valamint a part mentén, ahol a súlyos esetekben slienas mozog az emlékek tesszük a nád tutajon miss izgāstuvēm amelynek szaga virágok elhagyott közös aggodalom újság bevonva egy csapásra Én vagyok a folyó, ahol a lélek repül elgondolkozva River, hogy alszik, mint egy sóhaj, és lassan áramló
Az új év Stimme cikkek és szeretnek jól megy a szív több Folding keringő tapintattal és pénztárcáját keményen menni.
gyakorló szerető kedvesség, Már elérte a szíve a kiadás, és oly módon vagyok szokva megerősítés hogy soha nem fog visszatérni, egy új ébredés. Most már elérte a nirvána.
Neļaujies hogy van minden, és minden sapin különféle kötelezettségek - lesz egy rabszolga , ami még fontosabb , a rabszolgák ...
Jānīšami sör Darūna néz marad , és a sörfőzők voltak Mihály új MIEZĪŠI .
Ez bangojošajā , viharos élet csak egy port : kisebbíteni minden, ami várható a jövőben , paļāvīginostāties és készen áll , hogy kapcsolja be a sorsa bultāmkrūtis ellen menedéket nyújtanak és körük megkerülése nélkül .