Uj versek / Idezetek

Mi van ott ragyog mirdzJāņa apja durvpriekšā ? Janit az öntött sudrabiņuJāņa gyerekek várnak .
Események sorrendje, és az általában létezik, és az új. A szegény cilvēkiir tervezett és jāpārrada . Dost jānobīda margók , ami lesz őket gonosz . .

Azt én rázza le a port a lábad, nem emlékszem neko.Tu új nap van rokonok Gondolom to.Es rázza le a port kājāmUn Ön ieraugu.Ko kétség keres hosszú ez neked.
Minden siker az életben mindig indul az ötlet , és mivel akkor létrehozhat egy végtelen számú új ötletek , akkor korlátlan lehetőségeket a jövőben .
Ó, ha már a pénz azt vesz egy új házat , vennék egy új sievuUn új Delena. O la -la- la -la- la ! - BERT pénzt kaudziUz asztal egy régi házban . Nő, vegyél magadnak egy új vīruUn gyerekek apád ! Iszap O -du- du- du -du- du ! Ezután a régi ház feleség klusēsUn suttogva : - Jó . De az egy-gyermek hangon , de hol lehet kapni Apa! -O - Didam Didam - Didam ! Ott atripoja szövés . Nos, azt gondoltam, \ . \ .
A nyírfa csonk. Őszi vihar tört az öreg nyírfa . Father tosazāģēja tűzifa . Tavasszal, amikor a kokiemplauka oldalakat az oldalon állt meztelenül törzs . Egy délután apám a kertben . ArīUldis futott egy kis csonk . Uldis - nézni, hogy hány hangyák ott! . Uldis meglátogatta . - Mint láthatja - volt az apja . -Apukák - Uldis kérdezte újra -, de kāpēcsaknes ad törzs lé? . - Éljen , hosszú munka . .
New Year to You megbocsátani a bűnöket, és bűneinek ad új erőt adott az új művek jól vannak, szeretnek, hogy a szív több Folding keringő ritmusa és pénztárcáját keményen menni.
Az emberi lélek ... nem üveg csésze , amelyben akkor öntsünk piszkosabb vizet , öblítsük le , és igyon meg újra vīnu.Cilvēkam egy kicsit a környékre valami botokat.
Hogyan rose rózsa dārzsPar viszont minden szenvedés Isten tette számunkra , mint a rózsakert polcon zemeUn debesjums.Ar csillagfény mosoly egy rózsa döntetlen bēduLai néha sors ļaujUn a ziedlapiņasKā felállt nenorauj !
csendes. . . csendes . . . és jön hátsó ajtón , mint mindig , olyan csendes - amely leáll, ha . minden csendes . És szemet hunytak , mint amilyennek látszik . Hogy egyre minden ezen a világon . Jön az új év , jön a finom illatát lucfenyő , és a fehér pehely könnyen siklik . De a szív nem havas hó , Tai megy nagy álma , hogy teljesíteni . Azok a nappal ezelőtt Ziemassvētkiemved minket felé baltamklusumam majd irkaut hogy drága , rég nem látott aizmirstsun hogy mumsatkal feltalálni . . . / Rutabaga Skalbe / .