Uj versek / Idezetek

Ó , mennyi dižu gondolat, hogy működik, mint egy kovács fújtató : a duzzanat , és nekünk még kihalt .
Semmi sem olyan hamar gyűlölködő és szomorúság. Míg az új , hogy megtalálja a paplant , és húzza egymást, de nevetségessé elavult , mert vagy színlelt , vagy ostoba . .

A folyó és a sátor, és a tajga - mindenhol - benned. És még a csillagok , hogy el - . Fenyő - a sziklák - akkor . ZaigāVai hozzád reggel ? . ---- Azzal, gitár . nyelven fut . Szót a nyúlós botok . Végig a piros fonal -Love . És egyébként , aki megmondja , hogyan kell beszélni , akkor úgy érzi, ugyanazt , hogy előfordul . Érezni túlterheltek a bölcsesség a Duna . Novellák, regények , emlékek elszáll . \ . \ . . . \ . Természetesen a sors megvetemedett görbe . . . . Today Festival - ünnepli egy esküvő a faluban . Fiúk hozott fegyvert , lő az ég . Őszi tajga és az új építési krāsasDzīves célok között szerepelt . Hegyek, fák és kivágott traseMūsu méltó a szerelem . Annak az esélye, egy életre a prasajaunā felesége és jauniķis - férje? .
A legnagyobb neciešamākais szeretet - béke. A boldogság nem láthatók zavarja az élet nem meglenni nélküle árapály : korlátok , a szeretet gyújtott fényesen , és élvezi az órákat jobban értékelik . .
Hópelyhek szállnak lassú, homályos nyomai a régi. Szerencsére, az akarat minden választópolgár, kezdődik az új év!
Ha tudod, hogy milyen gyakran , hogy nyújtson be egy nő, hogy ez jobb a parancs .
Sokan azt mondják, hogy a szerelem olyan, mint egy álom, hogy nem lehet megszakítani és újra- álom. Cinikusok is úgy vélik , hogy a szerelem újra , ugyanaz, mint én valaha abroach bor már nem negaršojot . De ez nem igaz . Gyakran szünet helyett korrumpál , hanem nevelt érzések . Idő kisimítja az apró szilánkok , hétköznapi törmelék, amely nem lehet izvairītiesvisskaidrākās fej és legnemesebb szív . .
Minden jó St. John Hall , Szent János nyújtotta előnyöket , amit az este , mi kihasználva a reggeli nap , esik az eső már nem működnek .
Új év, fehér ló húzza a tartály az alkohol! Hát a szappant, most egy csapás, hogy a tutaj ismét egész évben!
Haladás - ez a legjobb , de nem kizárólagosan az új .