Uj versek / Idezetek

Mivel egy új és csúnya ugyanolyan tűrhetetlen , hogy a régi és szép .
Az utat végig a nyír - életem span , akik követik ezt, vagy nyír újra vigasztalást ? Vagy csak csend, csend végtelen ?

Jól kezdett saulīteRotāties , ott volt \. Tek nap délutáni snack , délutáni snack este futott végig a mūžiņšNo újdonság kor . Mutasd meg , hogy a Nap , amelyek között Szent Iván : Szent Iván éjjelén egy esti viduVai felére . .
Nem csak írni , vagy csak olvasható , az ember nem bánt minket , és befejezi Force ( esdomāju írás) , a másik ellazul , és szórakoztat. Kell felváltva az egyik , hogy a másik, és korrigálja egymást viensar meglehetősen vegyes , hogy az összes összegyűjtött kaslasot írt egy közös . Van , hogy úgy mondjam , utánozva méhek laidelējasapkārt és izsūkušas mézet az alkalmazás virágok gyűjtik osztva a fésű . lv .
De te, mint ceriņkrūms, baltbalti szaga lőni az összes körül az új hajtások, a mások örömére önzetlenül virágok elszórtan ... A gallyak úgy, mint egy áldás.
Man skúma svet mentálne a emocionálne na mysli, a skrze lásku. Sila mysle, aby bolo možné ísť do a pochopiť podstatu predmetu aktívne komunikovať s ním. Sila lásky, aby bolo možné zničiť stenu, ktorá oddeľuje jedného človeka od druhého.
Ha egy író meghal, kezdi kreatív fordítás. Hasonlóképpen, ha valaki meghal , akkor kezdődik , hogy értékelje újra a szerepet, amelyet ő volt köztünk . Így - Past teljesen teremtett halál, ez hazavitte , hogy illúziókat . .
Ver mi, múdry srdcom vyznačuje stratou pamäte.
És az a kis mag , hogy fekszik mélyen a hóban , a meleg föld klēpjaKāps új virágzik .
Annak érdekében, hogy a ház a palikšanuienāk béke, a harmónia és a jólét Boldog , édes, fehér karácsony ! Szerencsés új évet teljes a siker !