Uj versek / Idezetek

A tudomány, az emberek változást hit , amikor az új ismeretekre tesznek szert, de a filozófia egyértelmű, hogy közelebb áll a teológia , mint tudomány. Teológus hirdeti időtlen igazság és a hit nem változott , mivel a niceai zsinat . Amiről senki nem tud semmit , nem jelenti azt, hogy módosítsa a szempontból . De a filozófia , amit tisztelt , és akit arra törekszenek , hogy szolgálja a tudományos , abban az értelemben , hogy hozza az új felismerések hozzájárul az a tény, hogy az új felfedezések , hogy a hibák előzetes elismerése minden becsületes elme . .
Siberia nemôže byť tam, kde sa pracuje s motykou. Sibír je kde motyky rez nemá zmysel, ak by práce môže byť každý ktoré pracujú s celým svetom.

Lett : Hálásak vagyunk az együttműködés számára, Merry Ziemassvētkusun Boldog Új Évet! English : Köszönjük a jó cooperationand kívánok Kellemes Karácsonyi Ünnepeket anda Boldog Új Évet !
Az új ötletek összehasonlítjuk a két dolog, hogy van\r
(1871-1911) a legvitatottabb lett író és költő. \ . A költő , aki nem énekel , nem az emberek, nem a haza , aki állítólag eltávolítják a földön, minden nemzetközi és közérdek : a költő , de a mi - lett Poruks , \ . János született 1871 Poruks . 13 . október Cesis kerület Druvienas Parish \ . Édesapja James Poruks földesúr, később Parish Senior . John Poruks tanult Druvienas pagastskolā , Liezēres egyházi iskola , doktori iskola Cesis . Ő képes volt arra, hogy egy divatos , hogy az emberek Riga Polytechnic Institute adjunktus Hermann Vestermanis látott Poruks tehetség, így segített a tanulmány pénzt, valamint segít nézni privātskolniekus , de később - angyalok stúdiók . János volt az egyik Poruks piermajiem lett értelmiségi , aki tanulmányozta külföldön . Tanulmányait a Drezdai Királyi Konzervatórium (1893-1894) , tanult zongora , zenetörténet és a filozófia önálló tanulás , de a tanulmány hiánya miatt a pénz kellett állnom . 1894 . Berlinben a német változatban a könyv John Poruks \ . Tolsztoj és F . Nietzsche koncepciója az emberi . A kulturális hatása pazar Poruks 1894 . A szerző a regény \ . Miután visszatért lett megszakításokkal működött az újságban \ . Minden olyan kísérlet, hogy a munkát a hivatalos munka véget ért sikertelenül . Abban az időben , Riga vált híressé Wilhelm Ostwald és Paul Walden tanulmányok , mely John Poruks kezdett tanulni kémiát a rigai Műszaki ( 1896 . A Műszaki Intézet ), de a 1899-ben . , valamint 295 más diákokkal kevésbé - lett diákok tömegesen levont lázadás . Később (1901-1905) J . Poruks Riga Műszaki Intézet tanult kereskedelmen . .
Mindegyik sújtott a bánat .
pijem, aby sa ostatní ľudia zaujímavá.
Van egy mosoda idő, és a szél halkan beszélgettek , nincs út netaujājot , pirén vándorolni köd és az erdők sokat téli zuhanyzók, több mint három hónapot sievaaiziet hold az égen .
Waters runāKā guldz egy szakadékba ! És ott és San TURP Piesaules csalánkiütés ! Vigyor STRAUTMALA dzeltensJau pálmafa és zvīļāk és mīļākMirdz égbolt ablakhoz víz beszél. . . Én szeretettel ezeket a történeteket , mint a bölcső - dal , mint az anyák pats , How atšalkas tālasNo gyermekkor után kilenc kalniemGaistošas . Waters beszél . . . Korábbi pavasars gyönyörű . Boy végigfutó patakok : A hajó helyezni a patak . Távoli országban ő uzietJūrā hajtott . Sings szél Dej hajó Currents örvény csődület . Waters beszél . . . A lágy szellő fúj, fej hajlik a mellkas : Hol itt az ideje ! ? . . . Ahol magas a hajó ? És tengerész ? Álmok a levegőben? Gyermek öröme Hol? Minden írisz , mind halott , időjárás bump útvonal , ahol buborékok a szépség, a csapot patak . . . Tehát, amikor tavasszal laižasUn hó elolvad , a víz és a beszélő áramló szív Hol dziļiKas jön vissza, hogyan kell antik érinti koklesKad . . . Waters beszél . . . .
elment? Lost in? De ha az összes ezeket a változtatásokat, talán ez az egyetlen változatlan marad, ha voltak a legújabb funkciókat olyannyira igaz, hogy semmi sem lesz képes blur!