Uj versek / Idezetek

Cheat hitelezők kisebb szégyen , mint ¬ Vilt jó remény. Visszafizetni az adósságot , a kereskedőnek kell a sikerhez a tengeri utazás , paraszt - a talaj termékenységét és a mennyei kegyelem , de törlése az adósság a jó szándék önmagában . Bár általában kincseket gyűjteni , ő fölötte áll az ingatlan, ha egy elszigetelt eset megfosztja őt az ingatlan , vagy akár az összes , mert nem lesz kevesebb . .
Minden jó St. John Hall , Szent János nyújtotta , amit vakarā.Jāņu este arany rasaKatrā gyógyszert tippeket.

Sziget apa sok munka, az úgynevezett vadon élő állat mentést - Hamarosan az új év is jelen lesz, meg kell kezdeni Awards divat. Medve csákány és ágak bőr, Žubes varrni és gyorsított fonal, festett nyúl, harkály feltűnő, Vāverīte dió szolgált alapul. Gyors dolgozni holnap, Fun harkály kalapács találat. Sziget apa boldog tudat - hogy köszöntse az új évet! / D. Rinkule-Zemzare /
(1871-1911) a legvitatottabb lett író és költő. \ . A költő , aki nem énekel , nem az emberek, nem a haza , aki állítólag eltávolítják a földön, minden nemzetközi és közérdek : a költő , de a mi - lett Poruks , \ . János született 1871 Poruks . 13 . október Cesis kerület Druvienas Parish \ . Édesapja James Poruks földesúr, később Parish Senior . John Poruks tanult Druvienas pagastskolā , Liezēres egyházi iskola , doktori iskola Cesis . Ő képes volt arra, hogy egy divatos , hogy az emberek Riga Polytechnic Institute adjunktus Hermann Vestermanis látott Poruks tehetség, így segített a tanulmány pénzt, valamint segít nézni privātskolniekus , de később - angyalok stúdiók . János volt az egyik Poruks piermajiem lett értelmiségi , aki tanulmányozta külföldön . Tanulmányait a Drezdai Királyi Konzervatórium (1893-1894) , tanult zongora , zenetörténet és a filozófia önálló tanulás , de a tanulmány hiánya miatt a pénz kellett állnom . 1894 . Berlinben a német változatban a könyv John Poruks \ . Tolsztoj és F . Nietzsche koncepciója az emberi . A kulturális hatása pazar Poruks 1894 . A szerző a regény \ . Miután visszatért lett megszakításokkal működött az újságban \ . Minden olyan kísérlet, hogy a munkát a hivatalos munka véget ért sikertelenül . Abban az időben , Riga vált híressé Wilhelm Ostwald és Paul Walden tanulmányok , mely John Poruks kezdett tanulni kémiát a rigai Műszaki ( 1896 . A Műszaki Intézet ), de a 1899-ben . , valamint 295 más diákokkal kevésbé - lett diákok tömegesen levont lázadás . Később (1901-1905) J . Poruks Riga Műszaki Intézet tanult kereskedelmen . .
A férfiasság fúj a sors miatt elhanyagolható .
Május boldogság világosabbá nap ... Jólét önt az Ön módon ... lehet sikeres legyen YouIn hogy minden, amit csinál ! Kívánva Boldog Christmasand nagyon boldog és sikeres új évet !
Egyesek beszélnek amíg ő sújtotta a jól , hogy mondjon valamit .
Előfordult noskatījuši az első autód? De talán már nőtt változtatni a régi autók újakra, de nem nyújt fedezetet a teljes ár a fizetési autó?
Betartása minden hitrendszer nem más, mint az eredmény szokás , az elme ugyanolyan nehéz lemondani az ötletet a rutin jellegű, és új fogalmak megtanulása , a szervezet - élni és dolgozni használata nélkül tehetségét és szerveket.
Önérdek - ezek a por ördög fúj az emberek szemében , úgy, hogy nem tudja, hogy mi az igazság , kötelesség , becsület és a barátság.