Uj versek / Idezetek

Mint , mint , mint megijedni. Már skarMan szemhéj vezet ujjak . Szoknya és tűlevelű erdők fák élettartam garsNāk fordítsa . .
Szibériában , ahol a kapát fúj nincs értelme , ahol a munka valamelyik dolgozók az egész emberiség .

Régi előítéleteket simogató , új - rémült .
Összegyűjti a tényeket ad okot ötleteket.
Thinking - egy új világ számára.
Az idő , amit nekünk kell kapcsolódni , nekünk új ismeretek , hogy a tartós : Mivel a két partján a folyó mentén ott, összeköt minket egymásnak valaha vándorló bárhol, akár a halál , akkor nem emlékszem - Heart of sötétség a nap sugarai .
Dažreiz cilvēkam labi un ļaunu nodomi kaujas ar reizi
sirdī, un tādos brīžos dari tā: labos nodomus izved tūliņ,
bet ļaunos atliec rītdienai, jo līdz rītdienai var kas
pārgrozīties, un pārgrozīšanos labo nodomu izvešanā tu
allaž nožēlosi, bet ļauno nodomu izvešanā nenožēlosi,
tāpēc: labiem nodomiem šodienu, ļauniem pēdīgi arī ne
rītdienas.
Ahhoz, hogy a könnyeket a szemükben esik És ma jobb, mint tegnap! A boldogság jön egy új holnap, és hallgassa, amit mások mondanak! A boldogság nebēdz - vedd el! Out of Sight - próbál érezni! A könnyek hullanak a szemét, mert mindenki tudja, hogy te vagy. És ne féljünk a szó holnap! Minden jó lesz, ha hinni tudnak!
magány félreeső helyen, a tenger, a hegyek. Is, akkor nem vágynak utána. Ez a leggyakoribb tudatlanság, hanem azért, mert lehet, hogy szeretné, és azonnal, és hogy egyedül magam. És sehol sem csendesebb és békésebb magány a lélek, különösen, ha az azonos, amit az ember nézett így a legteljesebb mentesség, a megkönnyebbülés nem látok semmi más, mint struktúra. Szóval, itt hagyta magát állandóan a magány és megújítja magukat.
Még a súlyosan megszállott ember hű marad a lelki problémák. Míg a nők még kevésbé szerelmes , teljességgel savujūtu hatalom . .