Uj versek / Idezetek

Új fák ... minden igényt támogatja a békét , ​​nehogy nő görbe .
Barátom azt mondja , hogy a barátja : - Tegnap este az egész tanítás a kutya ierieties háromszor , amikor akarnak enni. Egy héttel később újra találkoznak . Barát kérdezi : - Nos, némi sikerrel díjlovaglás ? - Képzeld el, most, amíg neierejos háromszor , a kutya nem eszik semmit . .

Egy új hajnal ragyog emberi újjászületés , hogy az emberiség megy keresztül , éles fájdalom ciezdama. Ez jelzi a újjászületés személyiségek a tömegből, és az emberek nemzetközi Origin of Mass . lv .
magányos az utcán a gyönyörű gājupriecādamies dienukoki fagy tűvel durstījāsbaznīcā harang pusvienuvientuļa anyám odajött hozzám az ő magányos pretīkopā bērnumāte ne nézz rám virsūbērns nézett rám, ērmujūrai jégtakaró volt virsūaizjūra közelebb palikusiledus halom csillogó saulēsniegi előttem csillogott klusi1987.
Író arany tartalékok az ő gondolatait és észrevételeit az élet gyűjtemény.
A legenda szerint : Francesco [ Francis of Assisi ] tanítványa elemzi Ginepri volt buta manó a törvény betűje az elkövető , hanem az Isten akarata és kellemes férj. Tiszavirág életűek , lángoló szerelem Krisztus szívében , járt elfelejti minden beteg , és megkérdezte tőle : Lehet , hogy valamit , mint egy nap ? . Azt akarja, hogy teljes száma a Miatyánkot , vagy én leszek padziedu Ave Maria ? . Mondd el, mit akarsz , én teljesíti a vendégek minden kívánságát . A beteg fordult az arcát Ginepri , szürke és aszott , mint ő izticis növény nap csak folyadék kása és megkérdezte cinksli savanyú káposztával . Mi sem könnyebb , mint a ! . Shepherd fekvő nap . Ginepri habozás nélkül elfogták a sertés vágott és gyorsan, gyorsan elkészíti a beteg áhított étkezés . Amikor a csülök kiváló étvágy ítélték , a páciens úgy érezte, erősödött az imádság , s összekulcsolta a kezét , és megköszönte Mennyei Atyánk , hogy jött létre , mint egy testvér Ginepri . Cseréjéhez savanyú káposzta , testvére Ginepri elmondta az ő vakmerő zsákmány , mindkettő őszinte gúnyolódik . De sertés gulyás nevetett lopás , és elment , hogy bepereli a szent Francesco . Durva baj nagyon megdöbbent Saints . Ginepri a klaušināts . A tanú hívások elégedett , jól táplált betegek és saīgušo , ideges mutatott disznó pásztor . Ginepri nem akadályozza naiv, de nem értem, hogyan lehet aggódni az ilyen dolgok, például a sertés láb , amely arra szolgált, éhes és beteg emberi etetés . Úgy tesz, mintha figyelembe kell venni az esemény , amely atzīdamies maga nem hozott falat , bár nagyon éhes volt , mivel már régóta böjt és az ima számít . Az igaz történet , s arra a következtetésre jutott a következő szavakkal az Úr valóban látta a klipet, és élvezetes az éhes testvér , és megfordult az egyik szemét , hogy szüntesse meg a kezét áldást rám . Biztos vagyok benne , hogy Jézus üdvözölt engem látni , ha elveszi az összes sertést a világ örömére, és erősítse a beteg szomorú . A Poverello válaszolta: Lehet, hogy igazad van testvérem . Időbeli dolgok sokkal méltó , hogy milyen mértékben szolgálnak jó tuvcilvēku . Az öröm , hogy meg vannak bocsátva ! . Ma mindhárman kéz a kézben sétálnak a paradicsomban : disznó pásztor mafla Ginepri és a beteg állapota . De a Szent Péter elégedett mosollyal az szakáll sirmvecajā . .
Függetlenül attól, hogy egy új nap jön , a folyó kiáradt haláláig , és azon a napon a fekete laivāMēs aizpeldēsim .
Előfordult noskatījuši az első autód? De talán már nőtt változtatni a régi autók újakra, de nem nyújt fedezetet a teljes ár a fizetési autó?
Ha a baleset dobja ki a homok emberek , laiksun távolságok teljesen új értelmet.
Az újonnan létrehozott minden ember minden országban kell lennie arra, hogy csak annyi szerencsét megfelel betartani az igazi természetét .