Uj versek / Idezetek

Gyűjtsük össze a kincseket, hogy nem tud veszíteni .
Ha nyújtsunk az embereknek a választás szabadságát , vagy egy szendvicset , akkor válasszon egy szendvicset.

Karácsonyi vers Csendes és fehér éjszaka Sanctity egyesít bennünket. Falling hópelyhek, repülő álmok, De az alatt a szárnyak a csoda Töltött idő Sparkle mint egy karácsonyi csillag. Fehér és csendes Ebben az időben, Fehér és csendes. . . Csak az angyalok ujjongás Heard mindenhol, Milyen egyesít minket Alatt az ég, És add szerelem, Annak érdekében, hogy szentségét. Csendes és fehér éjszaka Lassan eső hópelyhek És a csoda, a világ érintett szárnyak, Mert az Isten Fia Van, hogy megadja nekünk.
Minden új vágy, hogy új igények, új szenvedések, primordiális.
Sok tehenek Midsummer rītuĀlavas MAVA , miután sajt nesējuJāņu vacsora .
A fehér karácsony békét fényes öröm a szíved, hogy boldog új évet önteni, hab szikrázik a siker!
Költő elēģijaKam éveim lassú idő még nem kérte a számjegy ? Rus nagymama tű -egér fehér fésűs. Ez az én számom egerek hozomány és Ruse finom szőr . De a zöld fenyő girland én būsUz sír , nem a fej . Hány ujjaival gyengéden fogorvos melderisCaur könnyű étkezés , de óvatosan kertész télen meleg ruhát tinRožkrūmus . De a leggyengédebb csók , miután complete'm vágyakozás . Nem vált valóra , így azt akarom, hogy el Javasoljuk alatt Smilga . Egyszer azt mondta nekem egy bányász : '' A sok földi gyökér , érc '' . De a szomorú kapnieks válaszolta : '' Mi több földet Trudi , és a föld szeret pihenni , így akar a por , férgek , csontok, Tak minden élet a földön, és jó kertész vágynak a nap . '' De a föld rejt mély varbūtVēl néhány krétai étel - Pie neatraktiem dārgumiemEs Gus sír szép . Adj föld rāvūdeni inni , enni egy véka kenyeret jobb . Ugyancsak a bölcsője a gyerekeim megmaradnak rūpīgiKā . És megragadta velēnuKā kenyeret Darguun KURMIS imádkozott : '' Dobe ņemSev fel a törékeny ! '' De a vakond felelős nyugodt és klussUn egy mászó barlang föld '' Tehát nekem, haver , derül fény , amikor a munka és a szeretet minden! \ .
Mindegyike adott saját illata Újabb nap, újabb friss falra, de mindenki megkapja ezt a szót, hogy örvendetes ezt a megtiszteltetést!
Ó, ha a villogó sapnisNe valószínűleg csak egy álom - how a boldogság és diadal teljes , aztán megint mi lesz a lélek ! Egy új élet felébredést ieviņa uzziedētuUn fehér , illatos ziedusPar élet fal ...
Nem ugyanaz, hogy össze kell gyűjteni festmények, hanem felfogás a teremtés .