Uj versek / Idezetek

Azért jöttem, hogy elmondjam, hogy minden rendben lesz. Nemierinuun nemāžojos - '' jó '' lesz tastukšais hólyag , amit jautrināmnelaimīgos . - Tudom, hogy rólad tumsatā lóg , mint egy láthatatlan kéz kinyújtott . Līdzīganojauta Hiszem, hogy minden rendben lesz . A Manista mondok jött egy halvány már pārcirtistavu sötétség . Az Önök segítségével ticībutev van viņamno iekšasatliekt tāsšausmīgās fogó . Sóhaj -ray már nem hiszem, hogy a hit . Ray maniparādīt küldött , hogy ticībapastāv . .
Lettország 18. novembrīLatvija , Lettország ! . Kalnāji alján a tavak és mirdzējums kék , akkor ligetek felöleli a lélegzetét , és Daugava kraujāsStāsta közülünk vezetési múlt a régi lovagok várak . Az ősz , akkor öltözött arany és díszített lila , lédús gyümölcsök a kertben hajlított közepette alma gally . Frosty ezüst Sagša a téli ég kap a várandós és alatt a nyugodt szundikál pavasars . Lettországban, a szülőhelye a saját , akkor említi sem az idegen lábak ellenséges szavazatokat lett vér nevezett . Orosz tajga annyi lett házi -Lettország , drága haza , vagy a visszatérés továbbra is megengedett? Lettország , Lettország ! Homeland enyém! .

Mossa az ujjait , mielőtt megmutatom az én foltok !
[ feltámadás. ] Jézus Krisztus feltámadt a halálból , hogy tanúja több képzett és több szent apostolok házaló volt, aki nem tudott hibázni - nem is beszélve az egész Jeruzsálemet , ami nem látott semmit . Keresztények hisszük, hogy egy napon majd feltámadt a halottak közül, más szóval , hogy az immateriális lélek újra a kapcsolatot a test és a nagy természetes kusza mindenki megtalálja a részeket, amelyek egykor az ő személyisége Cyrus . .
Ez valaha. Valaha , ez már nem! Minden mély pārveikts fel őrölt ásványi . Fülek éjfél után a reggel, így világos és buja , és legyen egy másik férfi saulesgrižiem . .
Mi égetés navDzīve holnap , az élet a fájdalom. Csak élni, ha gyors begyújtás . Ha a láng fáklya , ha megadja a kezét , hogy jöjjön hamar . Föld böfögés láva források csillagok a sötétben dobj egy üstökös a gyerekek mind a ketten egyre fényesebb és melegebb . Mert én rúgtam ki magát - nyári este . Night olyan fényes , akkor nem marad ugyanaz . Ravaszság vagyok ideges , hogy élvezzék . Játssz az életben , mert nem veszít . Nem tud visszavonulni , ha jössz . Snow csúcsai piros az ajkak , a lavinák szavakat suttogva , jössz . Ha már megtette , akkor ez azt jelenti - egyelőre . Nogrand ítélet , akkor nem kell holnap . *** .
Az egyetlen igazi új dolgozó egy előrejelzést adnak a jövőbeni sikert korábbi munkát.
Szerelem ujjai egy férfi patvertiesar minden múlt, jelen , jövő, szeretet ölelés egyesíti az embereket .
Pillanat pillanat után aizšalks csendes - hamarosan girland a betűk egymáshoz, de a legelső oldalra gyakrabban kell olvasni újra.
Box új rendelkezéseket kell alkalmazni. Az első Jaizspilda a szankció megsértése. Egy másik ellenfelek elutasíthatja trágárságokat