Fajdalmas versek / Idezetek

Fájdalmas, és ha keres megtalálható , de annál fájdalmasabb , ha talál és veszít.
Intelligence természeténél fogva különbözteti meg a nőiesség : soha nem, de csak a látszat , a keresete arra irányul, hogy egy érvényes célkitűzések megvalósításához és a polgári élet és a tudomány és a filozófia , sőt verseket. Ez az, amiért az emberiség , mint olyan tulajdonítható az értelemben szféra . De ezen a területen nem lehet zseni , mert zseni a hatalom az objektív megfigyelés , ami szokatlan a legtöbb ember . Ez a kifejezés egy alkalmi jellegű , mint akár egy hétköznapi ember is szenved verseket írni . De hamarosan úgy tűnt, hogy elveszett egy hétköznapi ember keres támogatást a teljes elvont fogalom , mint fáradt keres széket, hogy üljön . Ez lehet a magyarázat arra, hogy a legtöbb ember csak az érdekli, a világ számos kívánt tárgy , ami elegendő ahhoz, hogy megfeleljen egy fogalom . Ezért a tömeg olyan kevés érdeklődést a műalkotások és a természetes szépség . .

Ne gyere velem, haver, ne kövesd! Fájdalmas lesz a pillanat, amikor a lelkem repülni. De az a tény, hogy voltam egy kedves Marad a szívedben skaidravots mély.
Gondolatok a fájdalom nem kevésbé fájdalmas , mint a fájdalom.
Egy új év fa javasoljuk, hogy világít minden boldog és ragyogó láng és fagy apa kér naplókat, amelyek kántálás versek, énekelni. Úgy jött , mint mindig - más, akkor minden új év hoz neki örömet , szemrehányás nélkül öreg töltött egy évet , hogy nem fogja fel a kör . / Jeronimo Stulpāns / .
Ha nepildīsi a kötelességét, és nem harc , majd állítsa kritīsi bűne kötelességszegés és becsület elveszti. lv . . . lv . Enemies of You a sok csúnya szót és Zakai te gyáva . Mi lehet annál fájdalmasabb ? . .
Erős a szerelem , ha már fájdalmas tűzkeresztségen .
Mennyország zsibbadt fájdalmas vaibsts.Tā nincs heg , drágám , de rota.Vieta ahol találkoztam neked örökre apskaidrota.Sāpīgais funkció mennyben hamarosan elmossa a szél el , különben is, mi lesz , hogy azt , ahol mindkét salapojām .
Stitch fájdalmas, de hasznos .
Abban a pillanatban láttam az arcát ... Úgy éreztem, egy szikra, hogy nem lángol. . a pillanatban, amikor meglátta az arcomat . . akkor vajon én voltam az, aki ... szeretnék megosztani . . a legjobb dolog a világon . . tudtuk, azt jelentette, hogy ... és ez nem történt meg ... Azok a napok voltak valami mást ... tudtuk semmi más . . Ez de szerelmesek voltunk ... de aztán jött a fájdalmas elválasztás ... . Ez nem akadályozza Köztünk . . de még mindig szereti ... Ez az, amit soha véget nem érő ... .