Fajdalmas versek / Idezetek

Gyász - a lélek aggodalom , amikor gondolkodik elvesztése ellátásokban, amelyekre továbbra is járna , vagy ha ez tapasztalható jelenleg fájdalmas gonosz .
Mivel a nő - ez a fájdalom. Legyen egy lány - fájdalmas. Legyen egy szeretett - fáj. Legyen egy anya - fáj. De visnepaciešamākā fájdalom szárazföldi - egy nő, és nem tudom, mindezt fájdalom az utolsó.

Mennyi szándék marad a homokban , hogy milyen kevés azon látod, amikor a tetejét , olyan fájdalmas megemlítjük kertészek , és így zuhanyzók és siltaSavu neiestādīto a fák árnyékában .
PagalmamEs újra elindult magad mellé , Vienvienīgā a te sāniemKā hajdani , mint a régi , régi időkben. Te megfogta a karomat a hot-shot most itt trakšķēdams . Felébredtem az álmomból humbug , és elestem fájdalmasan szem előtt: sokkal, sokkal . És ki együtt az ablakon spējiGaudoja , szél üvöltött . .
Általában , amikor hiányzik a kannibálok úgy érezte, különösen fájdalmas.
A legjobb dolog, amit egy fogfájás lehet távolítani mutatja a fájdalmas fogak\r
Talán egy jó költő , de írni rossz verseket !
Egyik szabályok az istenek , az egyik szertartásokat megfigyelhető a beszédek szónokok , költők a versek - Isten nem az oka mindennek .
- Olvassa el versek. . . Azt olvastam , és volt egy lecke a világról , az életről, a tanulság smēlāmies nem a költő , hanem a te bölcsesség . És mīlētājubēdas és királynők van könnyek apskaidrotumieru . Emberek haltak meg a szerelmet, de a hangja olyan tavabalss keret . . . .
Abban a pillanatban láttam az arcát ... Úgy éreztem, egy szikra, hogy nem lángol. . a pillanatban, amikor meglátta az arcomat . . akkor vajon én voltam az, aki ... szeretnék megosztani . . a legjobb dolog a világon . . tudtuk, azt jelentette, hogy ... és ez nem történt meg ... Azok a napok voltak valami mást ... tudtuk semmi más . . Ez de szerelmesek voltunk ... de aztán jött a fájdalmas elválasztás ... . Ez nem akadályozza Köztünk . . de még mindig szereti ... Ez az, amit soha véget nem érő ... .