Fajdalmas versek / Idezetek

Kacsák a folyón éjszaka kliedzUpē éjjel sikoltozva kacsa. és azt is neiemiedz ! 's , hogy miért nem tudom, miért . Lehet, hogy túl sokat tenni , akkor lehet, hogy túl kevés is megengedett, és talán még egy kicsit túl fájdalmas . Access -re, csendes otthon . A csillag ragyog és fekvő sárban , és tisztán látható nyereményt . Semmi , ó, ez annyira így van, annyira olyan csendes , így a széle úgy tesz, mintha sírni . Kacsák a folyón éjszaka sírt . és azt is neiemiedz . Mindenhol kis csendes zaj és fojtott . Semmi , ó, ez annyira így van, akkor olyan csendes a ... Ezért nem tudom, miért . .
versek a kukorica a szemét, így a zöld a kukorica a kezét olyan kicsi a kukorica kevésbé merev formák Karl és Bögrék a ház körül növekvő kukorica megy a jól egy zöld csésze van írva a cups \'Kukorica\' Te sārtvaidze dandártábornok Én szövetkezeti traktoros impozáns Este szellő cirógat minket homlok Megyünk, ahol a szívek hívják

A patmīla sok fájdalmas tapasztalatok ízlésünk , mint a\r
Az élet színes, fényes, mint az időjárás gombolyag, ami be van csomagolva minden: sötét reggelente és az esti árnyak, gyors verseny, séta lassan és mélyen fájdalmas öröm pillanatai, néha megragadni boldog pillanatok. Attīšu labda, ritināšu, a szivárvány élettartama alatt az osztályteremben. (B Žurovska)
Hosszú nyári virágzás. Szél hófúvás . Egy másik szinte minden van, melankólia és fájdalmas . Azt, hogy áthaladjon . Jel're könyörtelen ! .
FEHÉR versek egy fehér hazugság neked dāvināšu fehér nap, így mindketten összetartozunk. Ez olyan lesz, mint a szokásos gyenge biteRūgti illatú pitypang . Reggel jön egy fehér ébredés reggel és fehér gólya lábak . És a te szemeid az a nap - biteTā mint alvás meleg mézes fedél . A reggeli kapsz fehér kenyér, vegyes Tales bemutatja . És egy fehér liliom vītnēmGalds a királyi palota lesz Önnek szüksége . .
Az emberi nagyság csak egy módon : egy fájdalmas rúgás sor .
Március hozza hozzászólás csillag méhek , a madarak szív hosszú ágak sēžUn olvasott levelek és versek, és kimondja : \
míg a kis szemetet smirdtā mint játék dzirdcik versek mind boldogtalan , hogy ez a kártya turaspie szolga literatūras1987
Egyik szabályok az istenek , az egyik szertartásokat megfigyelhető a beszédek szónokok , költők a versek - Isten nem az oka mindennek .