Fajdalmas versek / Idezetek

Nem Elsam dugó end of csendes könnyek sárga gyertya - borostyán csepp. Room of Shadows hangja reszket elválás, válás közelség teszi a fájdalmas múlt, mindegyik a saját és mozgó hópelyhek Bár minden fehér, csak a különböző cikket.
Látva egy másik férfi vagyon és örömök keserű és fájdalmas\r. lv .

Versek CÉL NESASNIEGSskaties és irigyelte , hogy stimmelnek IRES megkülönbözteti , hogy mit neatšķirskaties költő és irigy pozukārtējo ideges metamorfozujo különben nem tudom, hol slēptieskā beszélgetni az emberekkel , és hogyan ģērbtiesbet aztán megint nem hiszem, hogy történik a toun tündér sem Tobet , így kell, hogy legyen .
Gyász - a lélek aggodalom , amikor gondolkodik elvesztése ellátásokban, amelyekre továbbra is járna , vagy ha ez tapasztalható jelenleg fájdalmas gonosz .
Minél több foga kihullanak miatt, hogy fájdalmas szúrás.
Egyik szabályok az istenek , az egyik szertartásokat megfigyelhető a beszédek szónokok , költők a versek - Isten nem az oka mindennek .
- Olvassa el versek. . . Azt olvastam , és volt egy lecke a világról , az életről, a tanulság smēlāmies nem a költő , hanem a te bölcsesség . És mīlētājubēdas és királynők van könnyek apskaidrotumieru . Emberek haltak meg a szerelmet, de a hangja olyan tavabalss keret . . . .
Kacsák a folyón éjszaka kliedzUpē éjjel sikoltozva kacsa. és azt is neiemiedz ! 's , hogy miért nem tudom, miért . Lehet, hogy túl sokat tenni , akkor lehet, hogy túl kevés is megengedett, és talán még egy kicsit túl fájdalmas . Access -re, csendes otthon . A csillag ragyog és fekvő sárban , és tisztán látható nyereményt . Semmi , ó, ez annyira így van, annyira olyan csendes , így a széle úgy tesz, mintha sírni . Kacsák a folyón éjszaka sírt . és azt is neiemiedz . Mindenhol kis csendes zaj és fojtott . Semmi , ó, ez annyira így van, akkor olyan csendes a ... Ezért nem tudom, miért . .
Mennyország zsibbadt fájdalmas vaibsts.Tā nincs heg , drágám , de rota.Vieta ahol találkoztam neked örökre apskaidrota.Sāpīgais funkció mennyben hamarosan elmossa a szél el , különben is, mi lesz , hogy azt , ahol mindkét salapojām .
Nem hiszem, hogy - a mosoly elhagyja, nem hiszem el - így a kéz megnyomott. Hidd el -, amely átirányítja megtekintheti, Hidd el - így a fájdalmas szenvedés.