Fajdalmas versek / Idezetek

A legjobb dolog, amit egy fogfájás lehet távolítani mutatja a fájdalmas foggyökér a nap.
A legfájdalmasabb büntetés bárki lehet fogni ambíció - megvető hanyagság.

Kacsák a folyón éjszaka kliedzUpē éjjel sikoltozva kacsa. és azt is neiemiedz ! 's , hogy miért nem tudom, miért . Lehet, hogy túl sokat tenni , akkor lehet, hogy túl kevés is megengedett, és talán még egy kicsit túl fájdalmas . Access -re, csendes otthon . A csillag ragyog és fekvő sárban , és tisztán látható nyereményt . Semmi , ó, ez annyira így van, annyira olyan csendes , így a széle úgy tesz, mintha sírni . Kacsák a folyón éjszaka sírt . és azt is neiemiedz . Mindenhol kis csendes zaj és fojtott . Semmi , ó, ez annyira így van, akkor olyan csendes a ... Ezért nem tudom, miért . .
I vigyázni a nyári Áthidalása a táblázat körül Sikerül felhívni a Most a nap - Ne essen kétségbe Kitart egy életre az egyetlen valódi értelemben interiority Rezgés Cīrulis lugas Ziegel fájdalmas hang A rügy atsprāgstot nyissa
Isten nincs hatalma , hogy mit kell tenni az emberek, akik figyelmen kívül hagyják a közvélemény , a tisztesség , megszegjék a törvényt , tolja magát szégyenében , és keresi a szomszéd kijelzőn. Mindegyik egy egészséges értelemben felruházott férfi könnyen rájönnek, hogy a világ körülöttünk tisztelet és szeretet szükséges kedvéért a saját boldogságát, kárára magát a satu , és keresi a megvetés a társadalom , az élet válik fájdalmas terhet . .
Március hozza hozzászólás csillag méhek, a madarak Szív hosszú ágakat ülni és olvasni leveleket és verseket, és kijelenti: "Valaki szeret téged!"
És bár mi történt volna velem , valamint fájdalmas , én nagyon, nagyon is hisz abban a reményben, egy csoda.
Fogd be az ember , beszél az emberi dolgok priekšmetiapmainās helyeken , így a bekeretezett festmények, gultaiatsperes fájdalmas nočīkst és olvasatlan könyv turpinapati magad kereső segítségével előre
Az emberi nagyság csak egy módon : egy fájdalmas rúgás sor .
Minél több foga kihullanak miatt, hogy fájdalmas szúrás.