Fajdalmas versek / Idezetek

Jó cselekedetek olyan jó versek .
Talán egy jó költő , de írni rossz verseket !

Mennyi szándék marad a homokban , hogy milyen kevés azon látod, amikor a tetejét , olyan fájdalmas megemlítjük kertészek , és így zuhanyzók és siltaSavu neiestādīto a fák árnyékában .
Stitch fájdalmas, de hasznos .
Március hozza hozzászólás csillag méhek , a madarak szív hosszú ágak sēžUn olvasott levelek és versek, és kimondja : \
Kacsák a folyón éjszaka kliedzUpē éjjel sikoltozva kacsa. és azt is neiemiedz ! 's , hogy miért nem tudom, miért . Lehet, hogy túl sokat tenni , akkor lehet, hogy túl kevés is megengedett, és talán még egy kicsit túl fájdalmas . Access -re, csendes otthon . A csillag ragyog és fekvő sárban , és tisztán látható nyereményt . Semmi , ó, ez annyira így van, annyira olyan csendes , így a széle úgy tesz, mintha sírni . Kacsák a folyón éjszaka sírt . és azt is neiemiedz . Mindenhol kis csendes zaj és fojtott . Semmi , ó, ez annyira így van, akkor olyan csendes a ... Ezért nem tudom, miért . .
A barátnőm tudja, hogy a szeretet, az általam ismert öröm. Az öröm olvasztó fájdalmas , kékes hópelyhek savāsUn a nap az arcomba mark- tánc nem éri meg , nem éri meg , barátaim szeretnek , tudom priekuSkaļu és csillogó tenyerét virágzik, mint sarkuma rozēsun szégyelli előtt futtatni az első villamosok . Az öröm a könnyeimet tükröző lámpa lámpa . zavartalan haszonélvezet a templom és a hangos verés sirdisuņa skumjajās szemek , virágok pillanatban levegőt, szeretem a barátaimat , tudom priekuPrieku tanulás, hogyan kell táncolni a keringőt félénk és vakmerő , mint bērnamuguni gaisuprieku hogyan kell lélegezni és sírni - született gyermekek a priekaMan gyermekek az öröm fog születni . / Inga Gaile / .
Az emberi nagyság csak egy módon : egy fájdalmas rúgás sor .
Minél több foga kihullanak miatt, hogy fájdalmas szúrás.
Versek CÉL NESASNIEGSskaties és irigyelte , hogy stimmelnek IRES megkülönbözteti , hogy mit neatšķirskaties költő és irigy pozukārtējo ideges metamorfozujo különben nem tudom, hol slēptieskā beszélgetni az emberekkel , és hogyan ģērbtiesbet aztán megint nem hiszem, hogy történik a toun tündér sem Tobet , így kell, hogy legyen .