Fajdalmas versek / Idezetek

Fájdalmas , hogy van, hogy a választás, ha nem akar semmilyen fájt!
Versek a ĶIMENĒMVarbūt sör áramló folyó , talán a szaga kömény, talán végül elkészült būšustāstu két család. Élt két család , akik ettek csak kömény . LED fal két család , a hely még szaga kömény . Gyere , megmutatom néked a történetet , hogy valaki , aki ezeket a dolgokat ķimerē . Lehet, hogy a sör áramló folyó , talán a szaga kömény . lv .

Egy új év fa javasoljuk, hogy világít minden boldog és ragyogó láng és fagy apa kér naplókat, amelyek kántálás versek, énekelni. Úgy jött , mint mindig - más, akkor minden új év hoz neki örömet , szemrehányás nélkül öreg töltött egy évet , hogy nem fogja fel a kör . / Jeronimo Stulpāns / .
Az erkölcsi szenvedés könnyebb elviselni , mint a fizikai szenvedés , és ha például volt egy választás között lelkiismeret és fájdalmas fájó fog , azt válassza ki a korábbi .
Versek CÉL NESASNIEGSskaties és irigyelte , hogy stimmelnek IRES megkülönbözteti , hogy mit neatšķirskaties költő és irigy pozukārtējo ideges metamorfozujo különben nem tudom, hol slēptieskā beszélgetni az emberekkel , és hogyan ģērbtiesbet aztán megint nem hiszem, hogy történik a toun tündér sem Tobet , így kell, hogy legyen .
Versek nem , hogy puha , de ropogós.
Lassú , lassú fájdalmas lépést Asarota V riet.Miglā csinál mesék anya , már nem Taleo neaiziet.Vītīs virágok, Viti menta , hosszú, hosszú szél skums.Sudrabainas álom burasMelnās súlyos fenyők nőnek sötét .
Ha a fájdalom fájdalmas terhet , ezek nem hosszú, de ha ezeket az\r
Mély , fájdalmas vaibstsšai óra sejā.Deg sötét ugunsAcīs ieplestās.Rau , sas - zilgmēLidot lépett szánalmas kliedziensApdziest ég .
I vigyázni a nyári Áthidalása a táblázat körül Sikerül felhívni a Most a nap - Ne essen kétségbe Kitart egy életre az egyetlen valódi értelemben interiority Rezgés Cīrulis lugas Ziegel fájdalmas hang A rügy atsprāgstot nyissa