Fajdalmas versek / Idezetek

A fájdalmas érzések az én fiatal objektíven rögzíti évekig expozíció után .
Never Ending. . . Abban a pillanatban láttam az arcát ... Úgy éreztem, egy szikra, hogy nem lángol . . a pillanatban, amikor meglátta az arcomat . . akkor vajon én voltam az, aki ... szeretnék megosztani . . a legjobb dolog a világon . . tudtuk, azt jelentette, hogy ... és ez nem történt meg ... Azok a napok voltak valami mást ... tudtuk semmi más . . Ez de szerelmesek voltunk ... de aztán jött a fájdalmas elválasztás ... . Ez nem akadályozza Köztünk . . de még mindig szereti ... Ez az, amit soha véget nem érő ... .

Fájdalmas, és ha keres megtalálható , de annál fájdalmasabb , ha talál és veszít.
Versek CÉL NESASNIEGSskaties és irigyelte , hogy stimmelnek IRES megkülönbözteti , hogy mit neatšķirskaties költő és irigy pozukārtējo ideges metamorfozujo különben nem tudom, hol slēptieskā beszélgetni az emberekkel , és hogyan ģērbtiesbet aztán megint nem hiszem, hogy történik a toun tündér sem Tobet , így kell, hogy legyen .
PagalmamEs újra elindult magad mellé , Vienvienīgā a te sāniemKā hajdani , mint a régi , régi időkben. Te megfogta a karomat a hot-shot most itt trakšķēdams . Felébredtem az álmomból humbug , és elestem fájdalmasan szem előtt: sokkal, sokkal . És ki együtt az ablakon spējiGaudoja , szél üvöltött . .
Lassú , lassú fájdalmas lépést Asarota V riet.Miglā csinál mesék anya , már nem Taleo neaiziet.Vītīs virágok, Viti menta , hosszú, hosszú szél skums.Sudrabainas álom burasMelnās súlyos fenyők nőnek sötét .
Lírai hős akkor hívj éjfélkor , bár ez az idegeimre menni. Három hős lírai versek laknak , és hívja őket nem . Ő jód MES Egyéb CIÓ skála szél fúj , és a harmadik horkol , mint egy fenyves erdőben . És próbáld nenojūgties - Szeretik egymást plūkties . Hamarosan ezek a nevaldāmies trīsNo fejetekre játszanak . Az én lelkem , és miesuTie teljes szájuk és italok Court . Én vagyok az egyik . Milyen szemrehányás ? De költészet nekem három ember . Nem az én lelkem olyan SpivO , hogy üldözőbe őket vissza az életbe . És íme , beépített költészet mindhárom ott sarūmējas . Mi mindegyiket -számlálás , lehet, hogy egy vagy három évtizede . . . .
Gondolatok a fájdalom nem kevésbé fájdalmas , mint a fájdalom.
Látva egy másik férfi vagyon és örömök keserű és fájdalmas\r. lv .
Gondolatok a fájdalom nem kevésbé fájdalmas , mint a fájdalom.