Fajdalmas versek / Idezetek

Látva egy másik férfi vagyon és örömök keserű és fájdalmas\r. lv .
Egy tapasztalt menedzser az a személy , hogy bérelt a rendező , mert ő maga is túl fájdalmas elbocsátani alkalmazottaikat .

PrieksMīļā fájdalmas , ha viszont vēsāmsaglaud haj, ami vagyunk , hol kap egyszer fordítja : az élet a fájdalmas öröm. Bűncselekmények kellett dobni , hanem inkább , hogy jöjjön alvás az élet, az élet nem érdemelt győzelem , az élet fájdalmas öröm . Ha egyetlen kötelezettsége rūgtaisbiežāk és gyakran hosszabb löket - ünnep , itt mindenki , hogy kérje . Az élet fájdalmas öröm . Kedves , hogy továbbra is dienuritums a csapások feszültséget ! Nepelsim minden pillanatban : az élet a fájdalmas öröm . .
Az emberi nagyság csak egy módon : egy fájdalmas rúgás sor .
versek a kukorica a szemét, így a zöld a kukorica a kezét olyan kicsi a kukorica kevésbé merev formák Karl és Bögrék a ház körül növekvő kukorica megy a jól egy zöld csésze van írva a cups \'Kukorica\' Te sārtvaidze dandártábornok Én szövetkezeti traktoros impozáns Este szellő cirógat minket homlok Megyünk, ahol a szívek hívják
Az emberi nagyság csak egy módon : egy fájdalmas rúgás sor .
Én irtózom minden rendellenességgel aszkéta , soha nenosodīšu bűnös szerelem, de lettem fájdalmasan az a tény, hogy a szigorú erkölcsi tűnnek el, hanem az érzékiség próbál építeni magukat egy talapzaton.
A barátnőm tudja, hogy a szeretet, az általam ismert öröm. Az öröm olvasztó fájdalmas , kékes hópelyhek savāsUn a nap az arcomba mark- tánc nem éri meg , nem éri meg , barátaim szeretnek , tudom priekuSkaļu és csillogó tenyerét virágzik, mint sarkuma rozēsun szégyelli előtt futtatni az első villamosok . Az öröm a könnyeimet tükröző lámpa lámpa . zavartalan haszonélvezet a templom és a hangos verés sirdisuņa skumjajās szemek , virágok pillanatban levegőt, szeretem a barátaimat , tudom priekuPrieku tanulás, hogyan kell táncolni a keringőt félénk és vakmerő , mint bērnamuguni gaisuprieku hogyan kell lélegezni és sírni - született gyermekek a priekaMan gyermekek az öröm fog születni . / Inga Gaile / .
Mennyi szándék marad a homokban , hogy milyen kevés azon látod, amikor a tetejét , olyan fájdalmas megemlítjük kertészek , és így zuhanyzók és siltaSavu neiestādīto a fák árnyékában .
Erős a szerelem , ha már fájdalmas tűzkeresztségen .