Fajdalmas versek / Idezetek

Az emberi nagyság csak egy módon : egy fájdalmas rúgás sor .
- Olvassa el versek. . . Azt olvastam , és volt egy lecke a világról , az életről, a tanulság smēlāmies nem a költő , hanem a te bölcsesség . És mīlētājubēdas és királynők van könnyek apskaidrotumieru . Emberek haltak meg a szerelmet, de a hangja olyan tavabalss keret . . . .

Isten nincs hatalma , hogy mit kell tenni az emberek, akik figyelmen kívül hagyják a közvélemény , a tisztesség , megszegjék a törvényt , tolja magát szégyenében , és keresi a szomszéd kijelzőn. Mindegyik egy egészséges értelemben felruházott férfi könnyen rájönnek, hogy a világ körülöttünk tisztelet és szeretet szükséges kedvéért a saját boldogságát, kárára magát a satu , és keresi a megvetés a társadalom , az élet válik fájdalmas terhet . .
Ne gyere velem, haver, ne kövesd! Fájdalmas lesz a pillanat, amikor a lelkem repülni. De az a tény, hogy voltam egy kedves Marad a szívedben skaidravots mély.
A legjobb dolog, amit egy fogfájás lehet távolítani mutatja a fájdalmas foggyökér a nap.
A patmīla sok fájdalmas tapasztalatok ízlésünk , mint a\r
Egyik szabályok az istenek , az egyik szertartásokat megfigyelhető a beszédek szónokok , költők a versek - Isten nem az oka mindennek .
Intelligence természeténél fogva különbözteti meg a nőiesség : soha nem, de csak a látszat , a keresete arra irányul, hogy egy érvényes célkitűzések megvalósításához és a polgári élet és a tudomány és a filozófia , sőt verseket. Ez az, amiért az emberiség , mint olyan tulajdonítható az értelemben szféra . De ezen a területen nem lehet zseni , mert zseni a hatalom az objektív megfigyelés , ami szokatlan a legtöbb ember . Ez a kifejezés egy alkalmi jellegű , mint akár egy hétköznapi ember is szenved verseket írni . De hamarosan úgy tűnt, hogy elveszett egy hétköznapi ember keres támogatást a teljes elvont fogalom , mint fáradt keres széket, hogy üljön . Ez lehet a magyarázat arra, hogy a legtöbb ember csak az érdekli, a világ számos kívánt tárgy , ami elegendő ahhoz, hogy megfeleljen egy fogalom . Ezért a tömeg olyan kevés érdeklődést a műalkotások és a természetes szépség . .
Fájdalmas, és ha keres megtalálható , de annál fájdalmasabb , ha talál és veszít.
Ha a fájdalom fájdalmas terhet , ezek nem hosszú, de ha ezeket az\r