Fajdalmas versek / Idezetek

\. \ . Tehát, ha apa soha nem fog visszatérni , amikor a hideg kéz és a virág több . . . Élesíteni , hogy az anya mell spiežasUn anyai szeretet , boldog tenyésztés . Ha a fény kialudt , amikor a nap norietēja hol boldogságot maradt megragadta a kezét? Körül csak rózsák faji lējaUn mély fájdalom a szív nyitott . Anya , azt menet csodálatos virág girland , hogy örökké él, és a kép nemirstams . Szív fájt . A szív mindig fájdalom örökre . A szív nem hisz semmit, Will Travel keresztelni több . . . Így a sötétség nem szomjazik meg soha -my dvēs'li És van más az életben nem lesz bocsánat . Én fog jönni, amikor a nap dzēstaUn fájdalom is szenvedett szív , ahol a memória vēstaUn könny nyomok ragyog . Fájdalmas szívvel szeretett gyenge , mellkasi fájdalom az, hogy meghajolt az életben, - a föld a sötétség örökké ragyog pāriUn fényében örök bánat STASI . Élek elfelejteni az éjszaka május lesz, amikor sauļup hívni magára a Szent Guardian . .
Erős a szerelem , ha már fájdalmas tűzkeresztségen .

Intelligence természeténél fogva különbözteti meg a nőiesség : soha nem, de csak a látszat , a keresete arra irányul, hogy egy érvényes célkitűzések megvalósításához és a polgári élet és a tudomány és a filozófia , sőt verseket. Ez az, amiért az emberiség , mint olyan tulajdonítható az értelemben szféra . De ezen a területen nem lehet zseni , mert zseni a hatalom az objektív megfigyelés , ami szokatlan a legtöbb ember . Ez a kifejezés egy alkalmi jellegű , mint akár egy hétköznapi ember is szenved verseket írni . De hamarosan úgy tűnt, hogy elveszett egy hétköznapi ember keres támogatást a teljes elvont fogalom , mint fáradt keres széket, hogy üljön . Ez lehet a magyarázat arra, hogy a legtöbb ember csak az érdekli, a világ számos kívánt tárgy , ami elegendő ahhoz, hogy megfeleljen egy fogalom . Ezért a tömeg olyan kevés érdeklődést a műalkotások és a természetes szépség . .
Mivel a nő - ez a fájdalom. Legyen egy lány - fájdalmas. Legyen egy szeretett - fáj. Legyen egy anya - fáj. De visnepaciešamākā fájdalom szárazföldi - egy nő, és nem tudom, mindezt fájdalom az utolsó.
- Olvassa el versek. . . Azt olvastam , és volt egy lecke a világról , az életről, a tanulság smēlāmies nem a költő , hanem a te bölcsesség . És mīlētājubēdas és királynők van könnyek apskaidrotumieru . Emberek haltak meg a szerelmet, de a hangja olyan tavabalss keret . . . .
Versek CÉL NESASNIEGSskaties és irigyelte , hogy stimmelnek IRES megkülönbözteti , hogy mit neatšķirskaties költő és irigy pozukārtējo ideges metamorfozujo különben nem tudom, hol slēptieskā beszélgetni az emberekkel , és hogyan ģērbtiesbet aztán megint nem hiszem, hogy történik a toun tündér sem Tobet , így kell, hogy legyen .
Lírai hős akkor hívj éjfélkor , bár ez az idegeimre menni. Három hős lírai versek laknak , és hívja őket nem . Ő jód MES Egyéb CIÓ skála szél fúj , és a harmadik horkol , mint egy fenyves erdőben . És próbáld nenojūgties - Szeretik egymást plūkties . Hamarosan ezek a nevaldāmies trīsNo fejetekre játszanak . Az én lelkem , és miesuTie teljes szájuk és italok Court . Én vagyok az egyik . Milyen szemrehányás ? De költészet nekem három ember . Nem az én lelkem olyan SpivO , hogy üldözőbe őket vissza az életbe . És íme , beépített költészet mindhárom ott sarūmējas . Mi mindegyiket -számlálás , lehet, hogy egy vagy három évtizede . . . .
És bár mi történt volna velem , valamint fájdalmas , én nagyon, nagyon is hisz abban a reményben, egy csoda.
Jó cselekedetek olyan jó versek .
A patmīla sok fájdalmas tapasztalatok ízlésünk , mint a\r