Rovid karacsonyi versek / Idezetek

Nem tudom, hogy Isten létezik , vagy nem, mert túl sok akadályt jelentenek tárja fel, - ugyanaz a kérdés nem egyértelmű , valamint az emberi élet túl rövid .
Ezt követi a törekedett , mert kapsz öröm és öröm forrása a szenvedés. Minden , mondom törekedni az öröm , de hol talál állandó öröm, hogy nem tudják , az egyik, hogy azt akarja, hogy ünnep, vagy luxus , a másik - a hiúság és az ügyfél zűrzavar , egy másik - a kedvenc , még egy - a semmiből egy henceg . Mindezek nem, félrevezető és a rövid távú örömöket egy óra örömteli őrület fizetni hosszú ocsmány , . . . lv . .

Épp most mūžība.Un következő válás brūceMums mondják , milyen volt ez a rövid örökkévalóság .
Egy rövid út általában nem lehet. Annak érdekében, hogy nagy sikert aratott, hogy egy kicsit korábban , a munka egy kicsit nehezebb , és marad egy kicsit a munka . .
elaludtam , amikor minden guļvien csaj kuļzem lábát sirdsun lap Kustes elaludt , amikor mindenki Doucet érzem olyan kicsi, mint én viņšbet rövid paladziņšun lábam régen kustšai olyan világban, ahol minden hazug
Napjainkban az élet Nau siker nélkül keserűség és gyengéd\r. és\r . Napjainkban az élet ad takarásban siker csak röviden\r . Időnk Nau\r . lv .
Rövid az emberi élet a nap olvadó lāse.Bet Ön nenāc.Ir viszi vējškā égő nyír tāsi.Vēl sötét redzukādu fényes , élénkpiros ... És akkor , arany csend esik le a fa ága.
Ha a szegénység - bűnözés, az anya, a rövidlátó elme - apjuk.
Ha gonosz neizrauj , ha a seggét , és nem számít, ha úgy tűnik , hogy rövidzárlat történik. Bűn kárt neizskaust amikor véletlenül talált támogatói . .
Shimmer kártyaterem Puzur. Tanyák, ahol a hóviharok hópelyhek zavaró Paths söprés felemelte célok : Írásbeli vezérelt szánkó karácsony . Villog csikók ezüst kantár , Jingle Bells , Sleigh cserélni, fákat világít a gyertyákat fényes , Mikulás -barát háztartások . Megnyitja várt ajándék táskák , gyerekek elkezdenek lüktetni örömteli szív: teljes az öröm felső talaj és a levegő , a karácsonyi csillag ragyog a világ . / N . halom / .