Rovid karacsonyi versek / Idezetek

Közös körében talált rövid nézet , amely\r. lv .
Karácsonyi vers Csendes és fehér éjszaka Sanctity egyesít bennünket. Falling hópelyhek, repülő álmok, De az alatt a szárnyak a csoda Töltött idő Sparkle mint egy karácsonyi csillag. Fehér és csendes Ebben az időben, Fehér és csendes. . . Csak az angyalok ujjongás Heard mindenhol, Milyen egyesít minket Alatt az ég, És add szerelem, Annak érdekében, hogy szentségét. Csendes és fehér éjszaka Lassan eső hópelyhek És a csoda, a világ érintett szárnyak, Mert az Isten Fia Van, hogy megadja nekünk.

Ahhoz, hogy egy ember, hogy neki valami kis móka mért rövid\r. lv .
Ó, az egyedülálló könnyű pillanat , hogy ragyog a sötétben is rövid! Szeretne egy arany csillag az égen spīdiPēc meghalunk? Nem, nem lehet ! .
Egy vārduMan szeretnek , hogy tegye a szája csukva, Nemodini , neaiztiecTās a forró dvašu.Tikai rövid álma három , egy vārduDod szeretet , nem maga a szeretet .
Áldott az életünkben a veszteség a betegség és a bánat. Hirtelen húzza lelkünk a laicības báj és mutatja a rövidség és az örökkévalóságra KULTURÁLIS . .
Amíg vészesz nem hozott végleges határozatot, akkor kínzó kétségeit, tudod, hogy lehetősége van a visszavonulásra, és ez az, amit megakadályozná siker. De abban a pillanatban, amikor izlemsi teljes önfeláldozás, Providence áll az Ön oldalán. Kezd történni az ilyen dolgok nem történnek más körülmények. . . . Bár, hogy mit nem lenne képes is nesapņotu, elkezdi annak végrehajtására. Courage ad egy személy, az erőt, sőt csodálatos erejét.
Úgy gondolom , hogy a férfiak és a nők választják egymást az élet az indokkal, hogy a lélek az élet minden baleset szinte túl rövid , hogy megértsék egymást , és ebben az esetben , hogy érti a szeretet.
Az élet rövid , de jó munkát marad örökké emlékezni .
sever kapcsolatok továbbra is köti le újra, de ő árukapcsolás a tetején egyre rövidebb és nestiprāka.