Rovid karacsonyi versek / Idezetek

Spirit nyelv megrövidíti életét.
MelodijaĻauj kezed lassan , hogy megérintse az arcát, és a szeme záró röviden kluss.Slīkst ajkaim árnyékában a szempillákat , és átadja neked a fényes homlokon dus.Ļauj a levegőt az életet , hogy a kezét közelebb tur.Nekad nekem a szeretet nem tudok elegendő

StundaKādreiz Késő éjszaka hosszú és rövid nap minden lecke szent örökkévalóság óra. minden órában ül - hiába hegek elszámolja erők siznesot szél lidzimūžīgo V. homok óra . . . . Csak mi, a mi kis marék partján örökkévalóság idő már nem az óra késik ! Elveszi a csavar idő mūsudzivības lánckerék . . . . . . . - Ahol erős kar , bátor férfiak evezés ? Night a nap ég , a naplemente reggel . . . . . Fogás óra Homokóra . - .
Boldog ember úgy érzi, rövid, még ugyanazon a hosszú élet, de\r
Önmagában , az élet rövid , de ha ez a boldogtalan , úgy tűnik, hosszú .
Vezet a magas állami , két út : az egyik a jól kitaposott egyenes és körforgalom , amely lényegesen rövidebb .
Viszlát ! Ienīsties nekem Niciniet nekem barátságtalan tagjai ! És tudjátok, hogy a gyűlölet és a paļasMan nem keserű. Mint a vihar a rohadt kukorica területeken , ami izgalom gabona szalma , hogyan kell használni őket gāzasSaliek Velde Mivel az dusmasSakustināja én dvēseliUn elrendelte saplaktUz röviden . De a debesisNu ismét egyértelmű . És a rozs laukāKūp virág újra dūmiMierīgi fel . PosījušiJūs nem én leszek , csak tanított esietMani . Ó, túl steidzīgsAllažiņ've volt ! Minden pusēmSniecos és tiecosPēc szeretet rokāmUn elárulta seviAr téves nézetet, hogy egy-két ujját közelebb barátság spiedienuDibinot . Vagy mācījātPatiesību nekem ! A sirdsJums csak meleg és glauzties , mert salstGluži , hogy a hideg földön . De uzticībaJums idegen , mint a holnap este , én mīlestībaJums órakor vis tükröződést, szegény , kis atspīdumsNo élet anya V öntötte áldásait , ne kérdezd , akkor mi lesz - Nem, likāsNamiņa tűz , amit szerzett aizkūrisSlepenā a reményben, hogy a . Ó, te szegény , önelégült iedomuApmātiem tag ! GudrumamDomājiet Hogyan menekülni , ha nem bíznak az emberek többé ! . . . Távozom közületek , én is nem kell a staigātpa Paths . A szürke fátyol aizklātsir a véleménye . A világ csak krēslaUn hideg és elmérgesedni , és bilincsek . Az enyém maināsGaisma és sötétség , és a következő līžņaiManas szemek még ieraugaSarkanu māluAr zöld virágok inog mauruUn Vēsmiņas . És a szívem még mindig hisz ! Ellenére jūsuSāpīgiem žņaudzieniem , ő bízza azt atradīšuVēl szívét a szívét , állok dzīvesKrācošās jūrasGrozīgās dűnék , én saujāUn neki smiltisSagrābju .
Erő mindig nyerni, de a győzelem rövid.
Idővel éltem ? A létezés hosszú vagy rövid ? Sem a haj nem jelzi izkustējies.Kā volt - 02:30 .
Minél rövidebb a lelkesedés, annál hosszabb a nap folyamán.