Rovid karacsonyi versek / Idezetek

Néha sikerül becsapni az embereket , de csak rövid ideig , hosszú ideig is bolond része az emberek , de nem minden alkalommal, hogy bolond az egész nép .
Minden emberi nem és a jelenlegi és a következő , ítélve halálra : a város , amely megvalósítja a nagyság. . . Menj die különböző módon , és most az egyszer azt fogják kérni, hogy hol vannak : elpusztítani újabb háború tönkretenné az egyéb inaktív lustaság kinőtte a béke és a nagy vagyon hatását Postiga - greznumkāre . Minden területén a termékeny Claes dagály hirtelen elmennek a partjaitól , vagy váratlanul saplokot föld szakadék érkezés földcsuszamlás . Akkor az emberek miért ostor vagy nyafog a rövid idő megelőzve általános sorsa ? .

Megvetés - maszk fedezésére használják fel házaló , néha az elme rövidség : megvetés irgalmasságot , szem előtt tartva, más emberek a megértés hiánya .
Darling volt mindent siet mindig adott , gyakran takarékosan , még a gyors , rövid mūžs.Žēl voltam sokszor , de nem néki: Menj érzelmek - vakarvējš fújt az arcába .
A jól megélt élet rövid életű .
Hasonlóan, hogy csúnya lenne az emberi test, ha valamennyi tagja kell felruházni a szemet, valamint az ország lesz csúnya, ha a polgárok válnak művelt miatt engedelmesség hozná büszkeség és a hiúság. A szenvedély a tudomány lenne rossz marketing, hogy a gazdag ország, rom mezőgazdaság, ami táplálja az embereket, hogy rövid idő ritkít hadsereg, amely elhagyta a kedvező benyomást, hanem durva egyszerűség, mint a könyvek olvasása ... feltámadott intelligencia . Általános oktatás vezető a tényt, hogy a száma, akik vet kétséges, messze meghaladja azoknak a száma, aggályok képes lesz eloszlatni ... .
Karácsonyi sabraukušiRakstītām kamanām.Eit területen saimenieki , Get karácsony .
A kar az örökkévalóságban úgy érzem a gond az, még nekem , a világ összes kis-és rövid életű , mint a szeretet nem szűnik meg , anya !
Ezt követi a törekedett , mert kapsz öröm és öröm forrása a szenvedés. Minden , mondom törekedni az öröm , de hol talál állandó öröm, hogy nem tudják , az egyik, hogy azt akarja, hogy ünnep, vagy luxus , a másik - a hiúság és az ügyfél zűrzavar , egy másik - a kedvenc , még egy - a semmiből egy henceg . Mindezek nem, félrevezető és a rövid távú örömöket egy óra örömteli őrület fizetni hosszú ocsmány , . . . lv . .
Néhány röviden megfogalmazni versben tartalmazott ötleteket könnyebb megjegyezni.