Rovid karacsonyi versek / Idezetek

Ez egy furcsa érzés fordulóján az évben, amikor a csillagos ég ezüst szitán, majd a kerítés öröm és az izgalom a mellkasban, a következő évben meg kell küldeni hóviharok - egy furcsa érzés a pillanat, amikor évek találkozzon egy rövid időre: ugyanaz, mint ha állni az ajtó előtt, de gondoltam, már régóta bent vannak.
Ó, az egyedülálló könnyű pillanat , hogy ragyog a sötétben is rövid! Szeretne egy arany csillag az égen spīdiPēc meghalunk? Nem, nem lehet ! .

A legrövidebb - azt, amit a szeretetet , mint maga, aki mindent megtesz azért, hogy a számunkra megsértik ezt szertartás .
Időzóna satiksimies.Dažs lesz virág a búza, a mi boldogulni , mint a karácsonyi hó.
Karácsonyi szán fehér karácsonyfa fény Brauksim újév ki, figyelembe egy ilyen jó nap, gondolatok és remény a madarak.
Lovely szavak rövidek és könnyen pasakāmi, de a támogatás végtelen. / Teréz Anya /
Nos, ha egy hosszú kötelet , de jön - ha rövid.
Napos dal hamu augusztus fájdalom nyírfák ļimst , az út már biztos, hogy szülni ott fiatal nyírfák , juhar rövid szürke kabát , így az ember nap - garš.Ir utolsó nap span , a hang érkezik örökkévalóság gyűrű réz .
De az első feladat, hogy legalább egyszer az életében minden újra találkozik a második felében , ami elkerülhetetlenül át utunk. Bár már csak egy rövid pillanatig - de ezek a pillanatok a szerelem olyan intenzív, hogy indokolja, az összes többi életük . / Paulo Coelho / .
Fa, zöld fa szagát, miután a start, Well karácsonyi kapuk nyitva vannak ugyanakkor jönnek hozzád. Karácsonyfa, karácsonyfa leszek egy szép nyuszi apa magával is biztonságosabb, ha a felső Menestins ti. Amikor az este repülnek a szárazföldön, az erdők mögött Vecaisgads veszve, azt szólók akkor minden szép fa lesz egy jobb Új Évet!