Rovid karacsonyi versek / Idezetek

Fehér madár temető Milyen messze van a területen - Virágos illatok hűvös, Nyugdíjas levegőt. Ha ez a kérdés utánam fog Shadows hosszú és rövid - Cherry blossom három.
Volt-e az élet , vagy a hang a szél , egy rövid kiáltást daruk. Alig indult vetés kora utolsó oldalon a három . Van öröm sétálni, vagy jaj ? Nem . Üres a hold híd ... A víz felé fordult pēdasVai a szél , amikor a hóvihar a homok ? .

Rövid az élet az, aki dicsérte, és az egyetlen, aki áldott , és aki emlékszik , és emlékezni a. Sőt, ebben a sarkában a földön , még itt nem minden összeegyeztethető egymással, és mindegyik a maga . És az egész föld csak egy . .
Vannak rövid nyilatkozatot , vagy mondások , hogy mindenki egyetért [on\r. Ezek a mondások nem örökölt\r . lv .
- Élő él a vers, megyünk - Maradj felhők és iszap a facsemete kokiemun. A folyó az évszázadok aizplūstKā óriás spguls azt zvīl Ez kísérteties tükörképét az arc, a nevetés , az átok a szeretet . Az életed mēmāTik a tükör tükrözi egy pillanatra , és három korai következő pillanatban a szél izdzēšKādas pārskrējiens rövid . .
Hangok a fülébe egy szót akarok mondani, hogy a szeretet, a megértés, az együttérzés mindenki számára. De nem túl halk vagy túl hangos, nem túl hosszú, se túl rövid. Akkor kap, és azt mondják, köszönöm szépen, hogy irántad.
Off egyszer skumību küld a sötétben , befejezi halála után az éhség után , majd azt gondolod, hogy ez az élet , akkor mind akaraterő és jobb, ha. A sötét zúzódás a fény a csillagok , az örök rendje mozog a fejetlenség , a sors Drum viļņosValda nélkül csillapítás szellem istenségek . Rövid és kiderül, élettartam , közel egymáshoz - a bölcsőtől a sír , de a súlya minden pillanatban , az élet jó, ha jó . Ezért skumību el , bánat fogok dolgozni , megpróbálom , még mindig van ideje, felül a múlt szörnyű nyomait boldogság fog térni, boldog lesz, hogy szembenézzen . / Veidenbauma / .
Hasonlóképpen, hogy csúnya lenne az emberi test, ahol mindegyik tagjainak kell felruházni a szemet, valamint az ország válik csúnya, amikor a polgárok válnak tanult it engedelmesség hozná büszkeség és a hiúság. Passion for tudomány rossz lenne a kereskedelem, ami az ország gazdag, rom mezőgazdaság, ami táplálja az embereket, hogy rövid idő szerint ritkít hadsereg, amely igen kedvező benyomást balra durva egyszerűség, mint a egy könyvet olvas ereszkedett Intelligence ... . Általános oktatás vezető arra a tényre, hogy a Száma vetett kétség, messze meghaladja a száma ezek a kételyek képes lenne eloszlatni ... .
Fájdalom alábbhagyott, szomorúság lebegett , akkor hívják az élet megy tovább , de egy rövid brīdiTe , nekem , gyere .
Május megvetni mindent , senki sem lehet kapni mindent : a legrövidebb út a gazdagság megvetését gazdagság .