Rovid karacsonyi versek / Idezetek

Star, csillogó zár a hónap is atslēgtun ezüst küszöböt átlépte , de nem , nem, én gributepat lievenēm ülni a Holdon lievenēm balti dűnék. Te, csillag , te kulcs spīdivienu örökkévalóság röviden homokóra - a Balti-tenger partján , az egész ford līcimbalts Hold . .
Sármány sniegā.naktis hosszú, hosszú , hosszú, rövid nap , rövid, közepes Madison Dane County nem látja a napot , szék neizklīst.Mazliet meleg, meleg gaismasiedzedz út malāputnu Bunch anya - zöldessárga sármány.

Ez az életed kör atkalviens arany Dzīpariņš akár jelen fehér karácsonyi fények , a remény, hogy egy csendes jött szeretni a nevét a szerencse , amikor a szemek kezdenek ragyogni. Örömére a szem virág ma, akkor segít megőrizni a dátumot a vállak, nőies, törékeny , képesnek kell lennie arra , hogy a munka , hogy a gravitáció . / Fairy Daugiša / .
Vezet a magas állami , két út : az egyik a jól kitaposott egyenes és körforgalom , amely lényegesen rövidebb .
Vannak rövid nyilatkozatot , vagy mondások , hogy mindenki egyetért [on\r. Ezek a mondások nem örökölt\r . lv .
Minden nap rövid az ipar és a hosszú tétlenség .
Spirit Pasol nyelv , elküldi a rövid kar .
Önmagában , az élet rövid , de ha ez a boldogtalan , úgy tűnik, hosszú .
Az élet azonban nem olyan rövid, hogy az emberek nem lenne elegendő idő\r
SonetsKas kusza ág úgy hajolt az úton , és nem tér vissza a szellem a séta teszi. Az inas pirksties ölel magához szorított , és a sötét föld juice a lélegzetét smel . Küldtem egy hullám zöld tőled későn, de a rock mértéktelen szakaszon, húzza ki a magzat , amely a keserű üröm , de nem teszi lehetővé , hogy menjen , bár , megvető saját maguk, átkok és egér . Nos, gally és tövis könny és kandikál át a szív, az én vérem tasula sor zavaró , de én nem tudom, mi fáj , mi öröm . . És akkor adok fel annak érdekében, hogy maradjon ott, ahol vagyok . Ismét jól érezte magát a levegőt a sors - Ez a pillanat az öröm rövid, hogy éjszaka a lélek sajog . .