Rovid karacsonyi versek / Idezetek

Milyen hosszú az út a bölcsesség , így rövid élettartama .
Spirit Pasol nyelv , elküldi a rövid kar .

Ha el egy rövid időre , hajlandó vagyok várni, egy életen át.
Szeretjük nem az ember , hanem az ő tulajdonságai. Nezobosimies azok számára, akik megkövetelik, elismert a rangok és álláspontok , az emberek, akiket szeretünk, mindig a tulajdonságokat számukra egy rövid időre . .
Slave - a férfi, aki meg kell beszélni a rövid, amennyire csak lehetséges.
A fehér és bolyhos világ hó borítja , a szív csillog a karácsonyi öröm az új év sok boldog pillanatokat , és Sapnisi zavarja a valóság!
A boldogság a lélek remeg , de mīļajiemdāvātais idő. Boldogság , mint egy pillanat rövid között ingyenes , véletlenül arcon . A boldogság a lélek Butare savuun a világ . A boldogság hajlandó magad a szorongás savuiemantot . Hiába az élet, mint a fösvény évforduló számos erősebb viņuIr föld elvetett gabona . Kihajtás a keverékben tekerje a lépést , a Forever jaunaiTāpēc fogják engedni, hogy maradjon ! .
Áldott az életünkben a veszteség a betegség és a bánat. Hirtelen húzza lelkünk a laicības báj és mutatja a rövidség és az örökkévalóságra KULTURÁLIS . .
Szeretett szülők neatņemiet nekem ez a néhány hónap, amikor szükségem van a teljes figyelmét. Nem leszek annyira elfoglalt én soha az életben - , és nőttem fel tanulás jövőbeni . És én leszek hálás . Minden nap fogok dāvāšu valami új , valami csodálatos . Mosoly, egy madár dala, a teljesítmény . Én csak egy kicsit rövid . Légy velem . Mielőtt vettem észre , én nőttek , és elment tőled . .
Erő mindig nyerni, de a győzelem rövid.