Húsvéti versek idézetek / Idezetek

- Olvassa el versek. . . Azt olvastam , és volt egy lecke a világról , az életről, a tanulság smēlāmies nem a költő , hanem a te bölcsesség . És mīlētājubēdas és királynők van könnyek apskaidrotumieru . Emberek haltak meg a szerelmet, de a hangja olyan tavabalss keret . . . .
Jó cselekedetek olyan jó versek .

Tárolja a szívében, a húsvét nap, Keep húsvéti öröm soha , elveszett a sötét lélek Comm , húsvét nap süt valaha!
Lírai hős akkor hívj éjfélkor , bár ez az idegeimre menni. Három hős lírai versek laknak , és hívja őket nem . Ő jód MES Egyéb CIÓ skála szél fúj , és a harmadik horkol , mint egy fenyves erdőben . És próbáld nenojūgties - Szeretik egymást plūkties . Hamarosan ezek a nevaldāmies trīsNo fejetekre játszanak . Az én lelkem , és miesuTie teljes szájuk és italok Court . Én vagyok az egyik . Milyen szemrehányás ? De költészet nekem három ember . Nem az én lelkem olyan SpivO , hogy üldözőbe őket vissza az életbe . És íme , beépített költészet mindhárom ott sarūmējas . Mi mindegyiket -számlálás , lehet, hogy egy vagy három évtizede . . . .
Jézus a húsvéti felkelés, halljuk Isten hangját, én is húsvéti tojást ne zavarja, hogy táncolni a keringőt!
Húsvéti nyuszik minden pavasariApkārt ügető bariVisās otthoni szorgalmas strādāUn mint foltos tojást évente.
Gailiitim pettyes tojást kurmiitim iepeleekas. Vagy csak fehér, fekete vagy volt -, hogy karaajaas olyan büszke! Prieciigas húsvéti ünnepeket!
Nagy hinta, kis esés, csak nem megtörni a tojást ! Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Lieldienaas amikor a nap leeca, állattenyésztés mód, kakas breeca, All staav és buta bolas-Zakis tetovee a tojást! Prieciigas húsvéti ünnepeket!
Március hozza hozzászólás csillag méhek, a madarak Szív hosszú ágakat ülni és olvasni leveleket és verseket, és kijelenti: "Valaki szeret téged!"