Húsvéti versek idézetek / Idezetek

Utazott mély mezők Novirpoju két olas.Nu hogy színes húsvéti tojásokat , és megnyerjük a háborút !
Egy új év fa javasoljuk, hogy világít minden boldog és ragyogó láng és fagy apa kér naplókat, amelyek kántálás versek, énekelni. Úgy jött , mint mindig - más, akkor minden új év hoz neki örömet , szemrehányás nélkül öreg töltött egy évet , hogy nem fogja fel a kör . / Jeronimo Stulpāns / .

Húsvét nap fogja a szívét húsvéti öröm folyamatosan növekszik , elveszett a sötétség a lélek tirdī.Lieldienu süt a nap örökre .
Március hozza hozzászólás csillag méhek , a madarak szív hosszú ágak sēžUn olvasott levelek és versek, és kimondja : \
Versek a ĶIMENĒMVarbūt sör áramló folyó , talán a szaga kömény, talán végül elkészült būšustāstu két család. Élt két család , akik ettek csak kömény . LED fal két család , a hely még szaga kömény . Gyere , megmutatom néked a történetet , hogy valaki , aki ezeket a dolgokat ķimerē . Lehet, hogy a sör áramló folyó , talán a szaga kömény . lv .
Jó cselekedetek olyan jó versek .
Hare go ciku - kicsit félelmetes Whistling az erdőben ösvény! Ez a kosár hoz nagy örömet, Kiosztják a résztvevőknek. Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Jó cselekedetek olyan jó versek .
Nagy hinta, kis esés, csak nem megtörni a tojást ! Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Vij fészket pacsirta a nap, és a hajnal bíbic fészket vij bemutatni. Vannak nyuszik kezdte novakariemPa tojás és festeni a kosár mentése . A kis gyökerek terén kailuNāk húsvéti és azt akarja , hogy élvezze a Kuma Statt , aki ül a swing és a kakas Ez a szórakoztató , ami az év Kratie . Húsvét jön a régóta várt hír , nézz fel az égre , ami épület és boldog lélek nevű baktérium dēstītUn pūpolkokos nap arany kanál . .