Szuletesnapi versek anyaknak / Idezetek

Születésnapi üdvözletet
versek a kukorica a szemét, így a zöld a kukorica a kezét olyan kicsi a kukorica kevésbé merev formák Karl és Bögrék a ház körül növekvő kukorica megy a jól egy zöld csésze van írva a cups \'Kukorica\' Te sārtvaidze dandártábornok Én szövetkezeti traktoros impozáns Este szellő cirógat minket homlok Megyünk, ahol a szívek hívják

Jó cselekedetek olyan jó versek .
Lehetővé teszi, hogy a születésnapi szeretném, ha boldog a nap fény sokat: ha az út nehéz - így körül barátok család , ami a kezét , majd megadta .
A születésnapi idézi minden jó az életben is egy örömteli szívvel , és várja a következő életben minden nap sokkal több fényes pillanatokat előttünk a jövőben.
Kellemes az éjszaka a csillagok , de nem a ēnām.Skaiti életed mosolyog , nem asarām.Un örülni minden születésnapi , köztük a kor barátai , nem évek után .
- Olvassa el versek. . . Azt olvastam , és volt egy lecke a világról , az életről, a tanulság smēlāmies nem a költő , hanem a te bölcsesség . És mīlētājubēdas és királynők van könnyek apskaidrotumieru . Emberek haltak meg a szerelmet, de a hangja olyan tavabalss keret . . . .
Március hozza hozzászólás csillag méhek , a madarak szív hosszú ágak sēžUn olvasott levelek és versek, és kimondja : \
A hosszú út megyünk az egész élet, kérem , a hold és a csillagok egy kis szeretet .... Van egy jó születésnapi és hangulatok a szív örülni ! Boldog születésnapot!
Amikor az emberek nem akarnak olvasni a verseket , akkor jogosult jogdíjakat .