A legszebb versek / Idezetek

A pestis elveszi az alkalom csak azoknak, akik megérdemlik.
Vegyük Janita , Mell zierg , Apjāj én tīumiņs A metszett vārpatiņasManā apa ZEMITIS .

Az emberek csak akkor lehet rabszolgaságban , amíg ő a maga\r
Nagyon fontos, hogy jól érezzük magunkat. Mert ez jó érzés az, ami a jel, hogy a világegyetem , és elkezdi , hogy minél több jó neked . Ennek eredményeképpen , ahogy egyre több szerintem jó dolog , annál inkább az univerzum kapsz jó események körül . .
Aki ezekben az időkben teszi a vita a halál a gyűlölet , miért, hol atyáink volt semmi oka bosszú , mi csak a kezdet , és egészen az első lépés az öngyilkosság , és hogy az , ha nem gyávaság ? . Annál is inkább, hogy a bosszúvágy eredményez jobb elégedett , mert azt nem lehet mást, mint hogy érezhető az ellenség . Itt ezért neatriebjamies sem az állatok, sem a lábát bukott kő, mert nem képesek érezni a bosszú . .
Menni a fehér hó, amely gátolja aggodalmát velünk, karácsonyig az öröm , a remény - minden rendben lesz !
Vesd nem a halál , hanem elfogadja előnyként - csakúgy, mint a halál valami, ami kívánatos a természetvédelmi. Mert , mint a fiatal, idős , nő, virágzik, valamint a fogak jelennek meg, vagy szakáll és őszülő például hogyan megtermékenyítő és gyümölcsöt , medve és más természeti jelenségeket, érett így vagy egy másik életben - csakúgy, mint az összeomlás ! . .
A magány egy nagyvárosi pillantást.
Egyetlen nemzet soha nem marad egészséges és erős , ha kimerült tetején rá otthoni élet és az alapból - a farmer .
Agony a szerelem a filozófia , mint kielégítetlen , nem lehet csak segíteni egy másik nő .