Angol versek gyerekeknek / Idezetek

Március hozza hozzászólás csillag méhek , a madarak szív hosszú ágak sēžUn olvasott levelek és versek, és kimondja : \
Nem mindenkinek van a harag rossz. Féltékenység néha adi motívumok , hogy az emberek nagyobb , tisztább, paciešamāku . Irigylem a költő , aki azt írja a verseket , amelyek döbbenve, hogy egy jó író . . . Ez tesz bennünket az irigység a diákok . . . kénytelen összeszedi magát , hogy nekünk jobb , követelve az ugyanazt a protokollt is . .

Fury - vér lángoló epe .
Versek nem , hogy puha , de ropogós.
Nincs kétségem afelől , hogy akkor csoda, ha a tehén hirtelen elkezd beszélni angolul. De hidd el - a tizedik alkalommal, amikor bosszantja őt kiejtés eltérő annyira az Oxford kiejtés . Természetesen , ha nem tudja felmérni a . . . .
- Olvassa el versek. . . Azt olvastam , és volt egy lecke a világról , az életről, a tanulság smēlāmies nem a költő , hanem a te bölcsesség . És mīlētājubēdas és királynők van könnyek apskaidrotumieru . Emberek haltak meg a szerelmet, de a hangja olyan tavabalss keret . . . .
Egy új év fa javasoljuk, hogy világít minden boldog és ragyogó láng és fagy apa kér naplókat, amelyek kántálás versek, énekelni. Úgy jött , mint mindig - más, akkor minden új év hoz neki örömet , szemrehányás nélkül öreg töltött egy évet , hogy nem fogja fel a kör . / Jeronimo Stulpāns / .
Valld be , hogy egy komplett bolond ló kérdéseket az angol értelemben nem a társadalmi öngyilkosság : Ön megveti mindenki és mindenek felett - lovakat.
Köszönöm , kedves , jó iskola a reggeli nap nekünk adtál kezét : vesszük ki az osztály solaSev a nap álom nagy csillag. Köszönöm tanár, a fehér hajú , lángoló szív , hogy mit adott nekünk , Te nagyszerű módja az élet volt az első, hogy megtudja Maceo magunk . Az Ön nyír finom susogó Milyen élet fakad A kampány természetesen végtelen messze alkāmTev iskola mindig jön , hogy köszönetet . / Joseph Osmanis / .
Arany ősz Arany vihar Stučka utca eltűnik, mint Arany víz. Szív stalker, Ielavās szív, Zibsnīdama szárnyak, Arany mosogatógép. Mi mindig vágyik! Levelek játszani, Maga az összes ma Arany Fling lángoló.