Angol versek gyerekeknek / Idezetek

Justice erőszak nélkül - egyetlen gyengeség , erő nélkül\r. Így kell hangolni igazságosság\r . lv .
Tudatában vagyok, hogy én csak egy gyenge és erőtlen nő testét, de van egy király - mellett az angol király - a szív és a karakter .

A költő munkája - Endless kvēlme. Élet a törvény: lángoló, szerelem, töltsük fel!
A legenda szerint : Francesco [ Francis of Assisi ] tanítványa elemzi Ginepri volt buta manó a törvény betűje az elkövető , hanem az Isten akarata és kellemes férj. Tiszavirág életűek , lángoló szerelem Krisztus szívében , járt elfelejti minden beteg , és megkérdezte tőle : Lehet , hogy valamit , mint egy nap ? . Azt akarja, hogy teljes száma a Miatyánkot , vagy én leszek padziedu Ave Maria ? . Mondd el, mit akarsz , én teljesíti a vendégek minden kívánságát . A beteg fordult az arcát Ginepri , szürke és aszott , mint ő izticis növény nap csak folyadék kása és megkérdezte cinksli savanyú káposztával . Mi sem könnyebb , mint a ! . Shepherd fekvő nap . Ginepri habozás nélkül elfogták a sertés vágott és gyorsan, gyorsan elkészíti a beteg áhított étkezés . Amikor a csülök kiváló étvágy ítélték , a páciens úgy érezte, erősödött az imádság , s összekulcsolta a kezét , és megköszönte Mennyei Atyánk , hogy jött létre , mint egy testvér Ginepri . Cseréjéhez savanyú káposzta , testvére Ginepri elmondta az ő vakmerő zsákmány , mindkettő őszinte gúnyolódik . De sertés gulyás nevetett lopás , és elment , hogy bepereli a szent Francesco . Durva baj nagyon megdöbbent Saints . Ginepri a klaušināts . A tanú hívások elégedett , jól táplált betegek és saīgušo , ideges mutatott disznó pásztor . Ginepri nem akadályozza naiv, de nem értem, hogyan lehet aggódni az ilyen dolgok, például a sertés láb , amely arra szolgált, éhes és beteg emberi etetés . Úgy tesz, mintha figyelembe kell venni az esemény , amely atzīdamies maga nem hozott falat , bár nagyon éhes volt , mivel már régóta böjt és az ima számít . Az igaz történet , s arra a következtetésre jutott a következő szavakkal az Úr valóban látta a klipet, és élvezetes az éhes testvér , és megfordult az egyik szemét , hogy szüntesse meg a kezét áldást rám . Biztos vagyok benne , hogy Jézus üdvözölt engem látni , ha elveszi az összes sertést a világ örömére, és erősítse a beteg szomorú . A Poverello válaszolta: Lehet, hogy igazad van testvérem . Időbeli dolgok sokkal méltó , hogy milyen mértékben szolgálnak jó tuvcilvēku . Az öröm , hogy meg vannak bocsátva ! . Ma mindhárman kéz a kézben sétálnak a paradicsomban : disznó pásztor mafla Ginepri és a beteg állapota . De a Szent Péter elégedett mosollyal az szakáll sirmvecajā . .
Abban a pillanatban láttam az arcát ... Úgy éreztem, egy szikra, hogy nem lángol. . a pillanatban, amikor meglátta az arcomat . . akkor vajon én voltam az, aki ... szeretnék megosztani . . a legjobb dolog a világon . . tudtuk, azt jelentette, hogy ... és ez nem történt meg ... Azok a napok voltak valami mást ... tudtuk semmi más . . Ez de szerelmesek voltunk ... de aztán jött a fájdalmas elválasztás ... . Ez nem akadályozza Köztünk . . de még mindig szereti ... Ez az, amit soha véget nem érő ... .
Az angol egy egyszerű, mégis nagyon nehéz nyelv. Tartalmaz egy idegen szavak , amelyek mellett erősebb rossz . .
Angolok , mint bármely más nemzet a világon képes végrehajtani az új bort régi bőr tartályba.
Egyik szabályok az istenek , az egyik szertartásokat megfigyelhető a beszédek szónokok , költők a versek - Isten nem az oka mindennek .
Apa, te halott ... Ezt nehéz elhinni , a hang , minden szó a fülben is. Úgy tűnik, él a szíved ver a mellkasomban , mi a halál , nem foszthatja meg . Vagy meghal , amit mások adtak maguknak . Miután adományozott több öröm öröm ? De virágok , hogy még nevīst télen , amikor minden Gardens aizputina . Heather püspök és a korona fogok , ahol még az erdő üdvözlés harmat KAIST . Kíváncsi vagyok, hogy miért tűnik : az összehangolás az élet, így egyszerű, mégis szép időben kemény . .
Silence - Beszélgetés az angol.