Angol versek gyerekeknek / Idezetek

Jó cselekedetek olyan jó versek .
Csúszós , mint az angolna .

Ha a fájdalom fájdalmas teher , hogy nem sokáig, de ha hosszú - lehangoló .
Világosítja olyan szép, mint a tánc hópelyhek ! Úgy érzi, olyan meleg , és lángoló gyertyát ! Sikerül olyan ragyogó és ünnepi ég !
ARTvējš oldal elvezet a szív rūnīdamsviens ivó megy egyedül runādamsuz pad turklātfranciski ( angolul ? ) Írta ART idegesen kustēdamies ( kívül is - ülő magas ) , fogok beszélni a szerepe a haj BALTIŅA mint ielakas közelében mozog, és nem šalcvarbūt utcai nekādabet kék csepp Palts sem olyan .
Angolok , mint bármely más nemzet a világon képes végrehajtani az új bort régi bőr tartályba.
Angolok egy tucat szótagú szavakat a szájába , rágja , fecske , és köpni - és ismert , mint az angol nyelv .
Nem vagyunk hajlandók elfogadni az igazságot az angol kezek\r. Gondolkodású emberek nem\r . lv .
My vectēvsPie száraz Daugava folyó , ahol dēļiMirdz sor sárga és illatos , mint medusUn ahol a chip alatt čauganām sūnaPat késő nyarán alszik a jég , ahol a nagy bank már nem hab, körítve ritka Zaliki öreg szakállas áll, ahol a nap folyamán elhagyja smiltīsNo kerítések rongyok és az ón , . Feláll , csak hajnalban , és kinyitotta az ablakot , hogy a folyó , Tver szerető köd gaisuUn telt ajkak zsaluzás Pipit és mellbimbó . Tölti le véleményét Barka Ezek simogatni és édes Paya , és mosolyog, halkan , amikor elhaladnak logamKā cukor ragyog fehér sirályok . De hosszú Bubino a port velkonisVed át híd a rossz tutaj , és izgalom gyakran képesek tartály hasi öv magát egy régi angol . Akkor megy a sötét kamra lūkotNo macska csapda az egér, majd kávét ki agyagedények , ahol nogleznoti fiú és egy tehenet egy kis simítóval . Amikor a nap is egy pillantást skurstenīUn malmok mondjuk szakítani egy hangos sípot, Menj és nagyapja pihenni délig , ahol szembe kell néznie Gruden friss sertéshús . .
Én vagyok az az ember , aki ásott hamvait - egy férfi , aki elment kandalló lángoló életet keresve szén.