Angol versek gyerekeknek / Idezetek

Csend az út a beszél angolul.
Apa, te halott ... Ezt nehéz elhinni , a hang , minden szó a fülben is. Úgy tűnik, él a szíved ver a mellkasomban , mi a halál , nem foszthatja meg . Vagy meghal , amit mások adtak maguknak . Miután adományozott több öröm öröm ? De virágok , hogy még nevīst télen , amikor minden Gardens aizputina . Heather püspök és a korona fogok , ahol még az erdő üdvözlés harmat KAIST . Kíváncsi vagyok, hogy miért tűnik : az összehangolás az élet, így egyszerű, mégis szép időben kemény . .

Az angol egy közmondás : ő nem olyan okos , hogy legyen\r
Tudatában vagyok, hogy én csak egy gyenge és erőtlen nő testét, de van egy király - mellett az angol király - a szív és a karakter .
Intelligence természeténél fogva különbözteti meg a nőiesség : soha nem, de csak a látszat , a keresete arra irányul, hogy egy érvényes célkitűzések megvalósításához és a polgári élet és a tudomány és a filozófia , sőt verseket. Ez az, amiért az emberiség , mint olyan tulajdonítható az értelemben szféra . De ezen a területen nem lehet zseni , mert zseni a hatalom az objektív megfigyelés , ami szokatlan a legtöbb ember . Ez a kifejezés egy alkalmi jellegű , mint akár egy hétköznapi ember is szenved verseket írni . De hamarosan úgy tűnt, hogy elveszett egy hétköznapi ember keres támogatást a teljes elvont fogalom , mint fáradt keres széket, hogy üljön . Ez lehet a magyarázat arra, hogy a legtöbb ember csak az érdekli, a világ számos kívánt tárgy , ami elegendő ahhoz, hogy megfeleljen egy fogalom . Ezért a tömeg olyan kevés érdeklődést a műalkotások és a természetes szépség . .
Amikor kialszik minden tűz , ha minden virág szomorú tyúkok , miközben boldog - kezek tart Ön vagy egy szeretett ember vagy nīst.Tas lesz, ha a szíved a jaunaTik gyorsan egyszer fellángolt , Hát nem jó már , nem gonosz , A küszöb az élet legyőzte STASI
mi a helyzet , hogy ha az én vérem fut vējāvējš hogy elsöpör a te és a lángoló felettetek līstad fogok menni az üveg asinstraukiem pieņēmējaun szaval pár alma.
Egyik szabályok az istenek , az egyik szertartásokat megfigyelhető a beszédek szónokok , költők a versek - Isten nem az oka mindennek .
Nem mindenkinek van a harag rossz. Féltékenység néha adi motívumok , hogy az emberek nagyobb , tisztább, paciešamāku . Irigylem a költő , aki azt írja a verseket , amelyek döbbenve, hogy egy jó író . . . Ez tesz bennünket az irigység a diákok . . . kénytelen összeszedi magát , hogy nekünk jobb , követelve az ugyanazt a protokollt is . .
Arany ősz Arany vihar Stučka utca eltűnik, mint Arany víz. Szív stalker, Ielavās szív, Zibsnīdama szárnyak, Arany mosogatógép. Mi mindig vágyik! Levelek játszani, Maga az összes ma Arany Fling lángoló.