Angol versek gyerekeknek / Idezetek

Útmutató az angol nyelvű , teljesen alkalmatlan , hogy minden magyarázat nem beszél tökéletesen.
Március hozza hozzászólás csillag méhek , a madarak szív hosszú ágak sēžUn olvasott levelek és versek, és kimondja : \

Lett lányok elēģijaMāte Isten malmai grind, az apa hosszú Blend TÉTEL Isten miért ad szántóvető , és a szeme aizdarījās ? Vasalt régi tallér , daru tollak colt barāSkumji barangol szabad lovas vadászat területén és a háború. Rose Deki ő borítja , mindaddig, amíg a lovas hegyi Doucet . Harp , fejsze, buzogányok , rokka és a dalok néma . Itt Pine sír és elalszik este Struggle . Én haris nap malom Esténként megereszkedik zabpehely . Milyen szövik a megereszkedik ? . Keen Asra összefonódnak, sudrabbiķeri a csótány . Riga, a kereskedők azt mondják , '' Sagša szőtt fürge pálmák, de milyen sötét ez a cikk tűvel készült fekete fonalat! '' / Eric Adamsons / .
ARTvējš oldal elvezet a szív rūnīdamsviens ivó megy egyedül runādamsuz pad turklātfranciski ( angolul ? ) Írta ART idegesen kustēdamies ( kívül is - ülő magas ) , fogok beszélni a szerepe a haj BALTIŅA mint ielakas közelében mozog, és nem šalcvarbūt utcai nekādabet kék csepp Palts sem olyan .
Versek CÉL NESASNIEGSskaties és irigyelte , hogy stimmelnek IRES megkülönbözteti , hogy mit neatšķirskaties költő és irigy pozukārtējo ideges metamorfozujo különben nem tudom, hol slēptieskā beszélgetni az emberekkel , és hogyan ģērbtiesbet aztán megint nem hiszem, hogy történik a toun tündér sem Tobet , így kell, hogy legyen .
versek a kukorica a szemét, így a zöld a kukorica a kezét olyan kicsi a kukorica kevésbé merev formák Karl és Bögrék a ház körül növekvő kukorica megy a jól egy zöld csésze van írva a cups \'Kukorica\' Te sārtvaidze dandártábornok Én szövetkezeti traktoros impozáns Este szellő cirógat minket homlok Megyünk, ahol a szívek hívják
Apa, te halott ... Ezt nehéz elhinni , a hang , minden szó a fülben is. Úgy tűnik, él a szíved ver a mellkasomban , mi a halál , nem foszthatja meg . Vagy meghal , amit mások adtak maguknak . Miután adományozott több öröm öröm ? De virágok , hogy még nevīst télen , amikor minden Gardens aizputina . Heather püspök és a korona fogok , ahol még az erdő üdvözlés harmat KAIST . Kíváncsi vagyok, hogy miért tűnik : az összehangolás az élet, így egyszerű, mégis szép időben kemény . .
Elveszett, megőrült daruk kāsismūsmājas debesīs.Nekad , soha nem szűnik meg neizrunāsimTo , akik nem ismerik szél barangol .
Never Ending. . . Abban a pillanatban láttam az arcát ... Úgy éreztem, egy szikra, hogy nem lángol . . a pillanatban, amikor meglátta az arcomat . . akkor vajon én voltam az, aki ... szeretnék megosztani . . a legjobb dolog a világon . . tudtuk, azt jelentette, hogy ... és ez nem történt meg ... Azok a napok voltak valami mást ... tudtuk semmi más . . Ez de szerelmesek voltunk ... de aztán jött a fájdalmas elválasztás ... . Ez nem akadályozza Köztünk . . de még mindig szereti ... Ez az, amit soha véget nem érő ... .
Angol bíróság úgy vélte, hogy a vádlott bűnös előtt bizonyítja, hogy az ír .