Angol versek gyerekeknek / Idezetek

kegyesség - ez ópium az ember, egy kis adag az Apgar, animál, fenntartja, de túlságosan kitett a dózis sem lehangoló vagy vezet őrület, sőt megölték.
Az angol egy egyszerű, mégis nagyon nehéz nyelv. Tartalmaz egy idegen szavak , amelyek mellett erősebb rossz . .

A legenda szerint : Francesco [ Francis of Assisi ] tanítványa elemzi Ginepri volt buta manó a törvény betűje az elkövető , hanem az Isten akarata és kellemes férj. Tiszavirág életűek , lángoló szerelem Krisztus szívében , járt elfelejti minden beteg , és megkérdezte tőle : Lehet , hogy valamit , mint egy nap ? . Azt akarja, hogy teljes száma a Miatyánkot , vagy én leszek padziedu Ave Maria ? . Mondd el, mit akarsz , én teljesíti a vendégek minden kívánságát . A beteg fordult az arcát Ginepri , szürke és aszott , mint ő izticis növény nap csak folyadék kása és megkérdezte cinksli savanyú káposztával . Mi sem könnyebb , mint a ! . Shepherd fekvő nap . Ginepri habozás nélkül elfogták a sertés vágott és gyorsan, gyorsan elkészíti a beteg áhított étkezés . Amikor a csülök kiváló étvágy ítélték , a páciens úgy érezte, erősödött az imádság , s összekulcsolta a kezét , és megköszönte Mennyei Atyánk , hogy jött létre , mint egy testvér Ginepri . Cseréjéhez savanyú káposzta , testvére Ginepri elmondta az ő vakmerő zsákmány , mindkettő őszinte gúnyolódik . De sertés gulyás nevetett lopás , és elment , hogy bepereli a szent Francesco . Durva baj nagyon megdöbbent Saints . Ginepri a klaušināts . A tanú hívások elégedett , jól táplált betegek és saīgušo , ideges mutatott disznó pásztor . Ginepri nem akadályozza naiv, de nem értem, hogyan lehet aggódni az ilyen dolgok, például a sertés láb , amely arra szolgált, éhes és beteg emberi etetés . Úgy tesz, mintha figyelembe kell venni az esemény , amely atzīdamies maga nem hozott falat , bár nagyon éhes volt , mivel már régóta böjt és az ima számít . Az igaz történet , s arra a következtetésre jutott a következő szavakkal az Úr valóban látta a klipet, és élvezetes az éhes testvér , és megfordult az egyik szemét , hogy szüntesse meg a kezét áldást rám . Biztos vagyok benne , hogy Jézus üdvözölt engem látni , ha elveszi az összes sertést a világ örömére, és erősítse a beteg szomorú . A Poverello válaszolta: Lehet, hogy igazad van testvérem . Időbeli dolgok sokkal méltó , hogy milyen mértékben szolgálnak jó tuvcilvēku . Az öröm , hogy meg vannak bocsátva ! . Ma mindhárman kéz a kézben sétálnak a paradicsomban : disznó pásztor mafla Ginepri és a beteg állapota . De a Szent Péter elégedett mosollyal az szakáll sirmvecajā . .
Elveszett, megőrült daruk kāsismūsmājas debesīs.Nekad , soha nem szűnik meg neizrunāsimTo , akik nem ismerik szél barangol .
archaikus versek az alma őshonos valami fekete magvakat az alma neapdzīvotajā tartott a tenyér Nekem van egy alma szerv élni és meghalni az utolsó ítélet ott a szíved kerül meghívásra
Csend az út a beszél angolul.
ATZĪŠANĀSMiglā vizes ablak. Milyen tagadják még nem éri meg ! Csak te , amit szerettem . Egy furcsa juice ajkait dip , hogy lángoló a tűz levegőt olyan piros ? Bárhol Kup boulevard , tudod, hogy én találkoztam reizUn nincs béke egy pillanatra , hogy a sarokba, ahol a koldus kér pénzt magadnak görbe , hamarosan SAMI amíg lovak . Nappal van vagy éjszaka , sétáljon az utcán egyedül húzza levelek a fákon , és remélem, hogy egyikük csókold meg , vagy a haj, de - én ürítse csatornába Beru . Hol vagy , barátom? . . . Vajon fény a kūstMan egy magányos felhő az arc ? . . . Vagy az , hogy nekem, mindaddig, amíg azok, akik lūstManā éles és izgatott a költészet ? Fog köd az ablakon . Milyen tagadják még nem éri meg ! Csak te , amit szerettem . Azt hiszem, a vérem dip ajkait , hogy ég a piros , így levegőt ? . . . .
Mi az igazi szerelem? Tűnik, nem sokan tudják, nem sokkal drágább, mint egy szép galamb ? Érzed lángoló ? Amikor veled vagyok érzem magam biztonságban , vagy mint a szerencsés patkó. Én assuredThat'll pursueAnd mégis ... Már fáj , annyiszor . Minden erőfeszítés , elzárva a fiókban . De nem jelenti azt, hogy böki : Olyan, mint egy archerYou avertMy szív angerTo kényelmes ... én , hogy hívják álmodozó . Bárcsak a csillagok, én nem a hiba , akkor a charmerSo Bár a népszerű és nicerPeople murmurBecause együtt voltak . Mivel én vagyok a lazább , és te egy baserBut igazán nem kell összehasonlítani ... De nem érdekel, mert tudom mondani , három szó , hogy tehet emberek tükröződést, de kijelentem , hogy hallgatni ... keményen . .
Lehet az a személy , aki segített bennünket az elején , de aztán a kár összehangolása számlát unatbrīvojis minket az adósság ?
Angol bíróság úgy vélte, hogy a vádlott bűnös előtt bizonyítja, hogy az ír .