Angol versek gyerekeknek / Idezetek

Plavnieku macska Az utolsó nincs nőstények körül kergette el, és vereség a I barangol és a sikoly dzejiskajā helyezze a lélek minden új lakás hadd boldogság média mindig elűzi pincék alvás evés szemetesvödör szemek fester Fogok halni \'Ez a lakás vissza a kedvezményezett jogaikat kölykök tavaly és megy a börtönbe \' Úgy értem, megbotlik felett Likit reggel a folyosón járni gyermekkel Gyermekek
Angolok egy tucat szótagú szavakat a szájába , rágja , fecske , és köpni - és ismert , mint az angol nyelv .

Nő és gitár ahhoz, hogy hangolják is.
Jó cselekedetek olyan jó versek .
Lett lányok elēģijaMāte Isten malmai grind, az apa hosszú Blend TÉTEL Isten miért ad szántóvető , és a szeme aizdarījās ? Vasalt régi tallér , daru tollak colt barāSkumji barangol szabad lovas vadászat területén és a háború. Rose Deki ő borítja , mindaddig, amíg a lovas hegyi Doucet . Harp , fejsze, buzogányok , rokka és a dalok néma . Itt Pine sír és elalszik este Struggle . Én haris nap malom Esténként megereszkedik zabpehely . Milyen szövik a megereszkedik ? . Keen Asra összefonódnak, sudrabbiķeri a csótány . Riga, a kereskedők azt mondják , '' Sagša szőtt fürge pálmák, de milyen sötét ez a cikk tűvel készült fekete fonalat! '' / Eric Adamsons / .
Csend az út a beszél angolul.
ARTvējš oldal elvezet a szív rūnīdamsviens ivó megy egyedül runādamsuz pad turklātfranciski ( angolul ? ) Írta ART idegesen kustēdamies ( kívül is - ülő magas ) , fogok beszélni a szerepe a haj BALTIŅA mint ielakas közelében mozog, és nem šalcvarbūt utcai nekādabet kék csepp Palts sem olyan .
Fehér felhők fölé , házak, nyári tenger tente , zöld föld a lába alatt. . . És én nem tartozott semmit , rekordot állítottunk fel a dzīvinevienamnav . Fehér felhők olyan könnyen , mint a haj . . . Lark felső . Fogd a szemét , becsukta a szemét egy kicsit ! Dundee lūstlaika GiB . . . Prožektrou sugarak , amíg fogó, fogott repülés . A világos ezüst pillangó légvédelmi ordít , a pók tīklāneiestrēdz ! Mondj lángoló golyó . A földön fasiszta SMIE ? .
Never Ending. . . Abban a pillanatban láttam az arcát ... Úgy éreztem, egy szikra, hogy nem lángol . . a pillanatban, amikor meglátta az arcomat . . akkor vajon én voltam az, aki ... szeretnék megosztani . . a legjobb dolog a világon . . tudtuk, azt jelentette, hogy ... és ez nem történt meg ... Azok a napok voltak valami mást ... tudtuk semmi más . . Ez de szerelmesek voltunk ... de aztán jött a fájdalmas elválasztás ... . Ez nem akadályozza Köztünk . . de még mindig szereti ... Ez az, amit soha véget nem érő ... .
Valld be , hogy egy komplett bolond ló kérdéseket az angol értelemben nem a társadalmi öngyilkosság : Ön megveti mindenki és mindenek felett - lovakat.