Angol versek gyerekeknek / Idezetek

Csúszós , mint az angolna .
Angol bíróság úgy vélte, hogy a vádlott bűnös előtt bizonyítja, hogy az ír .

Jó cselekedetek olyan jó versek .
Köszönöm , kedves , jó iskola a reggeli nap nekünk adtál kezét : vesszük ki az osztály solaSev a nap álom nagy csillag. Köszönöm tanár, a fehér hajú , lángoló szív , hogy mit adott nekünk , Te nagyszerű módja az élet volt az első, hogy megtudja Maceo magunk . Az Ön nyír finom susogó Milyen élet fakad A kampány természetesen végtelen messze alkāmTev iskola mindig jön , hogy köszönetet . / Joseph Osmanis / .
Március hozza hozzászólás csillag méhek , a madarak szív hosszú ágak sēžUn olvasott levelek és versek, és kimondja : \
Silence - Beszélgetés az angol.
Apa, te halott ... Ezt nehéz elhinni , a hang , minden szó a fülben is. Úgy tűnik, él a szíved ver a mellkasomban , mi a halál , nem foszthatja meg . Vagy meghal , amit mások adtak maguknak . Miután adományozott több öröm öröm ? De virágok , hogy még nevīst télen , amikor minden Gardens aizputina . Heather püspök és a korona fogok , ahol még az erdő üdvözlés harmat KAIST . Kíváncsi vagyok, hogy miért tűnik : az összehangolás az élet, így egyszerű, mégis szép időben kemény . .
A vagyon - ez volt dzīvear szenvedély , érzékcsalódás és a vágy , ahol minden cilvēksir az örök tűz. eltávozott anya . Nos , Eredj el , az apa . Az augusztus ég . Úgy megy el az örök tűzre , hogy lángol oda más . Az augusztus ég alatt, búcsú debesīmklusi mondják - Viszlát , Atyám ! .
Nem vagyunk hajlandók elfogadni az igazságot az angol kéz , mert született Franciaországban ? . Gondolkodású emberek nem francia vagy angol : ki neveli minket - a mi honfitársa . .
Jó cselekedetek olyan jó versek .