Angol versek gyerekeknek / Idezetek

Az angol egy közmondás : ő nem olyan okos , hogy legyen\r
Versek a ĶIMENĒMVarbūt sör áramló folyó , talán a szaga kömény, talán végül elkészült būšustāstu két család. Élt két család , akik ettek csak kömény . LED fal két család , a hely még szaga kömény . Gyere , megmutatom néked a történetet , hogy valaki , aki ezeket a dolgokat ķimerē . Lehet, hogy a sör áramló folyó , talán a szaga kömény . lv .

Még az örök csillagok kiégett , csak sugarak sokáig esik az eső, hogy a fájdalom az elveszett gaismuBezgala Taleo barangolni .
Tudatában vagyok, hogy én csak egy gyenge és erőtlen nő testét, de van egy király - mellett az angol király - a szív és a karakter .
A vagyon - ez volt dzīvear szenvedély , érzékcsalódás és a vágy , ahol minden cilvēksir az örök tűz. eltávozott anya . Nos , Eredj el , az apa . Az augusztus ég . Úgy megy el az örök tűzre , hogy lángol oda más . Az augusztus ég alatt, búcsú debesīmklusi mondják - Viszlát , Atyám ! .
I Will Always Love YouWhat igaz szerelem ? Tűnik, nem sokan tudják, nem sokkal drágább, mint egy szép galamb ? Érzed lángoló ? Amikor veled vagyok érzem magam biztonságban , vagy mint a szerencsés patkó. Én assuredThat'll pursueAnd mégis ... Már fáj , annyiszor . Minden erőfeszítés , elzárva a fiókban . De nem jelenti azt, hogy böki : Olyan, mint egy archerYou avertMy szív angerTo kényelmes ... én , hogy hívják álmodozó . Bárcsak a csillagok, én nem a hiba , akkor a charmerSo Bár a népszerű és nicerPeople murmurBecause együtt voltak . Mivel én vagyok a lazább , és te egy baserBut igazán nem kell összehasonlítani ... De nem érdekel, mert tudom mondani , három szó , hogy tehet emberek tükröződést, de kijelentem , hogy hallgatni ... keményen . .
Egy új év fa javasoljuk, hogy világít minden boldog és ragyogó láng és fagy apa kér naplókat, amelyek kántálás versek, énekelni. Úgy jött , mint mindig - más, akkor minden új év hoz neki örömet , szemrehányás nélkül öreg töltött egy évet , hogy nem fogja fel a kör . / Jeronimo Stulpāns / .
Intelligence természeténél fogva különbözteti meg a nőiesség : soha nem, de csak a látszat , a keresete arra irányul, hogy egy érvényes célkitűzések megvalósításához és a polgári élet és a tudomány és a filozófia , sőt verseket. Ez az, amiért az emberiség , mint olyan tulajdonítható az értelemben szféra . De ezen a területen nem lehet zseni , mert zseni a hatalom az objektív megfigyelés , ami szokatlan a legtöbb ember . Ez a kifejezés egy alkalmi jellegű , mint akár egy hétköznapi ember is szenved verseket írni . De hamarosan úgy tűnt, hogy elveszett egy hétköznapi ember keres támogatást a teljes elvont fogalom , mint fáradt keres széket, hogy üljön . Ez lehet a magyarázat arra, hogy a legtöbb ember csak az érdekli, a világ számos kívánt tárgy , ami elegendő ahhoz, hogy megfeleljen egy fogalom . Ezért a tömeg olyan kevés érdeklődést a műalkotások és a természetes szépség . .
Amerikānieties a férjük szükség ilyen extrém jó tulajdonságokkal rendelkezik, mint egy angol várnánk csak a lakájok .
Versek nem , hogy puha , de ropogós.