Angol versek gyerekeknek / Idezetek

Elveszett, megőrült daruk kāsismūsmājas debesīs.Nekad , soha nem szűnik meg neizrunāsimTo , akik nem ismerik szél barangol .
Fury - vér lángoló epe .

Nem csak Angliában , és minden angol egy sziget .
Mi az igazi szerelem? Tűnik, nem sokan tudják, nem sokkal drágább, mint egy szép galamb ? Érzed lángoló ? Amikor veled vagyok érzem magam biztonságban , vagy mint a szerencsés patkó. Én assuredThat'll pursueAnd mégis ... Már fáj , annyiszor . Minden erőfeszítés , elzárva a fiókban . De nem jelenti azt, hogy böki : Olyan, mint egy archerYou avertMy szív angerTo kényelmes ... én , hogy hívják álmodozó . Bárcsak a csillagok, én nem a hiba , akkor a charmerSo Bár a népszerű és nicerPeople murmurBecause együtt voltak . Mivel én vagyok a lazább , és te egy baserBut igazán nem kell összehasonlítani ... De nem érdekel, mert tudom mondani , három szó , hogy tehet emberek tükröződést, de kijelentem , hogy hallgatni ... keményen . .
Ha a fájdalom fájdalmas teher , hogy nem sokáig, de ha hosszú - lehangoló .
Jó cselekedetek olyan jó versek .
Útmutató az angol nyelvű , teljesen alkalmatlan , hogy minden magyarázat nem beszél tökéletesen.
mi a helyzet , hogy ha az én vérem fut vējāvējš hogy elsöpör a te és a lángoló felettetek līstad fogok menni az üveg asinstraukiem pieņēmējaun szaval pár alma.
A legbiztonságosabb módja annak , hogy lángol a jó gyerekek - , ​​hogy őket boldoggá .
Plavnieku macska Az utolsó nincs nőstények körül kergette el, és vereség a I barangol és a sikoly dzejiskajā helyezze a lélek minden új lakás hadd boldogság média mindig elűzi pincék alvás evés szemetesvödör szemek fester Fogok halni \'Ez a lakás vissza a kedvezményezett jogaikat kölykök tavaly és megy a börtönbe \' Úgy értem, megbotlik felett Likit reggel a folyosón járni gyermekkel Gyermekek