Angol versek gyerekeknek / Idezetek

Lett lányok elēģijaMāte Isten malmai grind, az apa hosszú Blend TÉTEL Isten miért ad szántóvető , és a szeme aizdarījās ? Vasalt régi tallér , daru tollak colt barāSkumji barangol szabad lovas vadászat területén és a háború. Rose Deki ő borítja , mindaddig, amíg a lovas hegyi Doucet . Harp , fejsze, buzogányok , rokka és a dalok néma . Itt Pine sír és elalszik este Struggle . Én haris nap malom Esténként megereszkedik zabpehely . Milyen szövik a megereszkedik ? . Keen Asra összefonódnak, sudrabbiķeri a csótány . Riga, a kereskedők azt mondják , '' Sagša szőtt fürge pálmák, de milyen sötét ez a cikk tűvel készült fekete fonalat! '' / Eric Adamsons / .
Jó cselekedetek olyan jó versek .

Silence - Beszélgetés az angol.
Elveszett, megőrült daruk kāsismūsmājas debesīs.Nekad , soha nem szűnik meg neizrunāsimTo , akik nem ismerik szél barangol .
Tudatában vagyok, hogy én csak egy gyenge és erőtlen nő testét, de van egy király - mellett az angol király - a szív és a karakter .
Apa, te halott ... Ezt nehéz elhinni , a hang , minden szó a fülben is. Úgy tűnik, él a szíved ver a mellkasomban , mi a halál , nem foszthatja meg . Vagy meghal , amit mások adtak maguknak . Miután adományozott több öröm öröm ? De virágok , hogy még nevīst télen , amikor minden Gardens aizputina . Heather püspök és a korona fogok , ahol még az erdő üdvözlés harmat KAIST . Kíváncsi vagyok, hogy miért tűnik : az összehangolás az élet, így egyszerű, mégis szép időben kemény . .
Aki hozná az angol - lett szótár beszél angol nyelvű lett .
Március hozza hozzászólás csillag méhek , a madarak szív hosszú ágak sēžUn olvasott levelek és versek, és kimondja : \
Az angol egy közmondás : ő nem olyan okos , hogy legyen\r
ARTvējš oldal elvezet a szív rūnīdamsviens ivó megy egyedül runādamsuz pad turklātfranciski ( angolul ? ) Írta ART idegesen kustēdamies ( kívül is - ülő magas ) , fogok beszélni a szerepe a haj BALTIŅA mint ielakas közelében mozog, és nem šalcvarbūt utcai nekādabet kék csepp Palts sem olyan .