Szép estét versek / Idezetek

Sokan, akik követtek el gyalázatos tettek többet szép beszédet.
kedvesebb a nők mindig is lesznek szép.

Élettartama eléri a legmagasabb szintű karakter, és kitölti az ötlet. Mivel a hős tudatában van saját akarata nádfedeles konkrét célokat és a tetején az akaratát és független minden egyéb külső feltételek . Hősi élet maga az élet . Az élet és az ő akarat és a források külső formái a változás, de a tartalom továbbra is abszolút . Az abszolút élet akar ábrázolni abszolút művészet - dráma . Öntudatlanul ő tette a régi szép időkben , de talán tudatosan , és csak annyit tudunk, néhány régi idők . De ma már úgy tűnik, tudatosan elfordult ettől a céltól . .
Solitude , jó szavak sedz.Tava Soul Sister dal és a szépség, nem jó, hogy minden más - a legnagyobb prieks.No azok az emberek, akik világít életet. / A.
Azt mondják, hogy három dolog növeli a hatalom a szem: évelő zöld szín, szép kézírás és a női szépség .
És ne féljetek azoktól, akik megölik a testet és a lelket nem lehet megölni , de félek, hogy mi a test , és elpusztítja a lelket a pokolban.
Miután a Zöld Fiatalok , a remény virágzott , majd a vér már forró volt a levegő egy időben, és az egész világ olyan színes olyan kedves , és a jövő fényes, mint a nap arca. Telt az idő , reményei elveszett füst, mind meghaltak a múltban drága és szent , isteni képek Nos olyan sápadt , olyan komor és Didzis semmi hit vetett . És egy üres tudás slāpēmUn maradt a végén minden volt, szép és szent szíve tele volt vérrel halálos fájdalom, de a történelem is kell viselnie a fájdalmat . És most én megvetem a dolog a világon , mert azt látjuk, hogy az egész csak egy rémálom, és sütemény . Szerencsére , a szerencsétlenség mellek kemény, csak nem érdekel, vagy bánat vagy öröm . *** .
A szépség örök, ez nem az a célja , hogy elpusztíthatatlan , nem változhat , nem rombolás. . . Az összes többi dolog szép , köszönhetően a részvétel . . . Ez egy isteni és tiszta . . . a legszebb . .
Valóban, az élet szép csak akkor jár tragédia .
Hogyan megköszönni Földanya , amikor grimšu őt, mint egy szem a munka és a szépség az élet él , hogy élvezze a korábbi megengedett.