Szép estét versek / Idezetek

Szép , tele van erő és ész, kifejezések nem\r. lv .
Este a tavon valóban ad otthont több halat aizlīgo kékes árnyék de nem hiszem, róluk de nem ehető Shadows (Szeretném elmondani egymásnak - ponty van szép szemek) amikor az utolsó halat nosprāgs Ez a tó is üres lesz Egy víztest megmaradnak csuka sürgős simogatni üresség lesz a bozót elbeszélő szeme Esténként és a halála Skive partjainál munka és a meta lapos kavicsokat amely aizlēkās által visszaadott galopp mint illik lapos kavicsok

Sőt, hogy biztonságos, legyen szép, mint a rózsa , lehet olyan, nem ruházható át , az egyetlen, aki tudja, hogyan kell pieburt .
Jobb - szép munka .
A szépség örök, ez nem az a célja , hogy elpusztíthatatlan , nem változhat , nem rombolás. . . Az összes többi dolog szép , köszönhetően a részvétel . . . Ez egy isteni és tiszta . . . a legszebb . .
Szó Festival - milyen szép nap , mindig tudja, hogy minden nap. Uzziedējis jéghideg szél a nyár közepén te nevedben jöttünk szív L . lv .
Többet a leányvállalat augumiņu szépség, és tiszteletben tartják a munkáját.
Milyen szép is jól, ha ő úgy, mintha nem lát más hibák. Hogy ő esetlen , amikor meg kell beszélni a saját érdemei . .
A szolgaság az erény szép semmilyen körülmények között.
Laiskošanās szép, de fárasztó pozíció. Ha úgy érzi, szerencsés , hogy bármi köze . Az ember jön létre a keresetet, mint szükséges hozzá, mint gondoltam . .