Szép estét versek / Idezetek

Két rendőr talált egy férfi holttestét a gimnáziumban. Igény szerint : - Tudod, hogyan kell írni a \ . - Nos, hogy őt a posta ! .
Én külön a szirmok, ha nem kap a szépség egy virág.

Amikor az ablak este, hogy elsötétül, kültéri nyúl ül, és szomorú, ő viszont kosár jó, ő kicsi, de szép. Egy kosár tojást sokat. De aztán a lány valahol, hogy jöjjön, az autók sokkal üvölt Inside snauž nyuszi!
Jóképű férfi lehet, hogy szép !
Naughty Āzītis. Āzītis valaki adni a békét . Kerek dienustaigā a fal és a éhség . Döntse a fejét , húzza, és így adja a szarvánál . - Nos , Azita , szép! . De Āzītis neki - jön - szarvakkal pasāniem . Csikó iezviedzas és aizskrien el . A kutya Poģīti Āzītis is sanīdās . Āzītis egyedül maradt . Sétálni sētsvidu , rázzuk fel, szakáll és a síró harping : All my bal - . Senki nem akar engem, senki sem szeret engem . .
Valóban, az élet szép , ha ez magában foglalja\r
Miután a Zöld Fiatalok , a remény virágzott , majd a vér már forró volt a levegő egy időben, és az egész világ olyan színes olyan kedves , és a jövő fényes, mint a nap arca. Telt az idő , reményei elveszett füst, mind meghaltak a múltban drága és szent , isteni képek Nos olyan sápadt , olyan komor és Didzis semmi hit vetett . És egy üres tudás slāpēmUn maradt a végén minden volt, szép és szent szíve tele volt vérrel halálos fájdalom, de a történelem is kell viselnie a fájdalmat . És most én megvetem a dolog a világon , mert azt látjuk, hogy az egész csak egy rémálom, és sütemény . Szerencsére , a szerencsétlenség mellek kemény, csak nem érdekel, vagy bánat vagy öröm . *** .
A szerelmes ember hinni visrupjākiemmeliem akkor is, ha csak szép.
Az életben van egy állandó öröm, számomra úgy tűnik, hogy szenved egy szép változás ... Saját végtelen boldogság nélkül kontrasztos jegyzetet, vagy hogy őrült.
Miķelīšu felhő Név Az Ön tizenévesek és ilyen szép rudeniTu még neatminies .