Szép estét versek / Idezetek

Őszinte és aki arra törekszik, hogy szép , engedelmes a szavakat, de a gonosz , aki keresi élvezet szájú , mint az igát fenevad , ami őt szenvedett büntetést .
Timurieši festett tojás, festék skauti.Tikai Lieldientrusītim , festetlen herék.

Meg kell , hogy tartsák tiszteletben a vallási meggyőződését a legközelebbi , de még mindig csak abban az értelemben , amelyben tiszteletben tartják a hitet, hogy a feleség szép , és a gyerekek - gyermek csodák .
Gyönyörű napfelkelte Sun, ez ​​is egy szép naplemente.
Retorika megtestesült az igazság , és a szépség, de gyakrabban szolgál rossz helyett jó.
Úgy tűnik számomra, hogy a mosoly az egész arc szépsége : a mosoly az arcon szép , ez szép, hogy egy mosollyal az arcán nem változik , akkor tegye fel , ha ennek egy arc vonzó mosoly, akkor legyen óvatos .
PasaciņaMazā , kumeliņāJāj jó régi út lefekvés történet. Gyorsan, gyorsan rohan neki , Gold Whip Hand . Lovaglás és lovas , és nem állnak a földön, nincs otthon . Miután a szép álmok , hogy véget vessen a lányt jāaizsteidzas . Hosszú , úgy tűnik számomra , én távol voltam , ismét jól láttam : Kis , ősz hajú Kumeliņš Baszd meg az út lefekvés történet . Ezüstözött párnák , kék virág iemauktiņi , kíséri a gyöngyök az ősi falak , édes gyermek nap . Lovaglás és lovas , és nem állnak a földön, nincs otthon . *** .
Még mindig SKATIESViss , a vissputekļu por pārbirzis.Zināmas memória klūpotiet a vietukādā szép erdőben , ami rītsir skāris.Un eső még mindig tele szomorúsággal , és úgy érzi, hogy miglavaimanāprofesionāli plosoši.Viss és a szív , a minden-az - is marad betöltve nekem, még mindig
Elvégre költészet szép, de egy kis dolog .
A nők olyanok, mint ha azt mondod, ő szép, de ő szeret megduplázódik azt állítják, hogy a barátnője csúnya .