Szép estét versek / Idezetek

Milyen az élet során kemény és szép időben ! Ott Mennyi zivatarok és a meleg nap Gauzès ! Korábbi zeltots szürke tavaszi őszi mező , ahol egyszer volt , mint tövis , a tövisek ott lesz egyszer rozes.Tikai ég ablakok spīgoAtkal sok csillag nélküli szám , és vagy be az én
Indulunk szép nők férfiak hiánya a választás.

Az élet szép, ha él az álmaimban !
A legnehezebb szív , a fehér koporsót a sírba smiltisTumša esett , mint tudjuk - ez búcsú ideje , nem volt semmi tegnap és holnap nem lesz. Ismét jön nyáron , százszorszép virág, méhek alma Pazar duks . A dalok Schalk fehér nyírfák , te sóhajt Mežrozes éget a szív-és az aktív mūžuZemes anya sem gazemberek terjed . .
Ha valaki keres egy szép hit és a szeretet , és nem fut , de öröm , hogy lebomlik egy férfi.
Intelligence természeténél fogva különbözteti meg a nőiesség : soha nem, de csak a látszat , a keresete arra irányul, hogy egy érvényes célkitűzések megvalósításához és a polgári élet és a tudomány és a filozófia , sőt verseket. Ez az, amiért az emberiség , mint olyan tulajdonítható az értelemben szféra . De ezen a területen nem lehet zseni , mert zseni a hatalom az objektív megfigyelés , ami szokatlan a legtöbb ember . Ez a kifejezés egy alkalmi jellegű , mint akár egy hétköznapi ember is szenved verseket írni . De hamarosan úgy tűnt, hogy elveszett egy hétköznapi ember keres támogatást a teljes elvont fogalom , mint fáradt keres széket, hogy üljön . Ez lehet a magyarázat arra, hogy a legtöbb ember csak az érdekli, a világ számos kívánt tárgy , ami elegendő ahhoz, hogy megfeleljen egy fogalom . Ezért a tömeg olyan kevés érdeklődést a műalkotások és a természetes szépség . .
Lélek hozza bűbáj a szépség unalmas test mint ronda lélek kerül a a legszebb test vagy annak egyes kedvezményes létrehozott tagok saját különleges bélyegző, ami velünk megmagyarázhatatlan undor.
Elephant apbirst liszttel és gozējas a tükör előtt : csinálok, amit pelmenītis szép !
Ahhoz, hogy a nehézségeket, amelyekkel továbbra is a múltban , lesz szépre .
Most remegve ég táblák. Ó, egy nő, aki érezte, atsalstot , maradj sebezhető , bezoreola hogy adtál az embernek vágy ! . Sirdsainavas gyorsan változik . . . Nem fogadott vágy garāmmaigums , hosszú folyó a tűz . Most tiszta, hűvös , megszabadult a testet, ő áll az íj , hogy menjen a nyílt tengeren . .