Szép estét versek / Idezetek

Brain szereti a szépség, a lélek egy tisztelgés a szépség .
Szép volt jobb, mint a jól mondta.

Ha nincs saját hiányosságait , akkor nem lenne olyan szép , hogy észre másokban.
A SPĒKUKad írni a nevét az iskola mentem , és én még fiatal , az első szerelmes levelet , sőt - egy megjegyzés írtam. Kellett írni szép mondatot : \ . De a kezét a megszállott farkas : \ . És arról is később, mint a kezem írta az elején a . Azonban a fenti bizonyítékok faktavar építeni az egészséges ēkupar nagyhatalom az írott szó . .
Úgy tűnik számomra, hogy a mosoly az egész arc szépsége : a mosoly az arcon szép , ez szép, hogy egy mosollyal az arcán nem változik , akkor tegye fel , ha ennek egy arc vonzó mosoly, akkor legyen óvatos .
festett ÜTEMEZÉSE Az összes kivágott edények az egek sírnak távozik Olyan voltam, mint egy ember, aki ragaszkodik szoros és nenošķaudās A köhögés viseli boldogság egészségügyi és nem-annyira- évekbe telik, és hirtelen Tehát azt mondja, az óra Mit gondolsz, hogy még nem kezdődött el de egyszerűen nem kérték \'Újból keserűen játszani villám és mennydörgés morgás mondja OK Az éves kisfiú mint te magad Szeretlek, hogy nejēdz ma már más szemmel Én vagyok szemölcsök és arab kanca rázta le az Incubus Keresek sötét és áradások fényes \'Hosszú fülű\' Boys dzenāju és a szeretet amely ment hogy van hűséges mint te folyadékpótlás Az összes kivágott edények az egek sírnak távozik régió, ahol az angyalok állt a tű régiókban, ahol ezek osztják a haj de a halott meghajolva adunk nekik liekamies uraim! adunk nekik liekamies Baig archetípusok és Jung Megyek a műemlékek és porrá leszek Brien te egy őrült nyári atminies All Souls \'Day aludni mész kiad egy csomó tablettát azonban, azt hiszem, Lefogadom ezen kívül meleg-Baron nagy Spring közel és én énekeltem Remember amit kaptam tőled és tudom, hogy meg kell várni éves mielőtt ismét igazán mondani Mindent felébred, és könnyek A rügyek - Más szemmel régió, ahol a lányt szállító vezeték oroszlán Legyőztem a vontatóhajó rendezi a bajok bezár Tudom, hogy csak egy ember az utcára vezetéket oroszlánok de gyere, mint mi vagy te valahol mindig van egy pár kábel
Karácsonyi szán gyeplőjét van egy kis csoda, hogy várja meg, amíg marad az ünnepi este. Bár el nem éri a többi csodák, amely lefordítja az egyik nagy, szép meglepetés. (Laura barkovskis)
Be kell vallanom , hogy a múlt szép csak a mi álom ,\r. lv .
, nő - a legkönnyebb dolog, amelyhez vezetnek szépíteni a képet.
Túl szép szóval vezet hitetlenség .