Kedves versek / Idezetek

Ha egy pár kedves szóval is, hogy az emberek boldogok, akkor\r
Talán egy jó költő , de írni rossz verseket !

Kicsi, kis gyógyszer asniDusēs téli nyugalom flip- Menj te és a béke útját , Tētīt én , kedves , fehér.
Kedves , jó tündér , hagyja figyelmen kívül a kérelmek\r. csak vissza\r .
Dadzis - Mi vagy te szomorú , kedves Dadzītis ? - Minden tőlem akar csak elhajt ! . És így egy növény itt a réten . lv . lv . Mivel nem uzmesties ismerősnek ! - Ne aggódj sem, Dadzītis kedves ! Reggeli harmat téged zvīļo . Fűtött a nap, a szél Vējiņš . Bee legyek, lepkék tánc . - Igen, amikor tettem a Deso ​​, ha valaki neuzkundzēšos ? ! . lv . lv . .
Hogy a te parancsolat van egy kedves ! . Bölcsebb, mint az ellenségeim teszem parancsolataidat , mint\r . Már több megértést , mint az összes\r . Okosabb vagyok , mint a régi , mert tartok a\r . lv .
Igaz kedvesség alapvetően kedvező hozzáállás\r
versek a kukorica a szemét, így a zöld a kukorica a kezét olyan kicsi a kukorica kevésbé merev formák Karl és Bögrék a ház körül növekvő kukorica megy a jól egy zöld csésze van írva a cups \'Kukorica\' Te sārtvaidze dandártábornok Én szövetkezeti traktoros impozáns Este szellő cirógat minket homlok Megyünk, ahol a szívek hívják
Amikor a nők , akik nem rendelkeznek fóka bunda lesz kedves\r
Egyszer volt, hol egy életre a szeretet aizietar fele az emberek , akik kedvesek neked , közvetlen csapások és sāpēstev félnek járni mellette .