Kedves versek / Idezetek

önzetlenség nem természetes, hogy mindig csak akkor kerül sor ént patmīlas kezelése. Patmīla mindig megérkezik Először is, nem lesz nagyon erős gyerek. Patmīlu és ütések csak rövid ideig, és kitör csak maguk jobb. És még nincs annyira nyájas, kedves, igaz, tiszta, mint egy gyerek, és semmi sem olyan szörnyű önző. \'Kell tölteni a gyerekekkel\' - és nem vesznek allegorikus de szó szerint: \'Szeressétek magatokat\' - de gyakran gyerekek vissza a legjobb falatot, a parancs, hanem azért, mert élvezik, mint a jó szórakoztató csinálni.
Gyönyörű vagy , te gyönyörű , kedves vagy , de nem ezért szeretlek.

A világ csak egy nyomorult , üres - csak egy kedves ember.
Hány nap halad lassan, amikor nagyon fiatal - vannak átitatva a csodák. Kedves Anya, Apa! . Lásd a szemem . Fedezze fel újra mindent, elfelejtette - a kis csodát : virágok és pocsolyák kagyló és toll , kavics , szivárvány , levelek . Ez az én ajándékom . .
Béke vágy levágott lélek és lelkesedés, majd kedvesen mosolygott át a temetési menet .
Semmi alig már nincs szükség , nincs erős barátok, rokonok magas, hogy késleltesse egy éjszakát a Dzeguzite évek száma , kedves a szívnek , hogy fut egymás mellett , anélkül, hogy engem nepošas a végére , és amikor a nap lement mag Halljátok ablak . Egyébként úgy tűnt, hogy drága vagy olcsó , az évek során vált egy hosszú . Nos vetettek palánta alatt . Nos, ki a napsugarak . .
Semmi sem fizetett , így olcsó és nem olyan nagy tekintélynek örvendő , mint a kedvesség .
Így hirtelen a láng kialudt egy tiszta, nem a barátok kedves hangját nesadzird.Tu kiesnek , a költő - továbbra is a dalt , felejtsd el, amit a dolgozó emberek szívét.
Ma, és szeretném, ha mindig szeretni, amit érdemes szeretni , felejtsd el, amit érdemes megjegyezni , hogy büszke arra, amit érdemes a büszkeség, hiúság , és átveheti a pihenést , és ideje, hogy a kerítést közte és aggodalmak. És mégis - itt az ideje a nyugodt te boldog pillanatokat és gyorsan aizzib azok a napok , amelyek nem kedves neked . .
Igaz kedvesség alapvetően pozitív hozzáállást az emberek .