Kedves versek / Idezetek

Március hozza hozzászólás csillag méhek, a madarak Szív hosszú ágakat ülni és olvasni leveleket és verseket, és kijelenti: "Valaki szeret téged!"
Hogy a te parancsolat van egy kedves ! . Bölcsebb, mint az ellenségeim én a te parancsolatait , mert mindig velem . Már több megértést , mint az összes az én tanár , mert a te bizonyságaid az én tükrözi objektumra . Okosabb vagyok , mint a régi , mert tartok a parancsot . .

A legjobb szerelmes dert hónap anélkül, hogy a levél '' r '' : május , június , július , március augusts.Bet száz tussocks , amely már DZĒRVE január Pakse kick- jel vet hosszú szűkítő ! Mert igazi szerelem laiksir hónap, akinek a neve olyan maigskā kedveskedés , mint
Az élet olyan rövid , azonban nem lesz elég ideje , hogy az emberek legyenek kedvesek .
Ha szeretné látni valami szép mindig szép , és íme, csak ritkán , ha akarsz valamit, kedves mindig jó hallani , akkor hallani csak ritkán , és ha azt szeretnénk , hogy élvezze a kellemes mindig kellemes , akkor csak élvezni a ritka és a jóllakottság még mindig jelen van , mert - a
Az égre, hamarosan találkozik , és māmulīti - kedves , jó zemi.No szenvedés oly sokáig girland csavart , Gyere , örökkévalóság , és elvitt magával !
- Kedves minden éjjel rád gondolok ! - Semmi új \
Azt hiszem - a keze furcsa mágikus erő, A szemed - áldás kedves ... Azt hiszem, - ez a tűz, amely ég a szívedben, Ez az Isten bölcsessége mély. Akarod, hogy tegye a fejét, hogy a lábad. És végül is - otthon.
Jó cselekedetek olyan jó versek .
Mégis , a föld a napsütés, én vagyok a kedves soha nem virágzik , egyre több közületek veszek , veszek , és örömmel vissza benneteket .