Kedves versek / Idezetek

Kedves , drága anyám , szeretlek , és nem, vagy a sors dārgākaPar napfény és a fehér nap. Azért jöttem, hogy téged nākdamaVai sorsát bánat vagy öröm van , akkor tartozik az egyes Domino Ez fontos, vagy valami apróság . Kedves , drága anyja, annál is inkább szeretlek , van egy fehér ösvény az élet : Nekem adtad a szíved . .
Szeretem a szép vagy szép kedvesem ?

Szerelem, mi a szeretet ér, elfelejti, mit érdemes megjegyezni, hogy büszke arra, amit érdemes a büszkeség, hogy egy pihenő pillanataiban sietve, és épített egy kerítést és saját maguk között aggódni. És mégis, egy kellemes idő Tavos boldog pillanatok, és gyorsan aizzib a nap, ami nem kedves neked ...
Kedves nyúl Pieglaudies mellett. Hallgasd meg a gyomor féreg hörgés halkan.
Ha inni egy vodkát, akkor lesz nagyon jó. De ha a többi torta tetejére, akkor már lassan beszéljen. De ha a harmadik a tetején, akkor kedves gobbling.
Ha a halad a templom , a fiatal pár inkább enni mézeskalács a kedves él .
- Kedvesem, veszek egy szőnyeget? - Ez túl drága! Csak repülni seprű!
Nem számít, milyen kedves nekünk halott lenne , míg nopūlamies temetkezési nyilvántartás, nem vagyunk kapcsolatban a halállal. A halál valami nagy . Ez egy új fajta web kapcsolatok , amelyek összekötik minket a halott gondol dolgokat szokások . Elég egy új világrend . Külsőleg , semmi sem változott , de a megváltozott IRVISS . Oldal a könyvből az ugyanaz, csak a nem -book értelme . .
A világon a szeretet hiánya és a kedvesség\r
LIGO ! Ott viz víz , van egy hajó verseny , ott a lányok boldog szerető , ott a fiúk cikket aires ceļUn nevetés és örüljetek : valentin ! Korlát támaszkodva a tengerparton, emelem kalapom : Szent János ! Isten veled, ifjúság, búcsú , ardieviņu kedves !