Kedves versek / Idezetek

Kedves , jó tündér , hagyja figyelmen kívül a kérelmeket a pénzt, miután negyven lóerős autók nagy motorteljesítmény , a dicsőség , az új haj helyett csökkent, és Yacht Club tiszteletbeli elnöke. Csak vissza - ó, JEL visszatérés és hogy még több időt a mazmazdrusciņ az esküvői út ! .
[ absztinencia. ] Egyház határozza meg inkább Istennek tetsző tevékenység , az a célja, hogy elvonja magát az előnyöket, amelyeket Isten adott nekünk , minden jó dolog a világon, amelyet kizárólag a szeretett gyermekek a hit egyáltalán nem használt . Itt azt látjuk, hogy a rend , hogy mérsékelt , a vallás nagyon ügyesen átalakított isten is nagyon kedvesen . .

Intelligence természeténél fogva különbözteti meg a nőiesség : soha nem, de csak a látszat , a keresete arra irányul, hogy egy érvényes célkitűzések megvalósításához és a polgári élet és a tudomány és a filozófia , sőt verseket. Ez az, amiért az emberiség , mint olyan tulajdonítható az értelemben szféra . De ezen a területen nem lehet zseni , mert zseni a hatalom az objektív megfigyelés , ami szokatlan a legtöbb ember . Ez a kifejezés egy alkalmi jellegű , mint akár egy hétköznapi ember is szenved verseket írni . De hamarosan úgy tűnt, hogy elveszett egy hétköznapi ember keres támogatást a teljes elvont fogalom , mint fáradt keres széket, hogy üljön . Ez lehet a magyarázat arra, hogy a legtöbb ember csak az érdekli, a világ számos kívánt tárgy , ami elegendő ahhoz, hogy megfeleljen egy fogalom . Ezért a tömeg olyan kevés érdeklődést a műalkotások és a természetes szépség . .
Az egyik szeme skataTik könnyen fordult hozzám egy kedves vārdaViss skan.Nekas világos távolság nem túl nehéz , én földet aizmirsis.Pie vállán szárnyak jūtuUn Kiss The Sky . / John Nordic /
Nos, az egész világ egy hatalmas kert , aki hajlik át a végtelen az ég - kék virágok előírt rétek, RAS és élvezze a friss illata gyanta mežs.Kā nagyon kedves kezek celtPret emberek , csillagok, távoli ég , az isteni természet erőit rajzolni, szemben a nap , hogy menjen
A világon a szeretet hiánya és a kedvesség\r
teknős szerencsét hoz.
Feng shui hagyomány, a teknős tekinthető egy nagyon kedves teremtés, hogy viseli a nagy sikert aratott, és a hosszú élet szimbóluma. Akassza a teknős képet, vagy tartsa Office Live teknős az északi oldalon.
Március hozza hozzászólás csillag méhek , a madarak szív hosszú ágak sēžUn olvasott levelek és versek, és kimondja : \
És egyébként azonos módon , azonban ez a kis pástétom liepaKalnā a ház előtt : és ugyanaz Pernis putniSapņo vele bokros ágak. És mivel kombi régi smaržaKāpj alján a virág a tetején, és a pástétom mēnesnīcaKlāsta a Balu out . És fejét anyja meitaAr ugyanolyan kék acīmSēd alatt hársfák a pašaVecā , erős nyír pad . És ugyanaz a kedves szavakat folyik át a rózsaszín ajkak , csak ebben az évben klausītājamŪsas fekete tavaly volt Palsas . .
A szerelem inspirál egy kedves gyengédség túlcsordulás , én vagyok minden erejét , és sokszor én is teljesen tehetetlen és passzív .