Kedves versek / Idezetek

Meg kell a vas idegek napi kedves egy és ugyanaz a személy .
Nem talál másik te A szívem játszik Különböző Sound Ha gondol rád megy fel és le Amikor én vagyok a lábam játszik a különböző Beat Mikor vagyok elveszett utamba ez azt mutatja nekem az utat Kérem, legyen olyan kedves, és ne mozgassa kiverni a fejemből Mert lehetetlen, hogy megtalálja egy másik.

Esti mežāNovēlojies erdő putniņšlabu este énekelni egy másik ága. Halvány köd fáklya rokāmeža anya halad . \ . Késő erdő putniņšklusi , kedves férfi lehajolt ág . Shining Star lovak aizjājmeža anya fia miss . lv .
Nem számít, milyen kedves nekünk halott lenne , míg nopūlamies temetkezési nyilvántartás, nem vagyunk kapcsolatban a halállal. A halál valami nagy . Ez egy új fajta web kapcsolatok , amelyek összekötik minket a halott gondol dolgokat szokások . Elég egy új világrend . Külsőleg , semmi sem változott , de a megváltozott IRVISS . Oldal a könyvből az ugyanaz, csak a nem -book értelme . .
gyakorló szerető kedvesség, Már elérte a szíve a kiadás, és oly módon vagyok szokva megerősítés hogy soha nem fog visszatérni, egy új ébredés. Most már elérte a nirvána.
Hogyan szeretne több parunātAr , kedves anya ! Farewell De az idő ad egy kéz , én vagyok a szeretett pat tagadja .
Kedves szavakkal és kedves szívnek is járnak elefánt\r
Nehéz megmondani kedves szenvedett később.
Ellen a attiecieties egy szívességet : lehet minden szót kellett nyugodt , kedves és empatikus a minden intézkedés , hogy csökkentse a rossz , és fokozza a jó.
Hallgassa meg a kedves szavakat, és kap a jó dolgokat a boldogság. De talán még élvezetesebbé azaz a jó szavakat, és nem jó cselekedetek.