Kedves versek / Idezetek

Elmentem pot növény nem kaptam , adtam kedves Mara , a forrás azt mondta pieplūkusi.Tā iedodama Adjon telītēm !
Köszönöm , kedves , jó iskola a reggeli nap nekünk adtál kezét : vesszük ki az osztály solaSev a nap álom nagy csillag. Köszönöm tanár, a fehér hajú , lángoló szív , hogy mit adott nekünk , Te nagyszerű módja az élet volt az első, hogy megtudja Maceo magunk . Az Ön nyír finom susogó Milyen élet fakad A kampány természetesen végtelen messze alkāmTev iskola mindig jön , hogy köszönetet . / Joseph Osmanis / .

Őszi enyhe nekem ! Autumn Rowan keserű időjárás, ősz , legyen kedves nekem ! Barátságos összefonódott köré pieriSavu napos szeptember béke Ūdensrozes hogy plaukušas fény finoman letétbe alján a tó Hadd mint élénk piros kļavaiSpoguļoties világos az Ön. Őszi berkenye keserű időjárás, ősz , legyen kedves nekem ! Joy mások , vártam hosszú órákon át a Strug upstream farkas Sand is száraz és forró, mint a hamu , sérült fájdalom a váll és a csukló , most , a daruk repülnek délre , napi . Őszi berkenye keserű időjárás, ősz , legyen kedves nekem ! Hadd mosolyogva pocsolyák mentén át, szerintem jó , és nem jó, hadd erős és hűvös rokuTrakajam hagyja tartozó fej noglaustUn mikor pacsirta újra meg fog szólalni , a világosság hagy majd . .
Gondoskodó szív fáj az emberek , de a kedves szavakat\r
Reggel, amikor a szemtelen és kedves, néhány vendég jön ma! Majd egy rózsa merev, és még megcsókolja ki ingyen!
Igaz kedvesség alapvetően kedvező hozzáállás\r
versek a kukorica a szemét, így a zöld a kukorica a kezét olyan kicsi a kukorica kevésbé merev formák Karl és Bögrék a ház körül növekvő kukorica megy a jól egy zöld csésze van írva a cups \'Kukorica\' Te sārtvaidze dandártábornok Én szövetkezeti traktoros impozáns Este szellő cirógat minket homlok Megyünk, ahol a szívek hívják
De ahhoz, hogy töltse ki a levelet kapott , hogy tetszett ma - ez inspirálta a furcsa kertben : Nagy vagyon a természeti törvény jogot a szegénység. De vajon azt is tudja, a határok, vállalják, hogy ez a törvény a természet ? . A aizgaiņātu éhség és a szomjúság , ha nem súlyosbították büszke küszöbértékeket vagy elviselni zord gőg és sértő kedvesség , nem keres boldogságot a tengerben, vagy a keresztes hadjárat , ez szükséges a természet , könnyen hozzáférhető és elérhető . CAST túlzott izzadás miatt . lv . . . lv . Amely kommunikál a szegénység , a gazdag . Viszlát ! .
Amikor a nők , akik nem rendelkeznek fóka bunda lesz kedves\r
Gazdag gyerekek ház , tele nevetéssel , a munka és a kedvesség minden jeles népi és az ország alapon.