Kedves versek / Idezetek

A legközelebbi , legkedveltebb , legnemesebb , az életed volt egy nagyon hosszú és nagyon elkeseredett , hogy soha többé nem lesz képes odabújik és kedves kvēlāTev megbocsátás lūgt.Man mínusz az, hogy a drága és értékes , és ismét a tavasszal fog boldogulni liege szellő virág žūžos megfoghatatlan , és az élet túl a munka
[ absztinencia. ] Egyház határozza meg inkább Istennek tetsző tevékenység , az a célja, hogy elvonja magát az előnyöket, amelyeket Isten adott nekünk , minden jó dolog a világon, amelyet kizárólag a szeretett gyermekek a hit egyáltalán nem használt . Itt azt látjuk, hogy a rend , hogy mérsékelt , a vallás nagyon ügyesen átalakított isten is nagyon kedvesen . .

A kedvesség gyakran számukra ártalmas ezért ha azt szeretnénk , hogy\r
Ha inni egy vodkát, akkor lesz nagyon jó. De ha a többi torta tetejére, akkor már lassan beszéljen. De ha a harmadik a tetején, akkor kedves gobbling.
Nevető, alszik, szerető, megy ma és szeretkeznek táncolni. Van ez a kedves, drága nap, a szeretet ünnepe és a falban. Szíve a hő, nedvesség az életed az úton erejét.
Jöjjön az új évet egy álom, fehér, süt a nap még mindig fényesebb, Jó szerencse, hogy mindannyiunkat, kedves, vagy egy tucat álma, hogy teljesíteni!
Semmi nem annyira olcsó és fizessen nem olyan nagyra értékelik, mint a kedvesség.
Esti mežāNovēlojies erdő putniņšlabu este énekelni egy másik ága. Halvány köd fáklya rokāmeža anya halad . \ . Késő erdő putniņšklusi , kedves férfi lehajolt ág . Shining Star lovak aizjājmeža anya fia miss . lv .
Igen, kedves anya , nem csak a dal, amit tanított , hogy ezt a munkát - azt mondta, időről időre , Go igazság ceļuun fáradhatatlanság elviselni ezt ceļā.Un már sokszor , amikor halkan azt mondta: köszönöm ...
Azt akartam, mondani, kedves vārdusUn megkérdezni, hogy hogyan megy át az élet ... A végén minden norietēja a napon , a te sötét ablakok , ajtók ciet.Ikvienam nekünk, hogy a világ jön , ha olyan, mint egy virág jānolūst fagyok.