Kedves versek / Idezetek

Üdvözlet anya -Spring Saulīte ! SaulīteiSmaržīgam Spring ziediņam.Māmiņa kedves , te ünnep ma klāt.Sveicu teviMīļi mint szerethető . / Ivita Vējkrīgere /
Ebben a világban csak egy méltó istentiszteleti , - azaz zseni , és az egyik , hogy az első érdemes esik az úton - ez a kedvesség .

Ne próbáljon túl korai szerelem, kedvesem Ne próbálj lenni. Mert csak akkor kap a fájdalom, és nem tudja, hogy boldog legyen.
Késő boldogság, öröm későn , kedves fiam , a szív a helyet! Bölcsesség és találékonyság , jó eséllyel az életben! Több száz barátok és ismerősök , Sohasem nebēdāt a pénz !
Az összes erkölcsi értékek a legmagasabb érték - kedvesség .
RED DAUGAVAVienā vakarāSarkanbalta sötét égen csillogó - vörös - arany már dolgozott debesīsAtviz csillagok. Egy csillag Kurzemīte , csillag Vidzemīte második, a harmadik csillag a csillagkép - Az egykori kedves Latgalīte . Sarkanuguns kvēlumāDzima ingyenes lettek, piros és piros karodziņšUz plivināja . Hét élet tumsasSpieda latvi nospiezdamas , egész izdzirkstējaLatvju lélek szikra . Shine , ragyog, szikra , szikra, fényes csillag az égen Tops , Tops fehér, mint a nap , bár , fűtés a világ , az én tagjai , barátaim , zászló nesējiņi , zvērēsim vagyunk állatok? Vadmacskák összeomlik , szünetek játék . Csendes kezek uzliekamBrīvas LATVO zászló, Tops , ültetvény , ingyenes Latve , a szabad népek közösségének ! Lifetime hogy a gyötrelem , most jön a boldogság, te is , te your've lesz távol . .
Kedves , jó tündér , hagyja figyelmen kívül a kérelmeket a pénzt, miután negyven lóerős autók nagy motorteljesítmény , a dicsőség , az új haj helyett csökkent, és Yacht Club tiszteletbeli elnöke. Csak vissza - ó, JEL visszatérés és hogy még több időt a mazmazdrusciņ az esküvői út ! .
Sokoldalúság és dilettantizmus különböznek egymástól , hogy az első fedél a sok szakmák a fő gondolat , hogy a hazugság alapján , a második pedig összegyűjtik legkedvesebb gondolatait a kiálló leglátványosabb a tetején.
Szél pihenni itt, itt sasperas újra. Mivel a gyám , a tenger és a tajga , készen arra, húzza a jég gazemberek , barátok kéz azonban súlyos . Bajkál-tó dühös medvék hét . Bajkál-tó nyugodt kedvesség ragyog . Lelke hét zuhatag , Mint egy ember , van néhány . Te vagy a legszebb , legmélyebb , Bajkál-tó , mindig megtalálja a legtisztább . . . Légy az apám lenne , akkor a legrégebbi . . . Arcodat , nem tud nézni petyhüdt fáradtság . Minden süllyedő ibolya - Vaivaru virág . . . És mögötte a szikla csúszó hold kürt . Óvatosan! - Ez vár toló , és - ez a virág vágyik őrült . pokol Cauldron . Márvány váza , amely helyezett . A tudósok és a halászok csukló . . . Bajkál-tó , az ember, akinek a boldogság virágzik visskaistākSīkstā mindennapi ! V. törés fölött a hegyen végén Jelzi a világ : - Minden munka egy olyan átjáró maga vissza kell nyugodtan menjen ! .
Ha a halad a templom , a fiatal pár inkább enni mézeskalács a kedves él .