Boldog idezetek / Idezetek

Az emberi boldogság a saját kezében. Egy furcsa hasonlóság . Isten teremtette az embereket , és maradt agyag Pikucis : '' Mi van rokonai ? '' Azt kérdezte . Rokonok '' I'' Szerencsére , a férfi azt válaszolta . Isten gondolta , gondolta , és elültette a labdát telített agyag az ember kezében . Minden rajtunk múlik , és a legfontosabb az, hogy fáradhatatlanul , hogy javítsa magát . .
Ha csinálsz valamit, hogy a gyermek , feleség, főnök vagy alárendelt jó, akkor biztosan emlékszel - akkor sokkal boldogabb, ha uzskatīsiet hogy csinálnak maguknak. Ezután az erőt pacenšaties felejtsd el, hogy nem, mert ez milyen jó is történt , azt már régen feledésbe merült . .

Boldog édesanyám kérlek, adj nekem arajiņu John, John, tinók, tehenek, John, John, sóska kumeliņi; Amikor eljött a nap, John, John, mind énekeltek.
Egyszer egy italt - is, két - elég három - boldogtalanság .
festett ÜTEMEZÉSE Az összes kivágott edények az egek sírnak távozik Olyan voltam, mint egy ember, aki ragaszkodik szoros és nenošķaudās A köhögés viseli boldogság egészségügyi és nem-annyira- évekbe telik, és hirtelen Tehát azt mondja, az óra Mit gondolsz, hogy még nem kezdődött el de egyszerűen nem kérték \'Újból keserűen játszani villám és mennydörgés morgás mondja OK Az éves kisfiú mint te magad Szeretlek, hogy nejēdz ma már más szemmel Én vagyok szemölcsök és arab kanca rázta le az Incubus Keresek sötét és áradások fényes \'Hosszú fülű\' Boys dzenāju és a szeretet amely ment hogy van hűséges mint te folyadékpótlás Az összes kivágott edények az egek sírnak távozik régió, ahol az angyalok állt a tű régiókban, ahol ezek osztják a haj de a halott meghajolva adunk nekik liekamies uraim! adunk nekik liekamies Baig archetípusok és Jung Megyek a műemlékek és porrá leszek Brien te egy őrült nyári atminies All Souls \'Day aludni mész kiad egy csomó tablettát azonban, azt hiszem, Lefogadom ezen kívül meleg-Baron nagy Spring közel és én énekeltem Remember amit kaptam tőled és tudom, hogy meg kell várni éves mielőtt ismét igazán mondani Mindent felébred, és könnyek A rügyek - Más szemmel régió, ahol a lányt szállító vezeték oroszlán Legyőztem a vontatóhajó rendezi a bajok bezár Tudom, hogy csak egy ember az utcára vezetéket oroszlánok de gyere, mint mi vagy te valahol mindig van egy pár kábel
Nem csak a külső okok általában boldogtalan .
I. György egy német rendezett hülye : ő lenne\r. Mi a boldogság\r .
Soha nem fogom elfelejteni az arcát, de az Ön esetében boldog lennék , hogy ez egy kivétel.
Tudomásul veszem, hogy könnyebb lesz boldog korlátozásával\r
Bár mi egy boldog élet nem kezd hiszem, csak a halál szélén ! . Nem kell azt gondolni, hogy a megfelelő mentális testtartás valaki ki, hogy jobb, mint ez . .