Boldog idezetek / Idezetek

A boldogság egy lény felruházva egy elme állam a világon, amely a vágy és akarat .
A szerelem egy mély belső tragikus , nem véletlen, hogy\r. Alapvetően , a szeretet nem ismer\r . Néha véletlenül viszonylag boldog\r . lv .

Miután egy drága boldogság , majd keresse meg a korai halál : a tartós boldogság nem csak a hiánya önkioltó jég.
Boldogság és szenvedés jön idő , és ideje, hogy menjen ,\r. Ők biztosítják értelemben\r . lv .
Soha nem az emberi boldogság nem említett ilyen nagy magasságban , így végül nem kell a barátok .
De ahhoz, hogy töltse ki a levelet kapott , hogy tetszett ma - ez inspirálta a furcsa kertben : Nagy vagyon a természeti törvény jogot a szegénység. De vajon azt is tudja, a határok, vállalják, hogy ez a törvény a természet ? . A aizgaiņātu éhség és a szomjúság , ha nem súlyosbították büszke küszöbértékeket vagy elviselni zord gőg és sértő kedvesség , nem keres boldogságot a tengerben, vagy a keresztes hadjárat , ez szükséges a természet , könnyen hozzáférhető és elérhető . CAST túlzott izzadás miatt . lv . . . lv . Amely kommunikál a szegénység , a gazdag . Viszlát ! .
Tanulj meg örömet találni az életben -, hogy ez a legjobb módja annak, hogy növelje a boldogságot.
Sokkal jobb, hogy szegény egy demokratikus országban , mint hogy égisze alatt az arisztokrácia látszólag boldog, mert a szabadság jobb, mint a rabszolgaság .
Csinálok egy szerény vágyai annak szükségességére, hogy gyakoroljon nyomást az erős kéz , hogy tilt a fejem előtt hatalmas a világ, én leszek boldogabb és gazdagabb , mivel ezek gyakran rossz bőségesen.
Boldog, akiknek hite különbözik\r