Boldog idezetek / Idezetek

Álmodom hazát tesz egy párnát vele újra boldog , tikšuUn dusēšu édes, mint egy anya karjaiban , még az ő fájdalmában .
Kérlelhetetlen , egy idegen éjszakai fény az anya szeme rima , mély - sötét gyöngyök grima.Izbridusi Surma tengeri só az élet nem értették meg , keresik a boldogságot dvēsle partján ...

A boldogság csak részt mérsékletessége .
Jó kormány nem az ország, amely azt akarja, hogy az emberek boldogok, de tudja, hogyan kell csinálni.
A munka a boldogság forrása .
Nem tekinthető boldog boldogság függő.
Szél pihenni itt, itt sasperas újra. Mivel a gyám , a tenger és a tajga , készen arra, húzza a jég gazemberek , barátok kéz azonban súlyos . Bajkál-tó dühös medvék hét . Bajkál-tó nyugodt kedvesség ragyog . Lelke hét zuhatag , Mint egy ember , van néhány . Te vagy a legszebb , legmélyebb , Bajkál-tó , mindig megtalálja a legtisztább . . . Légy az apám lenne , akkor a legrégebbi . . . Arcodat , nem tud nézni petyhüdt fáradtság . Minden süllyedő ibolya - Vaivaru virág . . . És mögötte a szikla csúszó hold kürt . Óvatosan! - Ez vár toló , és - ez a virág vágyik őrült . pokol Cauldron . Márvány váza , amely helyezett . A tudósok és a halászok csukló . . . Bajkál-tó , az ember, akinek a boldogság virágzik visskaistākSīkstā mindennapi ! V. törés fölött a hegyen végén Jelzi a világ : - Minden munka egy olyan átjáró maga vissza kell nyugodtan menjen ! .
Boldog az elejére gyáva bátor , de ez az egyetlen hős, aki még vereséget szenvedett ott fejét magasra .
Virágzó fehér, fehér menyasszonyi pompáját és hittem, csak a boldogság a rohanás. Van hit és a remény , mivel olyan erős, és olyan tiszta - egyszer . Még egy ismeretlen színű radīsmūžs Likteņvēji széllökések . Mindkét Csillagok óra jönnek és láng évek vet gabona lelkek , és néha hamu kocák . Következésképpen , hó, behavazott aki fizeti a Balea új nap álom rózsaszín magamnak fény növeléséhez , és tudom, hogy a barátja vagy barátnője . .
Filozófia és orvostudomány tett az emberek tudatában a saját A legintelligensebb állatok, boszorkányság és asztrológia a Saját legvadabb, babona és zsarnokság - ugyanolyan boldogtalan.