Boldog idezetek /

Így soha nem élni, de az csak remélem, hogy élni , és az a tény , hogy csak remélem, hogy egy boldog következik, hogy míg mi soha nem boldog.
Lett : Hálásak vagyunk az együttműködés számára, Merry Ziemassvētkusun Boldog Új Évet! English : Köszönjük a jó cooperationand kívánok Kellemes Karácsonyi Ünnepeket anda Boldog Új Évet !

A boldogság nem állandó.
Neaprunā a szomszéd , hogy maga sem hallott semmit azon túl , amit nem akarsz boldog.
Svētvakars olyan puha földet borított fehér puhaság. Egyértelmű igény, hogy a szív ég a vágytól, szomjúság a béke és a boldogság.
Life hasonló versenyek: egy érkező egymást meccsek, egyéb kereskedelmi, de a legboldogabb nézni ... .
Boldogság - Mivel nyugtalan : nehéz találni magát, és\r
Bennünk lakozik a Szentlélek - a rossz és a jó munkát a megfigyelő , aki megvéd minket, és bántak velünk , mint a apejamies. Isten közel van, Ő veled van , Ő benned . Nincs tisztességes ember Isten nélkül , vagy az, anélkül, hogy a támogatást ahhoz, hogy emelkedni boldogság? . Ahogy a nap sugarai , és biztosítja a földet, de van , honnan jött , és egy nagy medence , egy szent lélek, aki küldött megismerni közelebb az isteni , bár késik minket , de továbbra is kapcsolódik az eredetét , az ő függő , ott . .
Vágyunk az igazságot, de találja magát egy ilyen kétség. Keresünk boldogságot , és azt látjuk, csak a csalódás és a halál . Nem szeretné, hogy a igazság és a boldogság, de nem tudjuk , hogy egy erős tudást , és nem , hogy boldog legyen . Ezek a sóvárgást tartják a lelkünkben , és nem azért, hogy minket büntetni , de emlékeztetni minden pillanatát , amit magasságokba estünk . .
'' Isten ad a John māteiLabu boldogságot él : Walk pabīdītNaudas box az ágya alatt . ''