Boldog idezetek / Idezetek

Ha egy férfi , aki nagyon boldogtalan volt a házasságában\r. lv .
Klasszikus humanizmus boldogtalanság az a tény, hogy ez\r

A legnagyobb neciešamākais szeretet - béke. A boldogság nem láthatók zavarja az élet nem meglenni nélküle árapály : korlátok , a szeretet gyújtott fényesen , és élvezi az órákat jobban értékelik . .
Senki sem lehet teljesen boldog, ha a boldogság nem egy tanú.
Hope egyfajta boldogság , és talán az egyetlen boldogság , hogy ez lehetséges ebben a világban.
A sok a boldogság, szomorúság rohanó elhalad , minden szív dienuPrieku találnak !
Mivel elfoglalt eszközökkel - , hogy boldog legyen .
Egy ember az én szenvedéseiben is összezavar hal, mint egy hálózat , de lehet megbirkózni magam. Ember, mi a szenvedés nyomják a földre , nem emberi megérdemli a nevét . Merülne fel a szeretet , a boldogság és a szenvedés . Senki sem elképzelni, hogy egy baleset legközelebb kör jön össze körülötte . Párok boldogság és a szenvedés élnek . lv .
Vannak olyan gyógyszerek, melyek navpat nagy mennyei pénztáros. - És a köröm, ami raujar könnyek sós rúd . Vannak olyan gyógyszerek, . Kell félénk arīneviens mégis ittak NAVA . - Én is néha Kerui a szíve , de a tablettákat kell Keri . Ott préselt álmok mācmeitenes - sklandiņas vékony és édes gondolatok, hogy mit gondolnak az, aki repül egy első randin , és a keserű zokogás űz valaki , akkor is, ha csak boldog plandījies és lányok pult , ahol ismét vandījies , . - És a legszebb lett költészet . És azok a viccek , amely kraujgan bajtársak , és valaki . - És a köröm, ami raujar könnyek sós rúd . 1986 .
Boldogság nem bánja, de a képzelet.