Boldog idezetek / Idezetek

Lehet, hogy a Földön minden a vendégek , de boldog, hogy kell tartani a népi emlékezet .
A vágy a boldogság az emberi természet, meg kell adni , meg kell erkölcsi földre.

Együtt más emberek boldogok lesznek csak akkor, ha mindketten ugyanazon értékeket , attitűdöket , ambíciók és elveket.
A legtöbb szerencsétlenség az élet miatt a környező nép\r. Ha kapok egy kritikus állapotban van\r . Az is igaz, boldogság . Ha a személy nem\r . lv .
Boldogság - fikció, a küldetés - az oka a szerencsétlenség az életben.
Tudom, hogy szavait az ember csalódott , de mondd meg nekik, hogy nekem, hogy a fájdalom olyan mély, mint a boldogság, már most!
Amikor bemutatta a kegyelem ajándéka, hogy úgy tűnik, csak az Isten. Ha gyors, boldog, hogy az arcod. Ne próbálja meg úgy, mintha alázatosak és dievbijīgāku több, mint amennyi szükséges, nem kérnek hírnév elkerülésére.
My béke - szorongás , én a boldogság - a fájdalom , úgy döntöttem, hogy nem áll , nem kell , hogy hadd dusēt.Un valaha steigtiesKā jövő steidzasAr égő kurpēmPa bemutatni vége!
Silent film a hiba a katasztrófa felesleges kifejezéseket , modern mozi boldogtalanság felesleges párbeszéd.
A boldogság a lélek remeg , de mīļajiemdāvātais idő. Boldogság , mint egy pillanat rövid között ingyenes , véletlenül arcon . A boldogság a lélek Butare savuun a világ . A boldogság hajlandó magad a szorongás savuiemantot . Hiába az élet, mint a fösvény évforduló számos erősebb viņuIr föld elvetett gabona . Kihajtás a keverékben tekerje a lépést , a Forever jaunaiTāpēc fogják engedni, hogy maradjon ! .