Boldog idezetek / Idezetek

Boldogság ?
Ha a boldogság kifejezésre csak fizikai értelemben kielégülést, akkor boldogok vagyunk nevezné bikák , akik megeszik a borsó területen.

A boldogság elérhetetlen , de végtelen sok út , ami remélem, hogy elérni a boldogságot .
Életben egyszer ajándékozott csak, hogy a világ nagy csodákat , így biztos lehetsz boldog, és élvezze ezeket az értékes ajándékot .
Szerelem elpusztítja a halál , és kiderül, hogy egy nem létező szellem , kiderül értelmetlen életet megvalósítani , ami csapás a boldogság.
\. \ . Tehát, ha apa soha nem fog visszatérni , amikor a hideg kéz és a virág több . . . Élesíteni , hogy az anya mell spiežasUn anyai szeretet , boldog tenyésztés . Ha a fény kialudt , amikor a nap norietēja hol boldogságot maradt megragadta a kezét? Körül csak rózsák faji lējaUn mély fájdalom a szív nyitott . Anya , azt menet csodálatos virág girland , hogy örökké él, és a kép nemirstams . Szív fájt . A szív mindig fájdalom örökre . A szív nem hisz semmit, Will Travel keresztelni több . . . Így a sötétség nem szomjazik meg soha -my dvēs'li És van más az életben nem lesz bocsánat . Én fog jönni, amikor a nap dzēstaUn fájdalom is szenvedett szív , ahol a memória vēstaUn könny nyomok ragyog . Fájdalmas szívvel szeretett gyenge , mellkasi fájdalom az, hogy meghajolt az életben, - a föld a sötétség örökké ragyog pāriUn fényében örök bánat STASI . Élek elfelejteni az éjszaka május lesz, amikor sauļup hívni magára a Szent Guardian . .
Boldogság korlátozás nélkül , a koncepció a sokféleség. mindenkor\r . . . lv . Ha összehasonlítjuk a paraszt filozófus , és hozta levegő\r . lv .
Kapzsiság és boldogság soha nem találkozott , így nem csoda,\r
A boldog kapcsolat , mint azok, amelyekben nem vitatkozni, de ha a vita megtanulják kijönni .
Minden ember személyisége befolyásolja mások boldogságát,\r