Boldog idezetek / Idezetek

Ha az élet a boldogság kopogtat mindenki ajtaján, de gyakran ez alkalommal egy ember ül egy közeli kocsmába, és hallani a kopogás.
Három virágok, küldök neked, mindhárom virág pateiksts One For boldogság , a másik , a szeretet, és a harmadik célja , hogy a váza !

Utat, hogy boldog - , hogy más embereket boldoggá .
Volt is ritkul , hogyan jön ide a hegyekből. Akkor még nem tudtuk , hogy a levegő , a levegő - himalájai medve . Hatása alatt a belégzés . Úgy gondoltuk - van virág -monoxid . . Elment ? . nem tudom . Túl kevés a sima , váratlan és nem ismert , minden ott volt a levegő falat . . . Vajon boldogok? .
Lassan, lassan sniedziņš hó, Lassú Boldog anyák Brien - a vendégek a látogatók, A szív a szívhez.
Irigy - kétszeresen szerencsétlen férfi : ők teszik boldogtalan\r
Soha nem fogom elfelejteni az arcát, de az Ön esetében boldog lennék , hogy ez egy kivétel.
Egyszer az életben boldogság kopogtat mindenki ajtaján , de gyakran ez alkalommal egy ember ül egy közeli kocsmában , és hallani a kopogás .
My béke - szorongás , én a boldogság - a fájdalom , úgy döntöttem, hogy nem áll , nem kell , hogy hadd dusēt.Un valaha steigtiesKā jövő steidzasAr égő kurpēmPa bemutatni vége!
élet áthaladás sok egy hosszú, Passage sok az élet rövid. Így azt kell meghatározni, hogy Elhatározta, hogy kinek tartozik. Fokozatosan, érezte, a vágy, hogy élni és szeretni Azt akarod, hogy szeressenek, és érezni a boldogságot. Milyen család az élet folyamán, Bár akkor nem próbálja meg, mert lakik A boldogság érzése és a környező. Going év és az élet növekszik, Jól érzi magát a szívedben. Ez lakozik a jó és a szép És néha rossz. De néha ez az élet szakasz Van, amit megtanít élni jobbra és érezni. / Vers szerző David Švāģeris /