Boldog idezetek / Idezetek

Élvezze a boldogság kiállta a nyomor, minden várakozási idő, hogy hozza meg a mezőgazdasági termelő vár a betakarítás.
Ez sokkal több boldogságot , mint boldogtalan , hogy van egy ellenfél, aki volt, hogy bátorítást nem teszi lehetővé , hogy gondatlan .

Dalt priekuUn ha bármelyik valaha dobott nozākātsUn és szidják am , leülök és uzrakstuVienu dal az öröm. Örömére a magam uzrakstuPar saját öröm , és a saját dziesmiņasPats boldogabb vagyok . Nem azért, mert nem sok márka eddigi munkavállaló írni magát az öröm priekuDziesmiņu . És ha túl Kato nem talál semmit, felesleges - is uzdziedātŠo dal az öröm . Magát az öröm az öröm tevUn népi öröm . Ha azt szeretné , hogy - mások számára , hogy énekeljen . Mivel a - hol csináljam redundáns ? / Imants Ziedonis / .
Ez a legjobb kezdeni minden új ötlet, - vagy semmit egy boldog ember ?
Szorgalom - a gyorsabb utat a boldogsághoz .
De az emberek forrásai. Én vagyok a feje tűket redundáns . Ittam , tudom - Nem tud . Ezek nem lehet üres . Annyira világos és tiszta . . . Van egy július mākoņiUn olvadt hó férfiak . Bármi őszi fagyok május krusasUn . Azt mondom, köszönöm fenyő . Azt mondom, köszönöm, hogy a hegyvidéki . Azt mondom, köszönöm , hogy a földet , amit adtam neked . Te vagy a forrás , és nem tud inni . Erős leszek Amikor a lépést a boldogság és a szenvedés megy . És ha ez az egész egy álom, akkor - jobb neatmostamies . .
Meg kell hinni a boldogság az ember van, a kert az élet már régóta élt ziedi.Lai év , nem fogja megbánni , de mellette égő , mint elbűvölő naplementét !
Boldogtalan , aki nem hisz semmiben .
Tudom, hogy szavait az ember csalódott , de mondd meg nekik, hogy nekem, hogy a fájdalom olyan mély, mint a boldogság, már most!
Angyalok hívják a boldogságot az ég, az ördögök - a démoni gyötrelem, de az emberek - a szeretet.