Boldog idezetek / Idezetek

Te, ember, megáll, és hiszem, Take a fonalat és akarat kötött zokni a jó gondolatok DZĪPARI lelkét, lelkiismeretét Rig puha, gyapjas sálak, hogy nem fagy télen, elvárják, hogy Svētvakaru és újévi szeretettel, meleg és boldog gondolatok!
Te voltál a paradicsomban , hanem egy gyűszűnyi. Sajnos, ez történik a legtöbb ember . Szenvedő igyekszik visjaukākajās helyekre képzelve, hogy nem érdemlik meg a boldogságot . / Paulo Coelho / .

Nem tudok adni egy rózsa illat, és szerencsére akkor mind a kezüket likt.Jo jāizsmaržo felállt , és minden meg kell találni a boldogságot.
Hogy féltékeny felesége - , hogy boldogtalan .
A cél az kell, hogy a boldogság , mert a tűz nem elég okos , nem elég erős a motiváció és a siker nem lesz anyag.
Sokan magukat anélkül, hogy tudna róla, boldogan élnek.
Élet uralkodó is egy mezőgazdasági termelő, aki ellátás és az ész szeretett föld és a fal, boldog és hálás , hogy összegyűjti a gyümölcsöt a kezed.
Ha valaha szeretné találni egy embert, aki képes legyőzni az összes , még a legsúlyosabb baj , és akkor boldog, ha nem senki más , csak nézz a tükörbe , és azt mondják : \
Van egy ember, átkozott szolgai funkció : amikor teljesen átalakítja a jóllakottság érzését , lesz boldog , anyagokban , akkor elveszíti a belső érzelmek, a spirituális buzgalom. Aztán lesz túltelített és mentálisan unalmas és önelégült . Nincs érték benne , mint amit ér egy fillért sem , ha a lelke , hogy hozzon létre a szorongás és öröm olyan atēdusies és értetlenül , mint a test . .
Szerelem ... szeretni a találko- Azt nem világít , engedély nélkül félni ördögök, nincs ruha , akkor nyugodtan aludt - Protaras macska idézetek izlaipotPa ismeretlen módon.