Boldog idezetek / Idezetek

Az emberek szokatlanul közömbös a boldogsághoz - különösen az ellen\r
Boldogság - ez a boldog alkalom .

I és te - az egyik ág Pūpols, És ránk a boldogság, az égi kupola. Az ág, ahol reggel virradt Mi ül a felhők egyértelmű. Egy csepp harmat iszunk, One fűzőlyuk a nap csuklós együtt. Egy reggel 2 Vēsmiņš hívás Egy Asnæs él az úton.
Az ember egyszerre magányos és jól kapcsolódik a többi ember. Ő volt magányos annyira, mint ő egy különleges lény , nem ugyanaz , és senki sem ismeri a másság . Ő magányos , mikor kell önállóan értékelni , és önmagát , a saját , amennyire csak lehetséges, hogy döntéseket . Pedig nem tudta elviselni a magány, elszigeteltség a környező . A boldogság attól függ, együttlét azokkal közel van, és a folyosón a jövő nemzedékek . .
Maga az élet rövid, de ha boldog , úgy tűnik, hosszú .
Ha csinálsz valamit, hogy a gyermek , feleség, főnök vagy alárendelt jó, akkor biztosan emlékszel - akkor sokkal boldogabb, ha uzskatīsiet hogy csinálnak maguknak. Ezután az erőt pacenšaties felejtsd el, hogy nem, mert ez milyen jó is történt , azt már régen feledésbe merült . .
Filozófia és az orvostudomány tette a legintelligensebb ember ugyanazon állatok , boszorkányság és asztrológia ugyanazon a legvadabb , a babona és a zsarnokság - mint a legtöbb boldogtalan .
Hogy féltékeny felesége - , hogy boldogtalan .
Boldogság - A meleg ágytál .
Bliss nem jutalom erény , de az erény [ boldogság ] , és nem fogjuk élvezni , hogy indulat a szenvedélyek, és fordítva - , mert élvezzük a boldogságot , akkor képesek mérsékelni a szenvedélyeket .