Emlekek idezetek / Idezetek

Milyen közel az embereket, hogy egy link a haza és a nép, ha ő maga emelése erős szeretet a szülőknek, szülői ház, telek, gazdaságok , ha gyökerezik az ő szép , nemes és szerető emlékek az ő gyermekkorában , szülei és egy régi otthoni !
Csak emlékek szeretettel ismert klusasKā soļiPalicējiemVisu élet mellett .

Sun apbirusi hamu Elmegyek egy fekete hummocks - Ha šķiršos, vándormadarak lárma. Atgulšos Mela pusztaság és aizmigšu kedves emlékek. Elmegyek - Megyek A jövőben ---
A magány nem lehet tölteni az emlékek .
ismerősöm a réten a sárkány , és gyalog puķēmdzīvo ūzāsmans ismerős Ezüst Sárkány a szabad laikāpalasās Karl bögre ( de amikor megunja ļotitad sárkány fordítás T. S . Eliot ) a sárkány találkozott Karl Skalbiun késleltetett emlékek labuprātpie csésze vellata šņabjapar Iļģi sokáig akarnak , de runātbet mindennapi dolog! ( Ezen a helyen azt mondja , hogy nekem) és a sárkány personībanenoliedzaminav sem világos , sem neatkārtojamajums taisnībatomēr szabadság aizrādītka és unalmas allažībāir apslēptssavs szerény szépség .
Ha elment Amikor azt mondtam, hogy ne is, Azt mondta, ez volt a legjobb dolog, Ja az Ön számára, Egyszer beszélt ő Last Word Búcsú tette a könny, semmit sem ér, mint voltam semmi, Miért van az, amit az bestest emlékek Általában Legyen rémálmok .... miért csak elment. Még nem szólt sajnáljuk Sírok és sírni ... és tudom, rájöttem ... hagytál nekem könny belső lelkem ..
Idézetek , és hasonló kifejezések hasonló Strike\r. lv .
Ezek az emlékek megfosztják éve, nem tavasz, nyár ... fognak veszni velem .
Emlékek elveszett boldogság nem bánkódik erősebb.
As években , és a fehér alma eső ereszkedik , és sasnigs és izkusīs.Tikai emlékek az Ön és smelgums IVSC lágy vulkán örökké élni fog .