Emlekek idezetek / Idezetek

Ha elment Amikor azt mondtam, hogy ne is, Azt mondta, ez volt a legjobb dolog, Ja az Ön számára, Egyszer beszélt ő Last Word Búcsú tette a könny, semmit sem ér, mint voltam semmi, Miért van az, amit az bestest emlékek Általában Legyen rémálmok .... miért csak elment. Még nem szólt sajnáljuk Sírok és sírni ... és tudom, rájöttem ... hagytál nekem könny belső lelkem ..
Szerelem ... szeretni a találko- Azt nem világít , engedély nélkül félni ördögök, nincs ruha , akkor nyugodtan aludt - Protaras macska idézetek izlaipotPa ismeretlen módon.

Mindig ellenőrizze idézetek : saját - mielőtt azok kifejezése , idegen egyszer kifejezte .
Csak emlékek szeretettel ismert klusasKā soļiPalicējiemVisu élet mellett .
időről időre, emlékszem, a jó napot csendben és szomorúan bezárja a nyitott ablakhoz valamint a part mentén, ahol a súlyos esetekben slienas mozog az emlékek tesszük a nád tutajon miss izgāstuvēm amelynek szaga virágok elhagyott közös aggodalom újság bevonva egy csapásra Én vagyok a folyó, ahol a lélek repül elgondolkozva River, hogy alszik, mint egy sóhaj, és lassan áramló
Bárki, akinek van egy szatirikus szellem és ezért teszi mások félnek a szellemesség , kötelezte magát , hogy féljenek a más emlékeket.
Liars szükségünk van a jó emlékeket.
A magány nem lehet tölteni az emlékek .
BARÁTOK ÉS ISMERT IIES tekintik őket , hogy nagyon jó ļaudīmir tó ragyog a nap, és zárja be a hűtő segédváz a bánat vedulai ezervidū piszkálni alatt ledusjo élek az emlékek a jó én ļaudīmkad fejezi ki egy nagyon jó ļaudīmnāk szellő a tó sirdīgs hajszín az égen klūpno nenoplūktur bejutni .
Ha minden út összefonódott az egyik , a közös, a föld anya , ítélve , mi jāiesien zöld pavedienāTās emlékeket, hogy azt akarjuk, hogy veled.