Emlekek idezetek / Idezetek

Minden ember egy olyan világban, amely született és meghal vele együtt , az egyes síremlékek láthatók világtörténelem .
Hosszú élettartam útvonal Utazás az utat, és az emlékek - egymás mögött - gaist.Jau elfeledett az első rozs őrlemény őrlemény hamarosan elfelejti az utolsó.

Az álom a kezdő LatgaliKur ég ? . . . Kék tavak , ahol virágzik , virágzó kék len , sērst Jaju memória palsajā ló . My Latgale - sērdiene drága , őrzés van halom Sirma ? - Hol is kezdjem tavak ? . Csillagok gondolatok tavak zsaluzás Isten , még az emberek is beszéltek . . . Visszhangos szédülés elvész az időben ott noreibst és lehetővé teszi a jelenlegi , hogy készítsen . Latgale tiszta víz részeg , én vagyok az örök rab , én . Rövid volt az álmom furcsa éjszaka ébren jobban érzem magam és tisztább . Latgale saját - a föld az ifjúság , de skurbina meg az emlékek tömjén . / Vers író Valdis Krāslavietis / .
Férfi élni felejtés nők emlékek.
BARÁTOK ÉS ISMERT IIES tekintik őket , hogy nagyon jó ļaudīmir tó ragyog a nap, és zárja be a hűtő segédváz a bánat vedulai ezervidū piszkálni alatt ledusjo élek az emlékek a jó én ļaudīmkad fejezi ki egy nagyon jó ļaudīmnāk szellő a tó sirdīgs hajszín az égen klūpno nenoplūktur bejutni .
Nehézségek leküzdése érdekében az elmúlt balra a boldog emlékek . / Alexander Afinogenov /
Menj , Laimiņa , menj be, én vagyok az idézetek , ne hadd a pályán , ahol a gonosz napon elment. Bend , Laimiņa , manmūžiņuVieglu , könnyű , folyó , folyó : Apenīša veiglumiņu , nyírfa seprű kumplumiņu . Adja Isten , lūdzuLaimu két két aranyos imádkozott imádja az egészségügyi Laimiņas jó élet . .
Mindig ellenőrizze idézetek : saját - mielőtt azok kifejezése , idegen egyszer kifejezte .
Emlékek az elveszett boldogság nem bánat erősebb.
Ki rét nosliedējaSīkajām idézetek ? Nosliedēja gyermekek John , John gyógyszert az olvasás .