Emlekek idezetek / Idezetek

Liars szükségünk van a jó emlékeket.
Ez szép és jövőt , és az utolsó egy -by vár a másik - emlékek , de az első vēlkarājas levegő , és nem valósul meg , turpretimotrs nem példa nélküli .

Milyen közel az embereket, hogy egy link a haza és a nép, ha ő maga emelése erős szeretet a szülőknek, szülői ház, telek, gazdaságok , ha gyökerezik az ő szép , nemes és szerető emlékek az ő gyermekkorában , szülei és egy régi otthoni !
Csak emlékek szeretettel ismert klusasKā soļiPalicējiemVisu élet mellett .
Gyertyafény meleg és a keret , gyertya sugároz a béke és a szomorú emlékek nemanāmiTev megcsókolja a homlokát.
Az egyetlen ok, hogy miért van szükségünk szép emlékek , hogy nem változik, amikor az emberek megváltoztak.
A magány nem lehet tölteni az emlékek .
Műemlékek tudomány ott örökre.
Idézetek , és hasonló kifejezések hasonló gyúlékony üveg : ők össze az elme és a tudás -sugarak szétszóródtak a munkálatok egyes írók , és az éltető eleme a sugarak középpontjában elme az olvasó .
ismerősöm a réten a sárkány , és gyalog puķēmdzīvo ūzāsmans ismerős Ezüst Sárkány a szabad laikāpalasās Karl bögre ( de amikor megunja ļotitad sárkány fordítás T. S . Eliot ) a sárkány találkozott Karl Skalbiun késleltetett emlékek labuprātpie csésze vellata šņabjapar Iļģi sokáig akarnak , de runātbet mindennapi dolog! ( Ezen a helyen azt mondja , hogy nekem) és a sárkány personībanenoliedzaminav sem világos , sem neatkārtojamajums taisnībatomēr szabadság aizrādītka és unalmas allažībāir apslēptssavs szerény szépség .