Emlekek idezetek / Idezetek

Paths rövid végtelenül rövid, hosszú, amíg nem kāpes.Viena csend most inkább egy nepārsāpamas sāpes.Rozēs eső könnyei helyett harmat , Roses és a nyári meglátjuk vātis.Aizsaules letette a batyut a nap , fodros Emlékek burkolózva anya ...
Bárki, akinek van egy szatirikus szellem és ezért teszi mások félnek a szellemesség , kötelezte magát , hogy féljenek a más emlékeket.

A legtöbb ember nem maga. A gondolatok idézetek , az élet - egy utánzat, de a szenvedély - ábrázolás . .
Megsemmisítése műemlékek , kivéve a lábazatot.
Műemlékek tudomány ott örökre.
Idézetek , és hasonló kifejezések hasonló Strike\r. lv .
Emlékek az elveszett boldogság nem bánat erősebb.
Ha elment Amikor azt mondtam, hogy ne is, Azt mondta, ez volt a legjobb dolog, Ja az Ön számára, Egyszer beszélt ő Last Word Búcsú tette a könny, semmit sem ér, mint voltam semmi, Miért van az, amit az bestest emlékek Általában Legyen rémálmok .... miért csak elment. Még nem szólt sajnáljuk Sírok és sírni ... és tudom, rájöttem ... hagytál nekem könny belső lelkem ..
Az álom a kezdő LatgaliKur ég ? . . . Kék tavak , ahol virágzik , virágzó kék len , sērst Jaju memória palsajā ló . My Latgale - sērdiene drága , őrzés van halom Sirma ? - Hol is kezdjem tavak ? . Csillagok gondolatok tavak zsaluzás Isten , még az emberek is beszéltek . . . Visszhangos szédülés elvész az időben ott noreibst és lehetővé teszi a jelenlegi , hogy készítsen . Latgale tiszta víz részeg , én vagyok az örök rab , én . Rövid volt az álmom furcsa éjszaka ébren jobban érzem magam és tisztább . Latgale saját - a föld az ifjúság , de skurbina meg az emlékek tömjén . / Vers író Valdis Krāslavietis / .
. . . gyermekkori emlékek kiterjed a mennyei hegyre. A gyermekkori emlékek kerülnek a leginkább zárt agy Sūniņš. Melyik közülük nyílik, a látogatások a méhek a sejtben réteken, aranyló méz tit atmirdzēdama egy teljesen más világ.