Emlekek idezetek / Idezetek

Idézetek , és hasonló kifejezések hasonló Strike\r. lv .
Ebben kézzel írni, de nem tudom, mi, de a szív mondja nekem halkan - hosszú emlékeket.

Férfi élni felejtés nők emlékek.
A magány nem lehet tölteni az emlékek .
Ha elment Amikor azt mondtam, hogy ne is, Azt mondta, ez volt a legjobb dolog, Ja az Ön számára, Egyszer beszélt ő Last Word Búcsú tette a könny, semmit sem ér, mint voltam semmi, Miért van az, amit az bestest emlékek Általában Legyen rémálmok .... miért csak elment. Még nem szólt sajnáljuk Sírok és sírni ... és tudom, rájöttem ... hagytál nekem könny belső lelkem ..
Emlékek pillanatok gyengédség néha fáj vairāknekā visszaélés.
ismerősöm a réten a sárkány , és gyalog puķēmdzīvo ūzāsmans ismerős Ezüst Sárkány a szabad laikāpalasās Karl bögre ( de amikor megunja ļotitad sárkány fordítás T. S . Eliot ) a sárkány találkozott Karl Skalbiun késleltetett emlékek labuprātpie csésze vellata šņabjapar Iļģi sokáig akarnak , de runātbet mindennapi dolog! ( Ezen a helyen azt mondja , hogy nekem) és a sárkány personībanenoliedzaminav sem világos , sem neatkārtojamajums taisnībatomēr szabadság aizrādītka és unalmas allažībāir apslēptssavs szerény szépség .
Keresztül hit a halhatatlanság kifejezése az igazságot, és az a tény, hogy az ember elveszítette a testi létezés, nem veszíti el létezését a lélek , emlékek élnek az emberek szívében .
Műemlékek tudomány ott örökre.
Nem jó, ha van egy kis időt együtt, ha a mező puha virágzik az élet. Az emlékek az iskola Grobiņas csillagos még csak egy álom a pillanatban.