Emlekek idezetek / Idezetek

Milyen közel az embereket, hogy egy link a haza és a nép, ha ő maga emelése erős szeretet a szülőknek, szülői ház, telek, gazdaságok , ha gyökerezik az ő szép , nemes és szerető emlékek az ő gyermekkorában , szülei és egy régi otthoni !
Minden ember egy olyan világban, amely született és meghal vele együtt , az egyes síremlékek láthatók világtörténelem .

Az álom a kezdő LatgaliKur ég ? . . . Kék tavak , ahol virágzik , virágzó kék len , sērst Jaju memória palsajā ló . My Latgale - sērdiene drága , őrzés van halom Sirma ? - Hol is kezdjem tavak ? . Csillagok gondolatok tavak zsaluzás Isten , még az emberek is beszéltek . . . Visszhangos szédülés elvész az időben ott noreibst és lehetővé teszi a jelenlegi , hogy készítsen . Latgale tiszta víz részeg , én vagyok az örök rab , én . Rövid volt az álmom furcsa éjszaka ébren jobban érzem magam és tisztább . Latgale saját - a föld az ifjúság , de skurbina meg az emlékek tömjén . / Vers író Valdis Krāslavietis / .
Műemlékek tudomány ott örökre.
időről időre, emlékszem, a jó napot csendben és szomorúan bezárja a nyitott ablakhoz valamint a part mentén, ahol a súlyos esetekben slienas mozog az emlékek tesszük a nád tutajon miss izgāstuvēm amelynek szaga virágok elhagyott közös aggodalom újság bevonva egy csapásra Én vagyok a folyó, ahol a lélek repül elgondolkozva River, hogy alszik, mint egy sóhaj, és lassan áramló
Idézetek , és hasonló kifejezések hasonló Strike\r. lv .
Ebben kézzel írni, de nem tudom, mi, de a szív mondja nekem halkan - hosszú emlékeket.
As években , és a fehér alma eső ereszkedik , és sasnigs és izkusīs.Tikai emlékek az Ön és smelgums IVSC lágy vulkán örökké élni fog .
Ez szép és jövőt , és az utolsó egy -by vár a másik - emlékek , de az első vēlkarājas levegő , és nem valósul meg , turpretimotrs nem példa nélküli .
Liars szükségünk van a jó emlékeket.