Emlekek idezetek / Idezetek

Milyen közel az embereket, hogy egy link a haza és a nép, ha ő maga emelése erős szeretet a szülőknek, szülői ház, telek, gazdaságok , ha gyökerezik az ő szép , nemes és szerető emlékek az ő gyermekkorában , szülei és egy régi otthoni !
Megsemmisítése műemlékek , kivéve a lábazatot.

Fontos, hogy marad valahol, hogy az ember él Arko. és Vámhivatal . és ģimenessvētki . És az emlékek haza . Fontos, hogy élni laiatgrieztos . . . .
Élünk az emlékek , élünk az emlékek ...
Kellemetlen emlékeket, amelyek jó : azt teszi, akkor ne feledjük, hogy már boldog , ha akár csak egy gondolat, hogy Ön nem. Boldognak lenni relatív fogalom . Ki érti ritkán érzik teljesen szerencsétlen . .
Nem jó, ha van egy kis időt együtt, ha a mező puha virágzik az élet. Az emlékek az iskola Grobiņas csillagos még csak egy álom a pillanatban.
Az egyetlen ok, hogy miért van szükségünk szép emlékek , hogy nem változik, amikor az emberek megváltoztak.
Menj , Laimiņa , menj be, én vagyok az idézetek , ne hadd a pályán , ahol a gonosz napon elment. Bend , Laimiņa , manmūžiņuVieglu , könnyű , folyó , folyó : Apenīša veiglumiņu , nyírfa seprű kumplumiņu . Adja Isten , lūdzuLaimu két két aranyos imádkozott imádja az egészségügyi Laimiņas jó élet . .
Idézetek kell használni, csak abban az esetben , ha nem lehetséges , hogy lemondanak a külföldi hatóságokkal .
BARÁTOK ÉS ISMERT IIES tekintik őket , hogy nagyon jó ļaudīmir tó ragyog a nap, és zárja be a hűtő segédváz a bánat vedulai ezervidū piszkálni alatt ledusjo élek az emlékek a jó én ļaudīmkad fejezi ki egy nagyon jó ļaudīmnāk szellő a tó sirdīgs hajszín az égen klūpno nenoplūktur bejutni .