Vége idézetek / Idezetek

Minden további terjesztése a divat hozza közelebb a végén, mint az, hogy töltse ki az űrt .
Egy öregúr, ügyesen menekülő satrakota bika, csak az képes beszélni: - Oh átkozott, hálátlan állat! Tudja, egy pár, aki Jenny fel? Ő, aki egész életében vegetáriánus volt!

Én végig életét kör a nap sok , aki úgy döntött : Anya, nincs kéz a világon szeretsz annyira vettem !. . . Anya, anélkül, hogy az édes levegőt sekély elpakļūst nekem rauktin Hiba idő és a tér , gyorsabb mūžībāviss áramlás , mert ment az erdő véget ér téged szomorú szél sikoltozik elhalványul, és emelkedik , mint egy hosszú szelet árvizek , fű, virág, nap, felhő - up . És még a fekete óra , ami jön brutális , az élet - világos padló JunD : stabilabb - a tartós . . . .
Ahol az egészség véget ér, ahol a pénz elfogy , ahol a végén az emberi józan ész - ott mindenütt induló kereszténységet.
Általában vallás belép a végén a nő életében.
Azt állítják, hogy what've mondott , igaz, ha a jóslat , hogy vége , most csak annyit mondott , hogy ez a legvalószínűbb , akkor lehet mondani .
én teljes mértékben támogatom azt a tényt, hogy az egyház elkülönül az államtól. Egyénileg azok csavarható bennünket, hogy együtt mindketten: a teljes vége.
BrīnumiStarp moha a tetőn a barna medvék zaļiemtek első fecskék vidz vidz hangos. De a tehénpásztor fiúkat az udvarra szolgák galastāv , zsebre dugott kézzel , és a felhő megosztása . És majdnem két ujja hossza čibukēnispriež V far igazságosság : a munka lassan ! És a nap megdöbbent - ez a félelem őket, és ez teszi az áramlást a csodát . Dun kék hegyek a levegő , a tenger elviszik az aranyat . Falling rét pureņkroņi , dobás mākoņvīru . Még a beteg nagymama window izliekusiesun csoda hallgat, mint egy álom meglepett és hosszú saplaukušās Liepu keresi a kék ég fennakadást a szeme tágra . lv . lv . De runčuks LaIPA - a túlzott látva PAKS által Lenine oldalfal harisnya . - Ez a jó magas Pakse - alacsony tető nincs - semmi , semmi . . . - Egy pillanat - és minden a szél a fiú ostor . A réteken is aizdiep szürke kicsi , de a szoba saplaukst rózsaszín macska idézetek . lv .
legfőbb eszköze, hogy képes legyen élni boldogan, úgy vélik, hogy mivel az öröm az élet. Ha az öröm véget ér, nézi most hol hibázott.
éjszaka. Az ember elvesztette az erdőben bļauj - Segítség! Megjelent felesége a ház - a mutt , mászik ki a kertben, és távolítsa el a napszemüveget ! .