Vége idézetek / Idezetek

Pénz - az utóbbi , hűséges a végére , barátom .
Végezze el a téli kerekek, nyári szánkó.

Boldog vége - ez a mi nemzeti vallás.
Minden munkát lehet végezni három módja van: jó és rossz , mint azok a hadseregben.
. . . öröm lényeges jellemzője, hogy a soha véget nem érő , és ne kapcsolja be a kontraszt . .
A végén a következtetésre jutott, Voltaire ,\r. lv .
Volt egy testvére , akinek a szíve már kételkedett. Felállt, és összecsapta a kezét , így imádkozott: \ . Akkor hogyan lehetséges a nirvana állapotát az örök boldogság ? \ . Ez nem jár azzal a feltétellel, . És ez, óh szerzetesek , kérem vagy jön, vagy séta , sem állva . Én nem nevezném sem a halál, sem születés . Ez nem változik , vagy a stabilitás , ami az örökkévalóságot , hogy sem kezdődik , sem vége . És a végén a megpróbáltatás . .
Amikor a végén a tél , amikor meghallja a pacsirta balssJau , felveszem a hívást : Ó , vigyél \
Seve maga izsvaidu minden pillanatban minden szél , és minden a láng megolvasztja az élet nekem arany. Senki Dzire ātrākne megszűnt addig, amíg az utolsó pohár üres ajak épített . Hiányzik az erő pillanatot a végéig, bár tudom, hogy az egyes dzelmesIr zöld iszap , a homok a szélén a part , és mindig hideg jön a meleg a nap . .
Együttérzés - ez jól. De van két fajta együttérzés . One - gyáva és szentimentális , ez lényegében nem más, mint a szív türelmetlenül sietni , amilyen gyorsan csak lehetséges, hogy megszabaduljon az érzés, nehézség , ami a látás más szerencsétlenség . Ez nem szimpátia , hanem a vágy, hogy szigetelje a nyugalmat a legközelebbi szenvedés . De van egy másik együttérzés - igaz , amely előírja, hogy nem érzelmek, és a cselekvés, hogy tudja, mit akar , és teljes mértékben határozza meg szenvedés és līdzjūtot hogy tegyenek meg mindent , ami emberileg lehetséges , még nagyobb , mint a . Ha készen áll , hogy menjen egészen a legvégéig gyomorkeserű , akkor bruņosies nagy türelemmel , és csak akkor lesz valóban képes segíteni az embereknek . Csak ha feláldozza magát, csak akkor . .