Vége idézetek / Idezetek

Egy öregúr, ügyesen menekülő satrakota bika, csak az képes beszélni: - Oh átkozott, hálátlan állat! Tudja, egy pár, aki Jenny fel? Ő, aki egész életében vegetáriánus volt!
Envy nem ér véget jó .

nem vállal munkát - ez az első alapelve bölcsesség. Ha igénybe a munka, akkor vezet a végén - ez a második elv a bölcsesség.
A természet, a gyökerek általában nedves arcon, véget vetve törekszik a nap felé, és a növekedés egyik állomásáról a következőre nem teljesül ... Azt jelenti, hogy élni minden pillanatban, hogy úgy érzi, a szakadék: változás az ennek elérése érdekében, és így át másik elégtelenség minőségű.
Azok számára, akik utánam akar jönni , hagyjuk grīšļainā vālāAtrastu erdei mézet , nem haladják meg medpilnas üvegekbe.
Mi kell felelniük , és tartsa be az azonos minden királyok , kapcsolódik a helyzetüket , de a tisztelet és a szeretet már csak a alapján. Között a törvényeket, amelyek meghatározzák a hozzáállás a halálból, úgy tűnik számomra, egy nagyon értelmes szabály , amely kimondja, hogy az uralkodó a tevékenység értékelése halála után . Ők tagjai a törvény, ha nem az urak . Az igazságszolgáltatás nem zárja a fejük fölött , ez elég ok , hogy vége legyen a jó hírnevét , és azok örökösei szó : a dolgokat, amit gyakran értékelni jobb , mint az élet . .
Az emberek rövid iršīszemes ceļš.Kur véget ér , ott sākasNekas ... Súlyos plecosjāpaceļ azt.
Szerelem ember halt meg , hazudott, krāpuši unšķīrušies , akik felelősek az érzéseiket. A szerelem aizcirtusi ajtó vezet a nagy vagyon , megfordult, hősök és gazemberek a erkölcstelen parvaroņiem . A szeretet samaitājusi , dziedējusi , megfosztva és torz . Ez egy olyan gyógyszer dallam méreg unsāpes . Étvágy, ellenszere , láz és íz . Szerelem az galina - . Szerelem gyógyít . A szerelem egy átkozott betegség . Azonban nagy Tair vége előtt . .
BrīnumiStarp moha a tetőn a barna medvék zaļiemtek első fecskék vidz vidz hangos. De a tehénpásztor fiúkat az udvarra szolgák galastāv , zsebre dugott kézzel , és a felhő megosztása . És majdnem két ujja hossza čibukēnispriež V far igazságosság : a munka lassan ! És a nap megdöbbent - ez a félelem őket, és ez teszi az áramlást a csodát . Dun kék hegyek a levegő , a tenger elviszik az aranyat . Falling rét pureņkroņi , dobás mākoņvīru . Még a beteg nagymama window izliekusiesun csoda hallgat, mint egy álom meglepett és hosszú saplaukušās Liepu keresi a kék ég fennakadást a szeme tágra . lv . lv . De runčuks LaIPA - a túlzott látva PAKS által Lenine oldalfal harisnya . - Ez a jó magas Pakse - alacsony tető nincs - semmi , semmi . . . - Egy pillanat - és minden a szél a fiú ostor . A réteken is aizdiep szürke kicsi , de a szoba saplaukst rózsaszín macska idézetek . lv .
Az idő az ember mindig megpróbálja megölni, de a végén megöli önmagát!