Vége idézetek / Idezetek

Funky világ több, mint nem érte el. Csak a bátorságot , hogy az emberek a hatalom , és eléri egészen a végéig Utazás a . .
A végén , az álarc növekszik .

Fly-emelő pánik: a nap növekszik rövidebb. . . Ennyi. . . Ez a vége a világ.
Nyáron általában száraz boróka. Majd nézni, mint haldokló - haldoklik a végén a gallyak , akkor volt gyerek meg fog halni , ha a középső -, akkor vidusmūža emberek . De ha az alsó száraz , idős ember fog meghalni . lv .
Sávok , mint az őszi ég dzērvesMūža a nap elhaladunk , Floor - nagy mező közepén , hogy nincs vége , nincs kezdete NAVA .
RīgaiUz a nyelvem a te levegőt törött , és hogy adott volna nekem fél. Én vagyok a lábad egészen a mar , és . Ön vándor tőlem soha nem , én vagyok a helyet, hogy rátok tompa . Úgy döntöttem, hogy meghalni az utcán van csípő, majd a gyertya izzók körül . Ideje a holttest , és az a street smakāmUn ajkamon nedves oldal . Fejem fölött lóg az utca túloldalán plakát , este én is beugrottam keze alatt MIG . Amikor a test elkezd lassulni trūdētUn a gyökerekhez Sukses lime levét , majd a parkok jöttek rudensUn fájdalom a lombozat Pluk . Aztán majd felmenni a reggeli köd egy impozáns , ahol csendben bujkál a ködben daruk hang Up Zilgme mögé a kék üveg , és akkor lesz a bukása , és a végén . Az én nyelvem a te levegőt törött , és hogy adott volna nekem fél . Én vagyok a lábad egészen a mar , és . *** .
Tudomány - van egy jó termék , de nincs gyógyszer is változik és a penész , különösen, ha tartják a megfelelő tartályokban. Lehet, hogy valaki van a jó látás , de hunyorít , és a végeredmény az, hogy látja a jó, de eltér a lásd a tudomány, de ne használja . .
Boldog vége - ez a mi nemzeti vallás.
Majdnem mindig véget ér az istentisztelet imádandó\r
Kivégeznek garāmCilvēkus ördögök , mely rothadó mēlesNešķīstība Kinek kaistošās acīsGailestība , akinek sáros sirdīsNegantība , szentségtörés Mely domasNoziegumi , akinek homlokán zīmētasAr jele Káin , az öreg apja , anyja a vér! Fedezd nekem sebességet, ami smakaLīdz ég büdös , és uzskatsMani megdönteni .