Vége idézetek / Idezetek

My mantojumsKas lehet mentes a zöldes nyír érinti, hogy szeptember nélkül gesztenyét és a makk , ami a Lettországban fák nélkül, ligetek, fenyőerdő nélkül kék varrással ? A fák gyökerei nyilallt a föld, a fák susogó a levegőben énekelni ezt. És siklik az erdő véget ér Ploughshare nap és a hold kerék gördülési arany ... Amit örökölt őseim ? Sem a címét , sem arany gyűrű , az egyik fa , tölgyek és kļavasPār életem utak szél zuz . És mikor hagysz aiznesīsietUn fehér homokos domb elmész, néha jön egy pillanatra , hogy milyen a fák virágzó . *** .
A szenvedély erősebb , mint a szomorú véget .

akartam tanulni felismerni a nők, ez nekem az összes a dolgaimat, és 50 évet élt. De ki az a nő, - a végén, még mindig nem tudom.
Lassú fájdalom aizverasDebess fekete szeme , az élet zuhany utasítsa el a család ? És az első halál fogalmát szívében csírázik ? Kövess jogot a nagy szerencse , én őrölt fel a gyermek a földre eju.Pie anyja fejét a végén az oszlop .
End - egy szó, általában kellemes olvasni a végén.
Ez magában foglalja számos mindent , mindent elhisz, mindent tudott várható az egészben, hogy képes elviselni visu.Mīlestība soha nem ér véget ...
De abban a pillanatban , mikor megy , senki - nem , nem barátok - nejutīs.Un , hogy a végén - én örökre skriešuAr fejét az ajtón, és nem adja fel ... és az idő - fogok menni siet, Tőled , az élet Neatvadoties .
Míg a korszak makacs , kemény és ravasz , de az évszázadok ferde és görbe , nebēdz az élet, az élet szentsége , mint egy ünnep, hogy véget ér egyszer. A pénz nem számít , vagy év, de pillanatok, amelyekben ez az éget . A Frivolity a ragyogó Milyen homokkal vagy földdel nem terjed ki . Vegye ki a szárnyak, aggodalmak laidies , Hogy a pillangó a nap világos, ha nem šķiesties pénzzel , örömmel šķiesties lehet benne . .
Amikor a végén a tél , amikor meghallja a pacsirta balssJau , felveszem a hívást : Ó , vigyél \
Abban a pillanatban láttam az arcát ... Úgy éreztem, egy szikra, hogy nem lángol. . a pillanatban, amikor meglátta az arcomat . . akkor vajon én voltam az, aki ... szeretnék megosztani . . a legjobb dolog a világon . . tudtuk, azt jelentette, hogy ... és ez nem történt meg ... Azok a napok voltak valami mást ... tudtuk semmi más . . Ez de szerelmesek voltunk ... de aztán jött a fájdalmas elválasztás ... . Ez nem akadályozza Köztünk . . de még mindig szereti ... Ez az, amit soha véget nem érő ... .