Vége idézetek / Idezetek

A rózsaszín a levegő csappantyú , aki egykor mūsos.Čukstus szót mondani nekem tuvotosKārtējo Present idő aizmirstosLīdz végén nepasacītosTas csend nolaistosKā madár egyszer pamostosTas csókolni padotosUn betekintést a szemébe .. Aztán valami majd rastosJo én szerelmes is
Neatkāpies amíg a munka nem ért véget , és a díjat kezét !

Mesna minden sarkából súlyos szél emelkedik , Fekete eltűnik a látótér és a szomjúság Elso erdő. Jön ki a bátyja , a gyűlölet lesz ismeretlen , és a szív vērmeļainā keserűség vége SVEL . Ha egy hang , hogy fogják hívni fény ? Salvation , ahol a szavak csak egészségügyi , meztelen , fújt módon reggel és este sem várva . Ne gyűlölnek minket egészen még nem egészen a szennyest? - Nem, nem ! Vaid nyomor csupasz fa ága bagoly annyit testvére jāiztumj még éjfélkor a szigeten . .
A világ három gazemberek : naiv szemetek , akkor biztos, hogy a gaztett magasabb fokú jóság , gazemberek , akik szégyellik a hiú, de így vagy úgy, de vezet a végére , és csak gazemberek , telivér ivott .
Homes Isten követe rohanó. ez kész . Ragyogó fény zeltītsTā földi élet , ami a biztonságos munkavégzést veltītsUn igazság sauksmei . Mint kertész , kerti növényzet tette kezét búcsút , itt az ideje, hogy menjen az én Uramnak : . Már lement a nap , a nap véget ér, az otthoni , Isten messenger rohanó . .
A nők a természetben nem akkor, amikor a szeretet kezdődik , de amikor véget ér.
Minden, ami az elején nem mondott érzések , a végén pedig konkrét szavakat.
Szerelem soha nem ér véget , akkor képes elviselni és bocsásd meg minden. / Lett közmondás /
Ha a terv túl hosszú és bonyolult , a végén eltűnik.
Ez magában foglalja számos mindent , mindent elhisz, mindent tudott várható az egészben, hogy képes elviselni visu.Mīlestība soha nem ér véget ...