Vége idézetek / Idezetek

Ki gondolja, hogy a fény, hogy hamarosan befut nehézségek. De megvilágosodott minden munkát lát nehéz , így képes arra, hogy könnyen elvégezni az összes . .
Azt akartam, mondani, kedves vārdusUn megkérdezni, hogy hogyan megy át az élet ... A végén minden norietēja a napon , a te sötét ablakok , ajtók ciet.Ikvienam nekünk, hogy a világ jön , ha olyan, mint egy virág jānolūst fagyok.

Ha szólok nyelveken a férfiak és az angyalok , és nem szeret engem , akkor én is , mint a zengő ércz vagy pengő cimbalom. És bár én a jövendőt , s ha tudtam minden titkát és a mélység a tudás , és ha minden a hit , hogy én is hegyeket mozgat , szeretet pedig nincsen én bennem, semmi vagyok . Mit tegyek, ha saját tulajdonú szét a szegények és átadni a testem , hogy én is büszkélkedhet , de még nem szerelem, akkor nem működik semmi . A szeretet gyengéd , a szeretet kedves , a neskauž , ez kicsi , ez nem hiábavaló . Ez nem mutatott obszcén , úgy néz az Ön javára , akkor neskaistas , nem beszélve a rossz . Ez nem örül hamisságnak, de együtt örül az igazsággal . Ez magában foglalja számos mindent , hisz mindent , reméli, minden dolog , minden elbír . Szerelem soha nem ér véget prófétai ajándékok fölé , fogd a nyelvet , az üzenet lejár . Részben az üzenetet, és a teljes leckét . De amikor eljön a tökéletesség , akkor véget ér a teljes . lv . . . lv . .
Kikapcsolódás nem tesz semmit - ez könnyű generáló tevékenységek végezhető könnyű és sietség nélkül .
Freedom kérkedni fegyvert ér véget, ahol a polgártársai kezdeni orrát.
VakarāAr vágyakozás, amely vonzza és fúróval fogom várni, amíg az életük végéig , én rohanó Ismét , az egyik meghalt, de nem érzi, hogy nekur.Dziļš este érkezik, és látni varViscauri béke teljes természet jelenetek , és nedves fű tetején, és sötétzöld ēnasJau
Talavas csörgőkígyó A Talavas sűrű tűlevelű erdők Night borított szürke lap. Egy csendes fa véget ér Jodi és kényszerképzetek lovagolni. Miervaldis fekvő palotájában, Fekve tömegben, Lying vaidelaiši és az őrök, A karakterek és okos tolmács. Tehát a magasabb lucfenyő fel Trombitás ébren Ez a kém az ellenség Közel és távol. Itt az álmok úgy tűnik, Ez a titkos lépések cab, Ez pašķindētu lándzsák, A lovak Klab. És zaj a fa körül emelkedik, És Arrow run, Ax és éles fogai Spruce Stumburs feltérképezés. \'Gyere kürt! Mássz a földre! Légy csendben! Te mentése életét! Mi algosim Önnek arany, A dicsőség a szabadság! \' \'Az én arany én nemzetem A megtiszteltetés az ő tiszteletére Milyen csapás sújtotta őt, Mi a fene, hogy húzza a jód! \' És a kürtös fúj erővel A fa tetejét remegett, És a hang le az átkokat, És nyilak spindz és szilícium-karbid. Ragyog egy fáklya vörös tűz Kezdje vágni a vágás eső, Ruhák, impozáns fa imbolygott És Brakski és Gázában, és az elesések. És taurētāja etetés lándzsák és tengelyek osztani - De a kürt hangzik Castle Miervaldis kihozott alvás. És ő és seregei A harc láb és áramlások És Spearman felé kurva, Zen stiegnājā őket, és szégyen. De megnyerte a jubileumi ünnepség Lányok koszorú pin És az ősz hajú hős anyja Snow fehér kendők ón. A rózsaszín hely a megjelenített A tölgy Pazar, És a menyasszony virágokat szórnak a És a borostyán darab. És miközben savaidītās láng A fiú hozza az isteneket, Sings dicséretét a férfiak, Zelio sírás lányok.
MūžībaKad egy tiszta éjszaka , a hold hevert egy csendes debesīmpaceļu acisUn körülnézett a nap, amely neskaitāmasTu a tetején a mazasDzirksteles különböző fény, akkor az én dvēseliPārņem a szentség, olyan mély , így a fertőző , az egyébként érzi nekadnespēju. De amíg rokasit mint lūgšanuSaliektas kopāun szemében rītiemUz este staigāZibošo utat a Rhône lūpāmNeapspiežami , Hamis, smieklīgiJautājumi . Amikor ütőhangszerek visamBij kezdődött? Percussion hol visamBij kezdete ? Hogy kényes virág, hogy plūcēja rokuSāpīgi áttört nekem ezt domasAizskar iekšējāko , és elkezdett fájdalmat , NeizdomājamaiVisas után létrejött bezgalībaiDomādams . Mindig mūžosSaules te mennyei telpāsTā nespulgoja hogy most spulga . Mindent forma és anyag kezdenek, hogy az élet , a vége . Ez a cég likumamArī te etetni, kifürkészhetetlen nap . A spožumaReiz óra . Voltál köd , köd csiga Miután egy , nincs értelme nagy örökkévalóság Tehát pašaiDomājama . Vagy így , vagy hasonló miglaBij kezdete? Nem a kezdet volt, a végén a . A gaituIzgājušu , meghalt , por sajukušuPasauļu pirmdaļas , hogy hány világok egész világ ? BiljonuSpīdošo Hány csillag, mint Siri tāļumuAptver univerzum ? És a domasKā sólyom üldözi fáradt putniņšAizlido projāmBezgala végtelen . De a lelkem acisRedz nem lesz mindig vēlZvaigznes a zvaigznēmBaidošā , nepārtrūkstošā sorozat . Ezután , még mindig ! A jūrāmUz star star tenger! A világ miglāmAiz fehéres köd világ! És a domasRežģīdamāsAizmaldās projāmUz örökkévaló örökkévalóság . És én szédültem . Van sötétség . Szörnyű melniTukšuma atvariVirs engem , az én első manisUn . Reszketek . Itt a header . De vannak nespīdNejaukā dziļumaugstumāVēl egy csillag ? És még egy : a harmadik és az ötödik ? And századik ? És az egész gunīga tenger ? Vajon nem mászik ? Vajon ő nem húzza fel , Čūskaini locīdamies , nőnek fel, és ņirbēdamsŠaušalains - ha, én nem tudom, mi .
Ha józan , időszerű izjūdz öreg ló , hogy ő nem akadozik az út végén , és zihál minden a szórakozás .
Ha a változás mértéke kívül a cél nagyobb, mint a cég véget ér.