Vége idézetek / Idezetek

SapnisSapnī pici brownie én nākun megint tiepties start - teszi fel nekem, és , és , egy szén - fekete éjszaka , egy reggel a szén Blush. - 'd lehet hogy . De mondd - amit ? - Légy költő - csinálj a semmiből . Kérem, tegye magát egy másik , majd a tündér reggel ki , hogy jöjjön hozzánk az élet a fenyők staltumā nekünk fehér, mint a madár , élet , hogy mi noreibtu édesség . . . Aztán fel újra - de mit ? - Legyen a költő - csinálj a semmiből . Beletelik egy éjszakai szén - fekete, antracit aizkvēl reggel elpirul , menj élettartama lucfenyő staltumā , laza élettartama madár - fehérség , akkor noreibis édesség . . . Hol van a gnome ? . . . Indítsa el mindent a végén . a semmiből . / Ojārs Vācietis / .
Vagyunk dicséretet érdemel , hogy mások jóságát délibáb , ez a látszat játék, a cél az, hogy tisztelnie kell másokat, de talán nem érdemelt , mert a végén van a lehetősége, hogy végeznek a komolyabb .

A Ballad hal és invalīduInvalīds nem viselnek a rend , hanem a nehéz fa láb. Minden este jön upesPēc dolgozni egy kicsit kopott , letiltása kunyhó hogy airusUn éjszaka folyóba eltűnik . Akár ott volt elkapni , de csak egy pár dolgot . De - mi a helyzet a béke csak néha egy motorcsónak , vagy uszály . De - mi a helyzet a csendes - gyom és nyári este illat . Fish is terjeszkedik laimīgaŪdens - férgek és rovarok elég , és mi több kell? Szélessége igény ? . Mindannyian boldogan valaha . Akár egy bizonyos ideig . Fish volt a propeller . A hajó propeller súlyos . És most fekszik a homokban , vagy nedves Sa - vádlott , társ- dragāta . Jön tiltva evezők vége plecuUn karcsú csalival . Halak száraz végeket nostUn slāpdama kopoltyúk tepsibe . Szörnyű , ahol jāmirstUn nincs út , amikor a szabadság tikaiTrīsdesmit cm . A fogyatékkal élő személy vesz a lapát , hal a folyóban azonnal kétirányú - People iegaumējietUn emlékszem erre a pillanatra ! Remember szabadságukat a napi részlet : Lehet, hogy valami, mint egy szerencsétlen sit- szerencsétlen . Ülj , mintha meg akarna foglalkoztatás . Hogy mennyire nagy a keresett pont . Sit and - nincs hang . Fish ne kiabálj . *** .
Mind a két végét a denevér.
Önnek nem kell semmi más, mint a zöld az élet része, akkor rég elhunyt , ahol nincs kezdete és vége.
Ha az ember a kultúra uralkodik a természetben , amelyeket egy, vad , ha a kultúra a természet felett - csak az ismerője az ősi szöveget.
Figyelmeztetés: Ne hagyja, hogy a barátja vezetni őt a végén dzērumāpiedzirdi :)
Viselése furcsa szemüveget , akkor károsíthatja a szemet.
Megy hívj , csendesen sirds.Meža galamb - súrlódás bánt Ne aggódjon , még egy csillag ragyog , egy soha véget nem érő ilgojums.Atceries ha minden elveszett , ami gyakran a mienk - kulcs nem hiányzik : a soha véget nem érő ilgojums .
Szerencsére az új évben túl későn, a nagy cél az élet, egy nemes, hogy őket a végén, hogy mi a célja elérésében.