Sör idézetek / Idezetek

A boldogság és a boldogtalanság csak tőlünk függ. Ez a hatás keressük annak ajándékokkal , és szeretné , hogy inkább a sors : nem volt a mi erényei . .
Reason - Maga hagyta el az országot , függetlenül engem , azt mondja , csak szeret engem, szeretem örökké. Szeretteink a végén, hogy már nem borotva . Küzdöttem döntött, mindent megtettek . De a jég királyné , ez sem volt elég . Mit tett a szegény szolgája képes megtenni ? . Zivatar idején , nap és kék ég ketrec . Azt akartam , hogy te bárhol félelem nélkül a szél , ez tényleg nem jelent semmit ? . Ismert hölgyek, mint párbajok és csaták . Ezúttal két esztelen háború rohant egymás felé a gyűlölet, a sorsa a te kezedben minden azt mondják, hogy a győztes , a Mount Everest most hozza . Ez a pillanat a hatalom már el , elkaptam a te hazugságot , gonosz bűnök , rájöttem, hogy itt az idő, hogy megmentse az erejét . Princess vagy paraszt , nem számít, . A legfontosabb az őszinteség , a szeretet , a szerelem nekem , osztatlan felében . Önérdek , akkor hallani , hogy jön . lv .

Míg a kifutópálya pillanatok és hangok , bár óra elveszi az évek során, akkor hatalom nem hiányzik kenyér , az élet megy tovább a csillag kell soha neizskan .
Az autó ült új szabvány férfi , az egyik ilyen megjelent sorba az autók .
Számomra Samid sors , majd meglátjuk, ha nem fog szégyent .
Fox : Az egész élet is három kategóriába sorolhatók : ellenségek, versenytársak és zsákmányt.
Légy kedves rabszolgáit , és mintegy elfogadja őket anélkül augstprāta , annak ellenére, hogy a magasabb sorban, hogy tiszteli téged jobban, mint a félelem .
A sorsa az emberiség kezében az emberek .
BĒDAIzdienējis zaldātslēni menetelnek otthon - Trejdeviņi zemesstaigājušas láb. Pocket szél fütyül , könnyű váll a terhet . lv . lv . Élni nem baj, amíg öregszik : de itt a kő , ugyanaz az út szélén , Jaj apsēdusiesbēdājas végtelenül . - Csapok , öreg katonák megy , mint egy feleség , leszel pašuķeizaru és Isten ! . lv . lv . - Soldier érdekel Pauri : mit fog tenni . lv . lv . Egy élőlény , NEBA el eltűnik . Fogd a Sorrow , teszi a táska, megy az úton lēnāmun magamnak gondolkodás , \ .
enyém telītēm A évfordulója tiszteletére csinál: Van sör, sajt, széna, Putting virág koszorú.