Sör idézetek / Idezetek

Az ember él, csak a remény , elsősorban\r
Nehéz szeretni azokat, akiket mi nem hanyagolja el , de nem utolsósorban ,\r

MīlestībaiPaliec sājaTā mint vörös és vörös áfonya, amely még nem leforrázott Island , Maradj a száműzetésben , az én házam , rémálmok és kényelmet , és zavarja az alvást. A bot plakátok a ragasztó véget ért, de nem volt ott semmi , nem kell bejelenteni , Likteņpriekšnieks már valami , és az előadók túl kemény . Majd én vigyázok néhány virágot , a következő pillanatban ez lesz a villám . Az élet nem gondosan iedotIt semmit , amit akartam . De te maradj . A ló körül mietuPulksteņrādītājs ügető tengely körül . Legalább mindketten közösen egy börtön , legalábbis a közös már nem kerül sor, . Cseresznyevirág idő furcsa volt már - esik olyan furcsa már NAVA . *** .
Az álló , aki ott állt , Janice , majd stāvējaStallī Berio Kumeliņš , sör hordó a pincében.
Sense of duty , amely vonzza az embereket a maga feladata , nem más, mint egy magasabb kamatot felismerés, hogy ők elsőbbséget élveznek érdekeit az alsó sorban.
Minél hamarabb rájövünk , hogy a sors bennünk van , nem\r. Szerencsére találunk csak saját magát ,\r . lv .
A nemzet a Népi Szövetség a közös sors szerezni egy karaktert . / Otto Bauer /
Tanulás , hogy ugyanaz legyen, mint a sorban az árral szemben : amint\r
Az év során egy lista a halottak kell kísérnie rubrikák : A Heaven - 33 , mentek a pokolba - 777 , 883 esetben a bizonytalanság.
Nem tudok enni reggelit, mert szeretlek, nem tudok vacsorázni, mert szeretlek, nem tudok vacsorázni, mert szeretlek, nem tudok aludni, mert éhen!