Nyugdíjas búcsúztató idézetek / Idezetek

Fehér madár temető Milyen messze van a területen - Virágos illatok hűvös, Nyugdíjas levegőt. Ha ez a kérdés utánam fog Shadows hosszú és rövid - Cherry blossom három.
Az élő fiatalok oly módon , hogy egy boldog nyugdíjas éveket .

Gray te jelek, közúti távolság gaist.Un Grey Nem tudom, hogy mit tegyen , szárazföldi vagy vízi gaiss.Ar nyugdíjas vienuvietNu soha nem hagyja elhagyni ...
aizlīp szádat! vārdiematradās a Saira Medukas egy hosszú stoppal , hegyi vārtiemtās veducauri homok egy jó énekelni dziesmasko nyugdíjas daināssaulē fáradt klaiņātnovilkuši bölcs miesupārāk mély halál meghal , vagy már nem nepieprotviņā V uzdzīvotstabulēt a vidám öröm ?
Mi vagyok Palm zsaluzás ? Nyugdíjas sniegs.Patiešām őket keményen atšķirtno sodródik - mazuļiem.Rau , piedzimispirmais meleg , de hideg inget.
Az élő fiatalok oly módon , hogy egy boldog nyugdíjas éveket .
Korban egyre inkább , mint egy nyugdíjas színész, aki ül a fűben, és nézte, ahogy a legjobb szerepjáték valaki mást.
(1891-1924) 1891 -ben született Ezeriņš. 9 . április Biksēres ( jelenleg piros) plébánia vendéglátó családnál . Augusztus Saulieša unokaöccse . Részt vett általános iskola Vanagpakalnes (1899-1902) , Cesvaines (1902-1905) és Lazdonas egyházi iskola (1905-1906) . Miután elvégezte a tanári szeminárium Valka Valmiera ( 1910 ) . Az oktatás során a hallgatók részt vettek létre a magazin és irodalmi viták, lenyűgözte a rajzolás és festés . Dolgozott tanárként LAZDONAS , BARKAVA és SAIKAVA . Vett részt a közéletben , színházi produkciók , hegedült a különböző tevékenységek , irányítja a kórus . 1914-ben . mozgósították a hadseregbe , de a nyugdíjas miatt az egészségügyi . 1916 . februárjában elhagyta kezelésre Gulripšas ( Abházia ) tuberkulózis szanatórium , majd visszatért SAIKAVA , ami ismét tanári hivatás . Voltak újságok Līdums \ . 1918 . A német megszálló erők alapján a díjak tartottak öt hétig, majd Ezeriņš dolgozott tanársegédek egy ideig munka nélkül . 1919-ben, . Ősz Ezeriņš élt Riga, dolgozott egy újság \ . 1922 . Praulienas költözött , ahol a felesége volt a tanára . 1924 . A rövid idő maradt a külföldi orvosi kezelést ( Ausztria, Svájc , Németország) . Ő megkapta a Kulturális Alapítvány Award ( 1923 ) . János meghalt 1924 Ezeriņš . 24. . Riga decemberben , és temették el Forest temető . lv .