Iskolai idézetek / Idezetek

Az első iskolai szórakozás, kattogás , öröm. Egy kis kautrākspirmklasnieks . Belépés a halkan - Hát így spētklases pusinezaudēt ! . . . Eltéved ? . Mindenütt a folyosókon , semmi ! Everywhere sejassmaidošas . És miután a hívás -in grāmatāpirksts én , mi az a . Board / Lux / .
RETROizšaukt orr , mint korábban , így iskolai dienāsžests Nosztalgikus és idő rozesskaistssēru Vitolo három zöld jade ienākņemt mögött Fonat és hívás előtt hagyja

Idézetek , és hasonló kifejezések hasonló gyúlékony üveg : ők össze az elme és a tudás -sugarak szétszóródtak a munkálatok egyes írók , és az éltető eleme a sugarak középpontjában elme az olvasó .
Mindenki lehet jó ... mert mindenki szolgálhat kalpot.Lai nem igényel főiskolai izglītība.Jums nem kényszeríthető arra, hogy elfogadja a szó maga kalpošanai.Jums csak akkor szükséges, sirds.Dvēsele teljes kegyelem által vezetett szeretet.
Az első hívást, az első lépés, az osztály már vár minket, még mielőtt az első iskolai barátok egész élettartama alatt fejedben.
Vallás - egyfajta tudat, amely igazságot kell érteni minden ember, tekintet nélkül az iskolai végzettség.
Kezdetben, a legfontosabb az anya iskolai végzettsége, mivel a Must Be erkölcsök útban az érzelmek.
Iskolai tanárok a hatalom elsődleges\r
Idézetek , és hasonló kifejezések hasonló Strike\r. lv .
Kezdetben , a legfontosabb az anya iskolai végzettsége , az erkölcs meg kell szüntetni és ültetett érzéseit.