Iskolai idézetek / Idezetek

Vallás - egyfajta tudat, amely igazságot kell érteni minden ember, tekintet nélkül az iskolai végzettség.
Iskola gyönyörű középiskolában, ahol a tudás ott van egy csomó velünk van öröm és az iskola már csak 1 Tehát mondjuk az iskolai akarunk ieti.

Az első iskolai szórakozás, kattogás , öröm. Egy kis kautrākspirmklasnieks . Belépés a halkan - Hát így spētklases pusinezaudēt ! . . . Eltéved ? . Mindenütt a folyosókon , semmi ! Everywhere sejassmaidošas . És miután a hívás -in grāmatāpirksts én , mi az a . Board / Lux / .
Iskolai tanárok a hatalom elsődleges\r
RETROizšaukt orr , mint korábban , így iskolai dienāsžests Nosztalgikus és idő rozesskaistssēru Vitolo három zöld jade ienākņemt mögött Fonat és hívás előtt hagyja
Az igazi mércéje civilizáció - nem a gazdagság és az iskolai végzettség , nem a méret a város , nincs hozamszint , de az emberi forma , amely hozza az országot .
Idézetek , és hasonló kifejezések hasonló Strike\r. lv .
Mindenki lehet jó , mert ez szolgál. Szolgálni, nem kell a főiskolai oktatás . Egy személy nem kényszerül elfogadja a kilenc szó - csak akkor szükséges, szerető szív és a lélek , a szeretet által vezetett . .
(1867-1892) Veidenbauma élet halála után ültetett legendák - ő tulajdonított mind az alkoholizmus és a csúnya természet. Az ok a halála elég gyakori - tüdőgyulladás , a tuberkulózis . Középpontjában a Veidenbaums volt egy ember . Legjobb barátja , Alexander flow írva, Veidenbaums ellenszenves ierāvies emberi társadalom is, csendes és gyorsan eltűnt, de barátok viselkedett őszintén , nyugodtan vitázó volt világos , és nem inkább elmenekültek a reflektorfénybe . Veidenbauma született 1867-ben . 3 . október Cesis kerület Priekuļu Parish \ . Részt vett egyházi iskola Cesis , Cesis kerület iskola . Később , függetlenül elsajátította középiskolai képzés és 1886 . ő érettségizett Rigában tartományban utolsó osztály . E . Veidenbaums érdekelt a történelmi és a társadalmi-politikai kérdések, a gazdasági esszé írta \ . évente . 1887 . az E . Veidenbaums csatlakozott a jogi karán a Tartui Egyetem . Részt vett a diákok tudományos és irodalmi társadalmak Pīpkalonija \ . Proceedings of \ . Veidenbauma tették közzé esszéjében , mint a \ . A hiányzó E . Veidenbauma tanulmányok nem fejeződik be 1889 . Visszatért Mūrmuižas később Liepa plébánia , ahol apja otthonában \ . Miután E . Veidenbaums ment Rujiena dolgozott , mint a tanár , intenzív tanulmányok befejezéséhez . Valószínű, hogy 1889-ben . Ő szenved tuberkulózisban , súlyosbította meredeken 1891 . évben , míg 1892-ben . 24. . A költő halála . Eltemetve Linden temető, ahol 1967 . Megtaláltam a . Kamarás és G . Lynx - Greenberg a Staburaga klintsbluķa törmelék által létrehozott E . Veidenbauma sírkő . Apja és testvére otthon \ . indult Veidenbauma emlék .
A vallás egy ideológia is, az igazság minden ember számára elérhető , függetlenül attól, hogy az iskolai végzettség .