Iskolai idézetek / Idezetek

Iskola gyönyörű középiskolában, ahol a tudás ott van egy csomó velünk van öröm és az iskola már csak 1 Tehát mondjuk az iskolai akarunk ieti.
(1867-1892) Veidenbauma élet halála után ültetett legendák - ő tulajdonított mind az alkoholizmus és a csúnya természet. Az ok a halála elég gyakori - tüdőgyulladás , a tuberkulózis . Középpontjában a Veidenbaums volt egy ember . Legjobb barátja , Alexander flow írva, Veidenbaums ellenszenves ierāvies emberi társadalom is, csendes és gyorsan eltűnt, de barátok viselkedett őszintén , nyugodtan vitázó volt világos , és nem inkább elmenekültek a reflektorfénybe . Veidenbauma született 1867-ben . 3 . október Cesis kerület Priekuļu Parish \ . Részt vett egyházi iskola Cesis , Cesis kerület iskola . Később , függetlenül elsajátította középiskolai képzés és 1886 . ő érettségizett Rigában tartományban utolsó osztály . E . Veidenbaums érdekelt a történelmi és a társadalmi-politikai kérdések, a gazdasági esszé írta \ . évente . 1887 . az E . Veidenbaums csatlakozott a jogi karán a Tartui Egyetem . Részt vett a diákok tudományos és irodalmi társadalmak Pīpkalonija \ . Proceedings of \ . Veidenbauma tették közzé esszéjében , mint a \ . A hiányzó E . Veidenbauma tanulmányok nem fejeződik be 1889 . Visszatért Mūrmuižas később Liepa plébánia , ahol apja otthonában \ . Miután E . Veidenbaums ment Rujiena dolgozott , mint a tanár , intenzív tanulmányok befejezéséhez . Valószínű, hogy 1889-ben . Ő szenved tuberkulózisban , súlyosbította meredeken 1891 . évben , míg 1892-ben . 24. . A költő halála . Eltemetve Linden temető, ahol 1967 . Megtaláltam a . Kamarás és G . Lynx - Greenberg a Staburaga klintsbluķa törmelék által létrehozott E . Veidenbauma sírkő . lv .

Az igazi mércéje civilizáció - nem a gazdagság és az iskolai végzettség , nem a méret a város , nincs hozamszint , de az emberi forma , amely hozza az országot .
Ki rét nosliedējaSīkajām idézetek ? Nosliedēja gyermekek John , John gyógyszert az olvasás .
Kezdetben, a legfontosabb az anya iskolai végzettsége, mivel a Must Be erkölcsök útban az érzelmek.
Iskolai tanárok a hatalom a miniszterelnök csak álmodhat .
Mindenki lehet jó ... mert mindenki szolgálhat kalpot.Lai nem igényel főiskolai izglītība.Jums nem kényszeríthető arra, hogy elfogadja a szó maga kalpošanai.Jums csak akkor szükséges, sirds.Dvēsele teljes kegyelem által vezetett szeretet.
Idézetek kell használni, csak abban az esetben , ha nem lehetséges , hogy lemondanak a külföldi hatóságokkal .
Vallás - egyfajta tudat, amely igazságot kell érteni minden ember, tekintet nélkül az iskolai végzettség.
Vannak gyermekek, akik felruházva egy éles elme és a kíváncsiság , de a\r. Ezek általában utálja iskolai és\r . lv .