Iskolai idézetek / Idezetek

Idézetek , és hasonló kifejezések hasonló gyúlékony üveg : ők össze az elme és a tudás -sugarak szétszóródtak a munkálatok egyes írók , és az éltető eleme a sugarak középpontjában elme az olvasó .
Vallás - egyfajta tudat, amely igazságot kell érteni minden ember, tekintet nélkül az iskolai végzettség.

Ismerje meg az élet, nem az iskolai !
(1867-1892) Veidenbauma élet halála után ültetett legendák - ő tulajdonított mind az alkoholizmus és a csúnya természet. Az ok a halála elég gyakori - tüdőgyulladás , a tuberkulózis . Középpontjában a Veidenbaums volt egy ember . Legjobb barátja , Alexander flow írva, Veidenbaums ellenszenves ierāvies emberi társadalom is, csendes és gyorsan eltűnt, de barátok viselkedett őszintén , nyugodtan vitázó volt világos , és nem inkább elmenekültek a reflektorfénybe . Veidenbauma született 1867-ben . 3 . október Cesis kerület Priekuļu Parish \ . Részt vett egyházi iskola Cesis , Cesis kerület iskola . Később , függetlenül elsajátította középiskolai képzés és 1886 . ő érettségizett Rigában tartományban utolsó osztály . E . Veidenbaums érdekelt a történelmi és a társadalmi-politikai kérdések, a gazdasági esszé írta \ . évente . 1887 . az E . Veidenbaums csatlakozott a jogi karán a Tartui Egyetem . Részt vett a diákok tudományos és irodalmi társadalmak Pīpkalonija \ . Proceedings of \ . Veidenbauma tették közzé esszéjében , mint a \ . A hiányzó E . Veidenbauma tanulmányok nem fejeződik be 1889 . Visszatért Mūrmuižas később Liepa plébánia , ahol apja otthonában \ . Miután E . Veidenbaums ment Rujiena dolgozott , mint a tanár , intenzív tanulmányok befejezéséhez . Valószínű, hogy 1889-ben . Ő szenved tuberkulózisban , súlyosbította meredeken 1891 . évben , míg 1892-ben . 24. . A költő halála . Eltemetve Linden temető, ahol 1967 . Megtaláltam a . Kamarás és G . Lynx - Greenberg a Staburaga klintsbluķa törmelék által létrehozott E . Veidenbauma sírkő . lv .
Iskoláink oktatásban kell lett állampolgárok - a lettek az lett, de ki lett.
Idézetek kell használni, csak abban az esetben , ha nem lehetséges , hogy lemondanak a külföldi hatóságokkal .
Az első iskolai szórakozás, kattogás , öröm. Egy kis kautrākspirmklasnieks . Belépés a halkan - Hát így spētklases pusinezaudēt ! . . . Eltéved ? . Mindenütt a folyosókon , semmi ! Everywhere sejassmaidošas . És miután a hívás -in grāmatāpirksts én , mi az a . Board / Lux / .
Iskolai tanárok a hatalom a miniszterelnök csak álmodhat .
Mindig ellenőrizze idézetek : saját - mielőtt azok kifejezése , idegen egyszer kifejezte .
Kezdetben, a legfontosabb az anya iskolai végzettsége, mivel a Must Be erkölcsök útban az érzelmek.