Esküvői gratuláló idézetek / Idezetek

nő - családi zsarnok. Esküvői jelenet - a folyamatos küzdelme örök színház, amely nem ismer békét. De ha egy nő, különösen gyötörték a házastársa? Mikor kell elrejteni a bizalom hiánya, illetve, hogy elhitesse a férjét.
A naptár nagyon pļāpīgsZin Mivel a per a Választmány , a mai dátum nagyon trāpīgsTad gratulálok !

Esküvői menet zene mindig eszembe jut a katonai felvonulás előtt a vért.
Boldog szülinapot mondani, de az irigység Byk úr meg kellett dzimene egyszer egy bolond de elfelejtettem! Hát akkor, boldog, hogy ezúttal most gratulálok :)
1 év - papír esküvő, nászút vagy esküvő dara esküvő 2 év - Cotton Wedding 3 év - bőr esküvő 4 év - len-vagy agyag esküvő 5 év - az első komoly ünnep - egy esküvő, fa vagy lila esküvő 6 év - öntöttvas vagy cukor esküvő esküvő 7 év - Copper gyapjú esküvők vagy esküvők 8 év - ón vagy bronz esküvő 9 év - porcelán esküvő 10 év - rózsa esküvő 11 év - Acél Wedding 12 év - nikkel esküvők 13 év - csipke esküvői 14 éves - achát vagy elefántcsont esküvő 15 év - borostyán esküvő 20 év - Kína esküvő 25 éves - sudrabkāzas 30 éves - gyöngy esküvő 35 éves - korall esküvő 40 éves - ruby ​​esküvő 45 éves - zafír esküvő 50 év - arany esküvő 55 éves - smaragd esküvő 60 éves - gyémánt esküvő 65 - Iron Wedding 70 éves - gyémánt esküvő
Gratulálok neked!
Kedves , jó tündér , hagyja figyelmen kívül a kérelmeket a pénzt, miután negyven lóerős autók nagy motorteljesítmény , a dicsőség , az új haj helyett csökkent, és Yacht Club tiszteletbeli elnöke. Csak vissza - ó, JEL visszatérés és hogy még több időt a mazmazdrusciņ az esküvői út ! .
A legjobb , a legrosszabb vēlnenozīmē magukat jó : ha az ember, aki csak jaušaustošo nap lehet büszke a látásra? Akiért a nap süt át a köd , akkor mégis , hogy kényelmet, hogy megmenekült a sötétség , de a fény még mindig nem részesülhetnek ő. Tikaitad a szellem lesz az alapja az önálló gratulálok , kadtas érzékelt fényerő egész nap , és atdotssavām ég , visszanyerte a helyét az off- külön a születéskor . .
Gratulálok, hogy befejezze iskolába, de akkor is, ha az összes hátralék, meddig kell várni még jāuzsmaida megint?
Hány pillangók a szín és forma, annyi különböző ízesítésű virágokat, így mind-mind egyedi szókincse. Továbbá, te! Gratulálok ünnepeket!