Esküvői gratuláló idézetek / Idezetek

A naptár nagyon pļāpīgsZin Mivel a per a Választmány , a mai dátum nagyon trāpīgsTad gratulálok !
Boldog szülinapot mondani, de az irigység Byk úr meg kellett dzimene egyszer egy bolond de elfelejtettem! Hát akkor, boldog, hogy ezúttal most gratulálok :)

Gratulálok, hogy befejezze iskolába, de akkor is, ha az összes hátralék, meddig kell várni még jāuzsmaida megint?
1 év - papír esküvő, nászút vagy esküvő dara esküvő 2 év - Cotton Wedding 3 év - bőr esküvő 4 év - len-vagy agyag esküvő 5 év - az első komoly ünnep - egy esküvő, fa vagy lila esküvő 6 év - öntöttvas vagy cukor esküvő esküvő 7 év - Copper gyapjú esküvők vagy esküvők 8 év - ón vagy bronz esküvő 9 év - porcelán esküvő 10 év - rózsa esküvő 11 év - Acél Wedding 12 év - nikkel esküvők 13 év - csipke esküvői 14 éves - achát vagy elefántcsont esküvő 15 év - borostyán esküvő 20 év - Kína esküvő 25 éves - sudrabkāzas 30 éves - gyöngy esküvő 35 éves - korall esküvő 40 éves - ruby ​​esküvő 45 éves - zafír esküvő 50 év - arany esküvő 55 éves - smaragd esküvő 60 éves - gyémánt esküvő 65 - Iron Wedding 70 éves - gyémánt esküvő
Az összes virágot a kertben ma, akkor gratulálok az ezred menni. A legszebb dal, amit van egy kakas a tyúkokkal énekelni!
Mind a háború és az esküvői menet úgynevezett harcot.
RudenisSen Boreas mogyoró bokrok üres skins Airborne daruk hosszú sorokban lárma és ASP foltos gyertyák lángra, amikor az ünnepélyes szomorúság az erdei séta. Feast halott, halott felajánlás , hosszabb játékosok nem hívja az édes élvezet ! És a nagy vendégei mondják: elég! És lassan kézzel nokopj esküvői asztalra . Én ilyen ünnepen is meghívást kapott , de megbotlott a küszöbön , séta belül , és minden fun times pavadījuKā Lazarus Vargas egyetlen ajtó . De most , remélem, ez nem bálnák : lesz szétszórva egy nagy családi panzióban , majd az arany alma, mint magam részéről bemutatja a mosolygó fehér boldogság . .
Én már régóta ez a nap előre Mert egy nagy mosoly, Peņēmienā az ember azt mondja, Gratulálok születésnapot!
Esküvői menet zene mindig eszembe jut a katonai felvonulás előtt a vért.
Mind a háború és az esküvői menet úgynevezett harcot.