Esküvői gratuláló idézetek / Idezetek

RudenisSen Boreas mogyoró bokrok üres skins Airborne daruk hosszú sorokban lárma és ASP foltos gyertyák lángra, amikor az ünnepélyes szomorúság az erdei séta. Feast halott, halott felajánlás , hosszabb játékosok nem hívja az édes élvezet ! És a nagy vendégei mondják: elég! És lassan kézzel nokopj esküvői asztalra . Én ilyen ünnepen is meghívást kapott , de megbotlott a küszöbön , séta belül , és minden fun times pavadījuKā Lazarus Vargas egyetlen ajtó . De most , remélem, ez nem bálnák : lesz szétszórva egy nagy családi panzióban , majd az arany alma, mint magam részéről bemutatja a mosolygó fehér boldogság . .
Esküvői menet zene mindig eszembe jut a katonai felvonulás előtt a vért.

ESKÜVŐI DIENĀUn boldogság ismét. Ezúttal van jelen . Az új élet, hogy jól vannak ! Most a gyerekek elhagyják a fészket , anya , és hagyja el a fáradt kezét . És akkor nem lesz unokájuk . A legfontosabb kérdés nem az, hogy azok született december vagy május , de az elején minden Jumping Jack mazsUn kérni a kezét , hogy tente . ------------------------------------ Ismét ma vendégek nyitják meg kapuikat , Rudd be ült mellette testvérek . .
A legjobb , a legrosszabb vēlnenozīmē magukat jó : ha az ember, aki csak jaušaustošo nap lehet büszke a látásra? Akiért a nap süt át a köd , akkor mégis , hogy kényelmet, hogy megmenekült a sötétség , de a fény még mindig nem részesülhetnek ő. Tikaitad a szellem lesz az alapja az önálló gratulálok , kadtas érzékelt fényerő egész nap , és atdotssavām ég , visszanyerte a helyét az off- külön a születéskor . .
Mind a háború és az esküvői menet úgynevezett harcot.
1 év - papír esküvő, nászút vagy esküvő dara esküvő 2 év - Cotton Wedding 3 év - bőr esküvő 4 év - len-vagy agyag esküvő 5 év - az első komoly ünnep - egy esküvő, fa vagy lila esküvő 6 év - öntöttvas vagy cukor esküvő esküvő 7 év - Copper gyapjú esküvők vagy esküvők 8 év - ón vagy bronz esküvő 9 év - porcelán esküvő 10 év - rózsa esküvő 11 év - Acél Wedding 12 év - nikkel esküvők 13 év - csipke esküvői 14 éves - achát vagy elefántcsont esküvő 15 év - borostyán esküvő 20 év - Kína esküvő 25 éves - sudrabkāzas 30 éves - gyöngy esküvő 35 éves - korall esküvő 40 éves - ruby ​​esküvő 45 éves - zafír esküvő 50 év - arany esküvő 55 éves - smaragd esküvő 60 éves - gyémánt esküvő 65 - Iron Wedding 70 éves - gyémánt esküvő
Boldog szülinapot mondani, de az irigység Byk úr meg kellett dzimene egyszer egy bolond de elfelejtettem! Hát akkor, boldog, hogy ezúttal most gratulálok :)
Mint napsugár csillog , mint egy csepp víz , ami fénylik , a szíved Ez finom, Bárcsak gratulálok a sirds.Lai minden nap igazi , és nem mint te termesztett az örömöt, amit Rodi barátok , és mindig ezred sok ..
Az összes virágot a kertben ma, akkor gratulálok az ezred menni. A legszebb dal, amit van egy kakas a tyúkokkal énekelni!
Mind a háború és az esküvői menet úgynevezett harcot.