Esküvői gratuláló idézetek / Idezetek

Esküvői menet zene mindig eszembe jut a katonai felvonulás előtt a vért.
Hány pillangók a szín és forma, annyi különböző ízesítésű virágokat, így mind-mind egyedi szókincse. Továbbá, te! Gratulálok ünnepeket!

Mint napsugár csillog , mint egy csepp víz , ami fénylik , a szíved Ez finom, Bárcsak gratulálok a sirds.Lai minden nap igazi , és nem mint te termesztett az örömöt, amit Rodi barátok , és mindig ezred sok ..
Kedves , jó tündér , hagyja figyelmen kívül a kérelmeket a pénzt, miután negyven lóerős autók nagy motorteljesítmény , a dicsőség , az új haj helyett csökkent, és Yacht Club tiszteletbeli elnöke. Csak vissza - ó, JEL visszatérés és hogy még több időt a mazmazdrusciņ az esküvői út ! .
ESKÜVŐI DIENĀUn boldogság ismét. Ezúttal van jelen . Az új élet, hogy jól vannak ! Most a gyerekek elhagyják a fészket , anya , és hagyja el a fáradt kezét . És akkor nem lesz unokájuk . A legfontosabb kérdés nem az, hogy azok született december vagy május , de az elején minden Jumping Jack mazsUn kérni a kezét , hogy tente . ------------------------------------ Ismét ma vendégek nyitják meg kapuikat , Rudd be ült mellette testvérek . .
Gratulálok, hogy befejezze iskolába, de akkor is, ha az összes hátralék, meddig kell várni még jāuzsmaida megint?
A naptár nagyon pļāpīgsZin Mivel a per a Választmány , a mai dátum nagyon trāpīgsTad gratulálok !
Napjainkban a nap, az egész mirdz.Šodien egyet , gratulálok a szív !
Gratulálok neked!
Boldog szülinapot mondani, de az irigység Byk úr meg kellett dzimene egyszer egy bolond de elfelejtettem! Hát akkor, boldog, hogy ezúttal most gratulálok :)