Esküvői gratuláló idézetek / Idezetek

nő - családi zsarnok. Esküvői jelenet - a folyamatos küzdelme örök színház, amely nem ismer békét. De ha egy nő, különösen gyötörték a házastársa? Mikor kell elrejteni a bizalom hiánya, illetve, hogy elhitesse a férjét.
Én már régóta ez a nap előre Mert egy nagy mosoly, Peņēmienā az ember azt mondja, Gratulálok születésnapot!

Én már régóta várnak erre a napra egy nagy mosoly, mondjuk 1 peņēmienā, gratulálok Önnek születésnapot!
A naptár nagyon pļāpīgsZin Mivel a per a Választmány , a mai dátum nagyon trāpīgsTad gratulálok !
Esküvői menet zene mindig eszembe jut a katonai felvonulás előtt a vért.
ESKÜVŐI DIENĀUn boldogság ismét. Ezúttal van jelen . Az új élet, hogy jól vannak ! Most a gyerekek elhagyják a fészket , anya , és hagyja el a fáradt kezét . És akkor nem lesz unokájuk . A legfontosabb kérdés nem az, hogy azok született december vagy május , de az elején minden Jumping Jack mazsUn kérni a kezét , hogy tente . ------------------------------------ Ismét ma vendégek nyitják meg kapuikat , Rudd be ült mellette testvérek . .
A legjobb , a legrosszabb vēlnenozīmē magukat jó : ha az ember, aki csak jaušaustošo nap lehet büszke a látásra? Akiért a nap süt át a köd , akkor mégis , hogy kényelmet, hogy megmenekült a sötétség , de a fény még mindig nem részesülhetnek ő. Tikaitad a szellem lesz az alapja az önálló gratulálok , kadtas érzékelt fényerő egész nap , és atdotssavām ég , visszanyerte a helyét az off- külön a születéskor . .
Hány pillangók a szín és forma, annyi különböző ízesítésű virágokat, így mind-mind egyedi szókincse. Továbbá, te! Gratulálok ünnepeket!
Napjainkban a nap, az egész mirdz.Šodien egyet , gratulálok a szív !
Boldog szülinapot mondani, de az irigység Byk úr meg kellett dzimene egyszer egy bolond de elfelejtettem! Hát akkor, boldog, hogy ezúttal most gratulálok :)