Esküvői jókívánságok idézetek / Idezetek

Mind a háború és az esküvői menet úgynevezett harcot.
Mind a háború és az esküvői menet úgynevezett harcot.

1 év - papír esküvő, nászút vagy esküvő dara esküvő 2 év - Cotton Wedding 3 év - bőr esküvő 4 év - len-vagy agyag esküvő 5 év - az első komoly ünnep - egy esküvő, fa vagy lila esküvő 6 év - öntöttvas vagy cukor esküvő esküvő 7 év - Copper gyapjú esküvők vagy esküvők 8 év - ón vagy bronz esküvő 9 év - porcelán esküvő 10 év - rózsa esküvő 11 év - Acél Wedding 12 év - nikkel esküvők 13 év - csipke esküvői 14 éves - achát vagy elefántcsont esküvő 15 év - borostyán esküvő 20 év - Kína esküvő 25 éves - sudrabkāzas 30 éves - gyöngy esküvő 35 éves - korall esküvő 40 éves - ruby ​​esküvő 45 éves - zafír esküvő 50 év - arany esküvő 55 éves - smaragd esküvő 60 éves - gyémánt esküvő 65 - Iron Wedding 70 éves - gyémánt esküvő
RudenisSen Boreas mogyoró bokrok üres skins Airborne daruk hosszú sorokban lárma és ASP foltos gyertyák lángra, amikor az ünnepélyes szomorúság az erdei séta. Feast halott, halott felajánlás , hosszabb játékosok nem hívja az édes élvezet ! És a nagy vendégei mondják: elég! És lassan kézzel nokopj esküvői asztalra . Én ilyen ünnepen is meghívást kapott , de megbotlott a küszöbön , séta belül , és minden fun times pavadījuKā Lazarus Vargas egyetlen ajtó . De most , remélem, ez nem bálnák : lesz szétszórva egy nagy családi panzióban , majd az arany alma, mint magam részéről bemutatja a mosolygó fehér boldogság . .
Kedves , jó tündér , hagyja figyelmen kívül a kérelmeket a pénzt, miután negyven lóerős autók nagy motorteljesítmény , a dicsőség , az új haj helyett csökkent, és Yacht Club tiszteletbeli elnöke. Csak vissza - ó, JEL visszatérés és hogy még több időt a mazmazdrusciņ az esküvői út ! .
ESKÜVŐI DIENĀUn boldogság ismét. Ezúttal van jelen . Az új élet, hogy jól vannak ! Most a gyerekek elhagyják a fészket , anya , és hagyja el a fáradt kezét . És akkor nem lesz unokájuk . A legfontosabb kérdés nem az, hogy azok született december vagy május , de az elején minden Jumping Jack mazsUn kérni a kezét , hogy tente . ------------------------------------ Ismét ma vendégek nyitják meg kapuikat , Rudd be ült mellette testvérek . .
Esküvői menet zene mindig eszembe jut a katonai felvonulás előtt a vért.
nő - családi zsarnok. Esküvői jelenet - a folyamatos küzdelme örök színház, amely nem ismer békét. De ha egy nő, különösen gyötörték a házastársa? Mikor kell elrejteni a bizalom hiánya, illetve, hogy elhitesse a férjét.