Esküvői jókívánságok idézetek / Idezetek

Mind a háború és az esküvői menet úgynevezett harcot.
RudenisSen Boreas mogyoró bokrok üres skins Airborne daruk hosszú sorokban lárma és ASP foltos gyertyák lángra, amikor az ünnepélyes szomorúság az erdei séta. Feast halott, halott felajánlás , hosszabb játékosok nem hívja az édes élvezet ! És a nagy vendégei mondják: elég! És lassan kézzel nokopj esküvői asztalra . Én ilyen ünnepen is meghívást kapott , de megbotlott a küszöbön , séta belül , és minden fun times pavadījuKā Lazarus Vargas egyetlen ajtó . De most , remélem, ez nem bálnák : lesz szétszórva egy nagy családi panzióban , majd az arany alma, mint magam részéről bemutatja a mosolygó fehér boldogság . .

ESKÜVŐI DIENĀUn boldogság ismét. Ezúttal van jelen . Az új élet, hogy jól vannak ! Most a gyerekek elhagyják a fészket , anya , és hagyja el a fáradt kezét . És akkor nem lesz unokájuk . A legfontosabb kérdés nem az, hogy azok született december vagy május , de az elején minden Jumping Jack mazsUn kérni a kezét , hogy tente . ------------------------------------ Ismét ma vendégek nyitják meg kapuikat , Rudd be ült mellette testvérek . .
Mind a háború és az esküvői menet úgynevezett harcot.
nő - családi zsarnok. Esküvői jelenet - a folyamatos küzdelme örök színház, amely nem ismer békét. De ha egy nő, különösen gyötörték a házastársa? Mikor kell elrejteni a bizalom hiánya, illetve, hogy elhitesse a férjét.
Kedves , jó tündér , hagyja figyelmen kívül a kérelmeket a pénzt, miután negyven lóerős autók nagy motorteljesítmény , a dicsőség , az új haj helyett csökkent, és Yacht Club tiszteletbeli elnöke. Csak vissza - ó, JEL visszatérés és hogy még több időt a mazmazdrusciņ az esküvői út ! .
1 év - papír esküvő, nászút vagy esküvő dara esküvő 2 év - Cotton Wedding 3 év - bőr esküvő 4 év - len-vagy agyag esküvő 5 év - az első komoly ünnep - egy esküvő, fa vagy lila esküvő 6 év - öntöttvas vagy cukor esküvő esküvő 7 év - Copper gyapjú esküvők vagy esküvők 8 év - ón vagy bronz esküvő 9 év - porcelán esküvő 10 év - rózsa esküvő 11 év - Acél Wedding 12 év - nikkel esküvők 13 év - csipke esküvői 14 éves - achát vagy elefántcsont esküvő 15 év - borostyán esküvő 20 év - Kína esküvő 25 éves - sudrabkāzas 30 éves - gyöngy esküvő 35 éves - korall esküvő 40 éves - ruby ​​esküvő 45 éves - zafír esküvő 50 év - arany esküvő 55 éves - smaragd esküvő 60 éves - gyémánt esküvő 65 - Iron Wedding 70 éves - gyémánt esküvő
Esküvői menet zene mindig eszembe jut a katonai felvonulás előtt a vért.