Fájdalmas szerelmes idézetek / Idezetek

Az ember már fél szerelmes minden nő , aki meghallgatja őt beszélni .
A szerelem olyan, mint egy fátyol két szerelmes

Ha összeolvad szerelmes készség, számíthat egy remekmű.
Nézd meg a démonok! . Jöttek az angyalok , a fenevad nomaitātāju , Racketeer , barátok, szolgák , szerelmesek , gyilkosok , a képzés és az intelligens megjelenés . De nem , itt van mit : legyen irgalmas , alázatos és tiszta . És nem tudták , hogy szeretni és bocsásson meg - a szó igazi , isteni értelmét . .
Senki sem kényszeríthető arra, hogy szerelmes vagy , hogy kölcsön pénzt .
Fehér, tiszta, gazdag karácsonyi és újévi gazdag szerelmes !
Abban a pillanatban láttam az arcát ... Úgy éreztem, egy szikra, hogy nem lángol. . a pillanatban, amikor meglátta az arcomat . . akkor vajon én voltam az, aki ... szeretnék megosztani . . a legjobb dolog a világon . . tudtuk, azt jelentette, hogy ... és ez nem történt meg ... Azok a napok voltak valami mást ... tudtuk semmi más . . Ez de szerelmesek voltunk ... de aztán jött a fájdalmas elválasztás ... . Ez nem akadályozza Köztünk . . de még mindig szereti ... Ez az, amit soha véget nem érő ... .
Day családjába tartozik squabbles , betnaktī veszekedő megtalálja újra szerelmes. Mert a szeretet több, mint a szavak szél . Cilvēkszvaigžņotā éjszakánként és dől az ablakpárkányon , kļuvisatkal felelős ágyhoz kötött gyermekek mindennapi kenyeret , és a nők alvás , a következő atpūšastepat olyan gyenge , törékeny és illékony . .
Értik legközelebbi szerelmes kezdődik magad.
Fájdalmas , hogy van, hogy a választás, ha nem akar semmilyen fájt!