Fájdalmas szerelmes idézetek / Idezetek

RītsIr csak a víz körülöttem ég és a nap. Reggel van , és az összes a szelek annál is inkább csendben . Reggel van , még mindig ébren navne csípős kétségbeesés , nincs fájdalom, nincs vágy Sur , nincs fájdalom , mégis hazugság, hogy hazudnak . Ők még mindig hazudik mámoros alvás, remegő lelkek fel hamis álmokat . Fekvő álom még szerelmes , tele kékes csillag villog . Csak a víz körülöttem , ég és a nap . És a nap fut le , mint az ezüst , ezüst kākausēts tornyai viļņuzaļganām . Hol máshol megtalálni a szebb halál a világon, futott žilbīgās hajnal saulesun hullám ezüst táncolni? .
Azzal a szándékkal , hogy egy boldog , szerelmes pilnusZiemassvētkus , kreatív és veiksmīguJauno évben!

Néha szerelmes néhány buta , sőt kínos részleteit .
A legjobb szerelmes dert hónap anélkül, hogy a levél '' r '' : május , június , július , március augusts.Bet száz tussocks , amely már DZĒRVE január Pakse kick- jel vet hosszú szűkítő ! Mert igazi szerelem laiksir hónap, akinek a neve olyan maigskā kedveskedés , mint
Vannak nők nem neiemīlās de mindenki szereti. És a nők , ami minden szerelmes , de aki nem szereti senki . Egy boldog nő az egyik, hogy mindenki szereti , de az egyetlen szerelmes . .
Önzetlenség - ez több, mint egy szerelmes érzéseket .
Minden adott a kezedben , akkor szerencséd van ! . A probléma az, hogy a sokk úgy érzi, hogy fájdalmas . - Nem vagyok a fa, úgy fáj . Is fájt a fa . De meg tudja tanulni, hogy nem érzi a fájdalmat , a fa nem . - Akkor kell magamat , és jāpārrada az alkotó . Felsők! . - Minden adott a kezedben , akkor szerencséd van ! .
Ha valaki tudja, hogy milyen élet van igaza, és mégis szerelmes\r. lv .
Isten nincs hatalma , hogy mit kell tenni az emberek, akik figyelmen kívül hagyják a közvélemény , a tisztesség , megszegjék a törvényt , tolja magát szégyenében , és keresi a szomszéd kijelzőn. Mindegyik egy egészséges értelemben felruházott férfi könnyen rájönnek, hogy a világ körülöttünk tisztelet és szeretet szükséges kedvéért a saját boldogságát, kárára magát a satu , és keresi a megvetés a társadalom , az élet válik fájdalmas terhet . .
PrieksMīļā fájdalmas , ha viszont vēsāmsaglaud haj, ami vagyunk , hol kap egyszer fordítja : az élet a fájdalmas öröm. Bűncselekmények kellett dobni , hanem inkább , hogy jöjjön alvás az élet, az élet nem érdemelt győzelem , az élet fájdalmas öröm . Ha egyetlen kötelezettsége rūgtaisbiežāk és gyakran hosszabb löket - ünnep , itt mindenki , hogy kérje . Az élet fájdalmas öröm . Kedves , hogy továbbra is dienuritums a csapások feszültséget ! Nepelsim minden pillanatban : az élet a fájdalmas öröm . .