Fájdalmas szerelmes idézetek / Idezetek

Palo fájdalom, érezni puha , nem tud gond lejárt rota.Māte rejtett szív , kedves māmulīte , imák tērpjas.cauri szerelmes madarak utak csavar.
Miért érdekel énekesek ? . Jegyezzük meg, színskála , akkord, dallam , harmónia, elrendezése , szimfóniák , rága , a kínai opera , jazz , blues : hogy az ilyen lietaseksistē , az az, hogy már felfedezték varázslatos időközönként és távolságok , melyek a szegények jelölés pudurīti volumene megfelel . Talán tanították a madarak . Lehet, hogy nem . Varbūtmēs állatokat csak keres egy emelt - mu . A sokunk nem . Az élet nem egy kādumēs érdemlik , egyetért - sok fájdalmas szempontból nem elegendő . A dal kiderül Átrakodott több . A dal megmutatja nekünk a világon, aki hosszú irmūsu méltó , hogy megmutatja az azonos mēsbūtu mintha méltó a világ . .

Nézd meg a démonok! . Jöttek az angyalok , a fenevad nomaitātāju , Racketeer , barátok, szolgák , szerelmesek , gyilkosok , a képzés és az intelligens megjelenés . De nem , itt van mit : legyen irgalmas , alázatos és tiszta . És nem tudták , hogy szeretni és bocsásson meg - a szó igazi , isteni értelmét . .
De tudod , hogy utál téged. - Miért? . - Ott van a dolog, akkor nem csinált semmit , de sikerült , hogy szerelmes . .
MāņiManīgs a víz ragyogását Párok mélyén libbenő , Whirlpool , kapzsi és félelmetes , sötét mélységbe élő. Alattomos egy nyugodt mosoly , amely tükrözi az arc keret - Szorongás és fájdalmas assElpš és a vér staigāNetici hangos szóval, ha hallja, hogy kimondatlanul Klis . Stone, beleesett a szív Apaugsn moha és hazudik . .
Kacsák a folyón éjszaka kliedzUpē éjjel sikoltozva kacsa. és azt is neiemiedz ! 's , hogy miért nem tudom, miért . Lehet, hogy túl sokat tenni , akkor lehet, hogy túl kevés is megengedett, és talán még egy kicsit túl fájdalmas . Access -re, csendes otthon . A csillag ragyog és fekvő sárban , és tisztán látható nyereményt . Semmi , ó, ez annyira így van, annyira olyan csendes , így a széle úgy tesz, mintha sírni . Kacsák a folyón éjszaka sírt . és azt is neiemiedz . Mindenhol kis csendes zaj és fojtott . Semmi , ó, ez annyira így van, akkor olyan csendes a ... Ezért nem tudom, miért . .
Ki nem látta a nő szerelmes, akkor nem lehet tudni\r
Az erkölcsi szenvedés könnyebb elviselni , mint a fizikai szenvedés , és ha például volt egy választás között lelkiismeret és fájdalmas fájó fog , azt válassza ki a korábbi .
férfi már fél szerelmes minden asszony, aki hallgatni, ahogy beszél.
Never Ending. . . Abban a pillanatban láttam az arcát ... Úgy éreztem, egy szikra, hogy nem lángol . . a pillanatban, amikor meglátta az arcomat . . akkor vajon én voltam az, aki ... szeretnék megosztani . . a legjobb dolog a világon . . tudtuk, azt jelentette, hogy ... és ez nem történt meg ... Azok a napok voltak valami mást ... tudtuk semmi más . . Ez de szerelmesek voltunk ... de aztán jött a fájdalmas elválasztás ... . Ez nem akadályozza Köztünk . . de még mindig szereti ... Ez az, amit soha véget nem érő ... .