Fájdalmas szerelmes idézetek / Idezetek

Az erkölcsi szenvedés könnyebb elviselni , mint a fizikai szenvedés , és ha például volt egy választás között lelkiismeret és fájdalmas fájó fog , azt válassza ki a korábbi .
Nem Elsam dugó end of csendes könnyek sárga gyertya - borostyán csepp. Room of Shadows hangja reszket elválás, válás közelség teszi a fájdalmas múlt, mindegyik a saját és mozgó hópelyhek Bár minden fehér, csak a különböző cikket.

PagalmamEs újra elindult magad mellé , Vienvienīgā a te sāniemKā hajdani , mint a régi , régi időkben. Te megfogta a karomat a hot-shot most itt trakšķēdams . Felébredtem az álmomból humbug , és elestem fájdalmasan szem előtt: sokkal, sokkal . És ki együtt az ablakon spējiGaudoja , szél üvöltött . .
Még a súlyosan megszállott ember hű marad a lelki problémák. Míg a nők még kevésbé szerelmes , teljességgel savujūtu hatalom . .
A szerelmes nő minden nap vagy a paradicsom vagy pokol.
maga szerelmes egy ember - a médium között a bolond és a szégyentelen: neki van valami, hogy mind az egyik és a másik.
Hidak és vizek. Ezek kapcsolják gondolkodók . Ott megáll, és úgy néz ki, álmodozó mély . Igen , van egy boldogtalan szerelmes lélegzik a sóhajt , és úgy gondolja, a gyarlóság az élet és a hideg folyó mélységének , amely véget vet a léleknek fájdalmat . Jó, hogy vannak hidak és a víz ! .
Isten a nőt teremtette , hogy ő szerelmes .
Kapcsolat a legmagasabb érték a világon, és kapcsolatok az ember szerelmes legyen a legfontosabb.
Abban a pillanatban láttam az arcát ... Úgy éreztem, egy szikra, hogy nem lángol. . a pillanatban, amikor meglátta az arcomat . . akkor vajon én voltam az, aki ... szeretnék megosztani . . a legjobb dolog a világon . . tudtuk, azt jelentette, hogy ... és ez nem történt meg ... Azok a napok voltak valami mást ... tudtuk semmi más . . Ez de szerelmesek voltunk ... de aztán jött a fájdalmas elválasztás ... . Ez nem akadályozza Köztünk . . de még mindig szereti ... Ez az, amit soha véget nem érő ... .