Fájdalmas szerelmes idézetek / Idezetek

Miért érdekel énekesek ? . Jegyezzük meg, színskála , akkord, dallam , harmónia, elrendezése , szimfóniák , rága , a kínai opera , jazz , blues : hogy az ilyen lietaseksistē , az az, hogy már felfedezték varázslatos időközönként és távolságok , melyek a szegények jelölés pudurīti volumene megfelel . Talán tanították a madarak . Lehet, hogy nem . Varbūtmēs állatokat csak keres egy emelt - mu . A sokunk nem . Az élet nem egy kādumēs érdemlik , egyetért - sok fájdalmas szempontból nem elegendő . A dal kiderül Átrakodott több . A dal megmutatja nekünk a világon, aki hosszú irmūsu méltó , hogy megmutatja az azonos mēsbūtu mintha méltó a világ . .
Mivel a nő - ez a fájdalom. Legyen egy lány - fájdalmas. Legyen egy szeretett - fáj. Legyen egy anya - fáj. De visnepaciešamākā fájdalom szárazföldi - egy nő, és nem tudom, mindezt fájdalom az utolsó.

A képzés gyötrelem lusta absztinencia borból - ivás , mértékletesség rendben szokott a luxus és a testmozgás kellemetlen és elkényeztetett inaktív személy , továbbá az összes többi. A dolgok önmagukban se nem fájdalmas , se nem nehéz , de a gyengeség és gyávaság olyan dolog miatt . .
Egy férfi is, és igazán szerelmes csak egyszer ..
Mindenütt fény, az ősi lépéseit gyaloglás szerelmesei nyaralás mese. Csillag szemét atvērdama, fényt a föld színéről ...
Minden szerelmeseit Esküszöm lehetetlen, de nem is lehetséges.
PrieksMīļā fájdalmas , ha viszont vēsāmsaglaud haj, ami vagyunk , hol kap egyszer fordítja : az élet a fájdalmas öröm. Bűncselekmények kellett dobni , hanem inkább , hogy jöjjön alvás az élet, az élet nem érdemelt győzelem , az élet fájdalmas öröm . Ha egyetlen kötelezettsége rūgtaisbiežāk és gyakran hosszabb löket - ünnep , itt mindenki , hogy kérje . Az élet fájdalmas öröm . Kedves , hogy továbbra is dienuritums a csapások feszültséget ! Nepelsim minden pillanatban : az élet a fájdalmas öröm . .
Az erkölcsi szenvedés könnyebb elviselni , mint a fizikai szenvedés , és ha például volt egy választás között lelkiismeret és fájdalmas fájó fog , azt válassza ki a korábbi .
Fehér, tiszta, gazdag karácsonyi és újévi gazdag szerelmes !
Kacsák a folyón éjszaka kliedzUpē éjjel sikoltozva kacsa. és azt is neiemiedz ! 's , hogy miért nem tudom, miért . Lehet, hogy túl sokat tenni , akkor lehet, hogy túl kevés is megengedett, és talán még egy kicsit túl fájdalmas . Access -re, csendes otthon . A csillag ragyog és fekvő sárban , és tisztán látható nyereményt . Semmi , ó, ez annyira így van, annyira olyan csendes , így a széle úgy tesz, mintha sírni . Kacsák a folyón éjszaka sírt . és azt is neiemiedz . Mindenhol kis csendes zaj és fojtott . Semmi , ó, ez annyira így van, akkor olyan csendes a ... Ezért nem tudom, miért . .