Fájdalmas szerelmes idézetek / Idezetek

Ha összeolvad szerelmes készség, számíthat egy remekmű.
Egy férfi is, és igazán szerelmes csak egyszer ..

MāņiManīgs a víz ragyogását Párok mélyén libbenő , Whirlpool , kapzsi és félelmetes , sötét mélységbe élő. Alattomos egy nyugodt mosoly , amely tükrözi az arc keret - Szorongás és fájdalmas assElpš és a vér staigāNetici hangos szóval, ha hallja, hogy kimondatlanul Klis . Stone, beleesett a szív Apaugsn moha és hazudik . .
Gondolatok a fájdalom nem kevésbé fájdalmas , mint a fájdalom.
PusceļšPusceļš a jelenlegi és - egy álom vágynak , félúton a látható és - levél zizeg , félúton a reggeli és - fájdalmas nyugat között félúton, és OFF - vág tét. . . Rendezetlen érzése rá, mint te VILATA ! Hidd el egy erős és mély : túl fiatal vagyok , hogy ne hívja nevetés , én vagyok túl öreg ahhoz, hogy szeretni könnyű . .
Egy nő szerelmes , hogy attól tartanak , mint a férfi\r
Minden pályák zilgas Tonight béke védelme brownie. Miután hívni ... Csendes, hosszú ... Luc gally a kezében mosolyog ... Mindenütt fény, az ősi lépéseit gyaloglás szerelmesei nyaralás mese. Csillag szemét atvērdama, ég tükröződik a föld színéről ...
Élünk, tényleg csak annyi , hogy megfeleljen a saját maguk , a munka és a szerelmesek .
Önzetlenség - ez több, mint egy szerelmes\r
Palo fájdalom, érezni puha , nem tud gond lejárt rota.Māte rejtett szív , kedves māmulīte , imák tērpjas.cauri szerelmes madarak utak csavar.