Fájdalmas szerelmes idézetek / Idezetek

Minden szerelmeseit Esküszöm lehetetlen, de nem is lehetséges.
Fájdalmas, és ha keres megtalálható , de annál fájdalmasabb , ha talál és veszít.

Szerelmes voltam egy szőke , és ő megszelídített engem szellemeket.
Milyen nedzisis álom még él a lélek , hogy kell szántani a kibontakozó Limassol , de az idő alatt , a koszorúk , - Hulló levelek , eső alma , gesztenye krītUn fájdalmas , hogy feküdjön a földre .
Vannak nők nem neiemīlās de mindenki szereti. És a nők , ami minden szerelmes , de aki nem szereti senki . Egy boldog nő az egyik, hogy mindenki szereti , de az egyetlen szerelmes . .
A legszebb királyi korona vágású szerelmes emberek .
MāņiManīgs a víz ragyogását Párok mélyén libbenő , Whirlpool , kapzsi és félelmetes , sötét mélységbe élő. Alattomos egy nyugodt mosoly , amely tükrözi az arc keret - Szorongás és fájdalmas assElpš és a vér staigāNetici hangos szóval, ha hallja, hogy kimondatlanul Klis . Stone, beleesett a szív Apaugsn moha és hazudik . .
Gyümölcsök mi vistīkamākie amikor megy a végén , a gyerekek a végén a legédesebb gyermekkori. Bor szerelmeseinek örömére a legutóbbi kortyot - az a tény , hogy a dömping, a részegség miatt a teljes . Minden dominált élvezze , hogy van , pataupa vége . Age élvezik leginkább az a tény, hogy már repülni , de nem túl gyors . Minden nap kell elhelyezni oly módon , mintha a következtetést egy sor , és egy életre . .
Azzal a szándékkal , hogy egy boldog , szerelmes pilnusZiemassvētkus , kreatív és veiksmīguJauno évben!
A patmīla sok fájdalmas tapasztalatok ízlésünk , mint a\r