Fájdalmas szerelmes idézetek / Idezetek

Ha azt szeretné , hogy szerelmes valakibe, először meg kell tanulni megbocsátani .
Gyász - a lélek aggodalom , amikor gondolkodik elvesztése ellátásokban, amelyekre továbbra is járna , vagy ha ez tapasztalható jelenleg fájdalmas gonosz .

Erős a szerelem , ha már fájdalmas tűzkeresztségen .
A szerelmes férfi tudja, hogyan kell nevezni egyfajta fájdalmat, ha táncol pillangók , ha a kezünk remegni , ha félek , de szerencsés .
Milyen nedzisis álom még él a lélek , hogy kell szántani a kibontakozó Limassol , de az idő alatt , a koszorúk , - Hulló levelek , eső alma , gesztenye krītUn fájdalmas , hogy feküdjön a földre .
Minden adott a kezedben , akkor szerencséd van ! . A probléma az, hogy a sokk úgy érzi, hogy fájdalmas . - Nem vagyok a fa, úgy fáj . Is fájt a fa . De meg tudja tanulni, hogy nem érzi a fájdalmat , a fa nem . - Akkor kell magamat , és jāpārrada az alkotó . Felsők! . - Minden adott a kezedben , akkor szerencséd van ! .
Az élet színes, fényes, mint az időjárás gombolyag, ami be van csomagolva minden: sötét reggelente és az esti árnyak, gyors verseny, séta lassan és mélyen fájdalmas öröm pillanatai, néha megragadni boldog pillanatok. Attīšu labda, ritināšu, a szivárvány élettartama alatt az osztályteremben. (B Žurovska)
Élünk, tényleg csak annyi , hogy megfeleljen a saját maguk , a munka és a szerelmesek .
\. \ . Tehát, ha apa soha nem fog visszatérni , amikor a hideg kéz és a virág több . . . Élesíteni , hogy az anya mell spiežasUn anyai szeretet , boldog tenyésztés . Ha a fény kialudt , amikor a nap norietēja hol boldogságot maradt megragadta a kezét? Körül csak rózsák faji lējaUn mély fájdalom a szív nyitott . Anya , azt menet csodálatos virág girland , hogy örökké él, és a kép nemirstams . Szív fájt . A szív mindig fájdalom örökre . A szív nem hisz semmit, Will Travel keresztelni több . . . Így a sötétség nem szomjazik meg soha -my dvēs'li És van más az életben nem lesz bocsánat . Én fog jönni, amikor a nap dzēstaUn fájdalom is szenvedett szív , ahol a memória vēstaUn könny nyomok ragyog . Fájdalmas szívvel szeretett gyenge , mellkasi fájdalom az, hogy meghajolt az életben, - a föld a sötétség örökké ragyog pāriUn fényében örök bánat STASI . Élek elfelejteni az éjszaka május lesz, amikor sauļup hívni magára a Szent Guardian . .
Fájdalmas, és ha keres megtalálható , de annál fájdalmasabb , ha talál és veszít.