Fájdalmas szerelmes idézetek / Idezetek

Nézd meg a démonok! . Jöttek az angyalok , a fenevad nomaitātāju , Racketeer , barátok, szolgák , szerelmesek , gyilkosok , a képzés és az intelligens megjelenés . De nem , itt van mit : legyen irgalmas , alázatos és tiszta . És nem tudták , hogy szeretni és bocsásson meg - a szó igazi , isteni értelmét . .
Még a szerelmesek esküt nem többet ér, mint a pub műszaki\r. Mind az egyik, és a másik a számlák jönnek\r . lv .

Ahol a házasság szerelem nélkül , nem lesz szerelmes nélkül\r
Időről időre emlékszem legjobban dienasvisu jó kereszt , de én nem érzem, hogy újra szerelmes vairsun Liepa látom magam brienampagātnes arccal díszített zsibbadt mosoly
A barátnőm tudja, hogy a szeretet, az általam ismert öröm. Az öröm olvasztó fájdalmas , kékes hópelyhek savāsUn a nap az arcomba mark- tánc nem éri meg , nem éri meg , barátaim szeretnek , tudom priekuSkaļu és csillogó tenyerét virágzik, mint sarkuma rozēsun szégyelli előtt futtatni az első villamosok . Az öröm a könnyeimet tükröző lámpa lámpa . zavartalan haszonélvezet a templom és a hangos verés sirdisuņa skumjajās szemek , virágok pillanatban levegőt, szeretem a barátaimat , tudom priekuPrieku tanulás, hogyan kell táncolni a keringőt félénk és vakmerő , mint bērnamuguni gaisuprieku hogyan kell lélegezni és sírni - született gyermekek a priekaMan gyermekek az öröm fog születni . / Inga Gaile / .
\. \ . Tehát, ha apa soha nem fog visszatérni , amikor a hideg kéz és a virág több . . . Élesíteni , hogy az anya mell spiežasUn anyai szeretet , boldog tenyésztés . Ha a fény kialudt , amikor a nap norietēja hol boldogságot maradt megragadta a kezét? Körül csak rózsák faji lējaUn mély fájdalom a szív nyitott . Anya , azt menet csodálatos virág girland , hogy örökké él, és a kép nemirstams . Szív fájt . A szív mindig fájdalom örökre . A szív nem hisz semmit, Will Travel keresztelni több . . . Így a sötétség nem szomjazik meg soha -my dvēs'li És van más az életben nem lesz bocsánat . Én fog jönni, amikor a nap dzēstaUn fájdalom is szenvedett szív , ahol a memória vēstaUn könny nyomok ragyog . Fájdalmas szívvel szeretett gyenge , mellkasi fájdalom az, hogy meghajolt az életben, - a föld a sötétség örökké ragyog pāriUn fényében örök bánat STASI . Élek elfelejteni az éjszaka május lesz, amikor sauļup hívni magára a Szent Guardian . .
Szerelmes nő mindig azt mondják az igazságot, de nem feltétlenül .
A szerelem a vágy is szerelmes .
Hiányzik a munka téma bontásban dzija.Tomēr szerelmes szívek örökre össze sienGaisma milyen életet is .
De tudod , hogy utál téged. - Miért? . - Ott van a dolog, akkor nem csinált semmit , de sikerült , hogy szerelmes . .