Fájdalmas szerelmes idézetek / Idezetek

A legjobb szerelmes dert hónap anélkül, hogy a levél '' r '' : május , június , július , március augusts.Bet száz tussocks , amely már DZĒRVE január Pakse kick- jel vet hosszú szűkítő ! Mert igazi szerelem laiksir hónap, akinek a neve olyan maigskā kedveskedés , mint
Értik legközelebbi szerelmes kezdődik magad.

Kapcsolat a legmagasabb érték a világon, és kapcsolatok az ember szerelmes legyen a legfontosabb.
A barátnőm tudja, hogy a szeretet, az általam ismert öröm. Az öröm olvasztó fájdalmas , kékes hópelyhek savāsUn a nap az arcomba mark- tánc nem éri meg , nem éri meg , barátaim szeretnek , tudom priekuSkaļu és csillogó tenyerét virágzik, mint sarkuma rozēsun szégyelli előtt futtatni az első villamosok . Az öröm a könnyeimet tükröző lámpa lámpa . zavartalan haszonélvezet a templom és a hangos verés sirdisuņa skumjajās szemek , virágok pillanatban levegőt, szeretem a barátaimat , tudom priekuPrieku tanulás, hogyan kell táncolni a keringőt félénk és vakmerő , mint bērnamuguni gaisuprieku hogyan kell lélegezni és sírni - született gyermekek a priekaMan gyermekek az öröm fog születni . / Inga Gaile / .
Ne gyere velem, haver, ne kövesd! Fájdalmas lesz a pillanat, amikor a lelkem repülni. De az a tény, hogy voltam egy kedves Marad a szívedben skaidravots mély.
Csak más , látjuk a legjobb, ami bennünk van , akkor szerelmes vele.
Ahelyett, hogy saját ideális a szeretet , akkor időt keresi az ideális szerelmeseinek.
Kacsák a folyón éjszaka kliedzUpē éjjel sikoltozva kacsa. és azt is neiemiedz ! 's , hogy miért nem tudom, miért . Lehet, hogy túl sokat tenni , akkor lehet, hogy túl kevés is megengedett, és talán még egy kicsit túl fájdalmas . Access -re, csendes otthon . A csillag ragyog és fekvő sárban , és tisztán látható nyereményt . Semmi , ó, ez annyira így van, annyira olyan csendes , így a széle úgy tesz, mintha sírni . Kacsák a folyón éjszaka sírt . és azt is neiemiedz . Mindenhol kis csendes zaj és fojtott . Semmi , ó, ez annyira így van, akkor olyan csendes a ... Ezért nem tudom, miért . .
Minden pályák zilgas Tonight béke védelme brownie. Miután hívni ... Csendes, hosszú ... Luc gally a kezében mosolyog ... Mindenütt fény, az ősi lépéseit gyaloglás szerelmesei nyaralás mese. Csillag szemét atvērdama, ég tükröződik a föld színéről ...
Day családjába tartozik squabbles , betnaktī veszekedő megtalálja újra szerelmes. Mert a szeretet több, mint a szavak szél . Cilvēkszvaigžņotā éjszakánként és dől az ablakpárkányon , kļuvisatkal felelős ágyhoz kötött gyermekek mindennapi kenyeret , és a nők alvás , a következő atpūšastepat olyan gyenge , törékeny és illékony . .